dott (bilen bilir süper bişeydi ),monkey island serileri(özellikle curse of monkey island),full throttle,maniac mansion,indiana jones fate of atlantis,anotherworld,sam&max:hit road,sonic(1-2-3), abe's Oddysee,oddysee exoddus bu oyunlar beni bitirmişti zamanında
Resident evil 2 Tomb raider 1
Play station vardı mem kart yoktu ilerler ilerler kapatmak zorunda kalırdım sora yine baştan Baya zaman harcamıstım memory kart alıncaya kadar.
çok güzeldi keske bu kalitede oyunlar yapılsa 2 cd'liydi
dungeon keeper 2, theme hospital ve diablo 1 ve 2
gran turismo 2 ve final fantasy 8 final fantasy serilerini pc için bulabilsem yine oynarım ama bulamıyorum
"street fighter" hala sıkıldıkca oynarım!
hl cs duke nukem bide mk4.
BLOOD offf offf ne korkunçtu yaaa
sonra dosda bi oyun wardı lanborgini sürüodunuz c:games/lambor yazınca çalışıodu o yüzden adını hatırlamıyorum.
bide gene dos oyunlarından indiana jones fate of atlantis
DOOM
Red Alert 2 : Yuri's Revenge
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
hl cs duke nukem bide mk4.
MK Serileri Cıkmaya Başladıkca Oyun Dahada Garipleşiyor.Tabi Bu Benım Sahsi Gorusun.Ultimate Uzerinde Bir Kaç Çalışma Olsa Keşkede Anılarımızı Tazeleme İmkanı Bulsak.
cm 00/01 sabah ilk kim kalkarsa o otururdu başına en az 4 saat oynardı sonra diğeri 4 saat sonra tekrar diğeri sonra tekrar diğeri... abimle az çekişmedik beraber oynadıgımız zaman ise çok zevkliydi ben barca o real en az 6-7 sezon bitirirdik oyunda beraber way be ne günlerdi o günler tabi diger serileride oynarız hala ama bu jardelli hagi li taffarelli kadro bi başkaydı
çok özledim mk yı yaw...subzero,scorpion,raiden,......
colin mc rae rally 1, worms , prince of persia 3d, half life, superbike 2001... ah ne günlerdi be hele hl'yi arasıra gece oynardık, boruların içinden o kare kare böcekler suratımıza yapışırdı ne tırsardık