Şimdi Ara

Eskiden en çok oynadığınız oyunlar nelerdi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eskiden en çok oynadığınız oynayıpta bırakamadığınız oyunlar nelerdi.

• Hep birlikte paylaşalım
  • Mortal Combat Ultimate Yıllarımın Oyunu Cok Ozledim.
  • Bende çok oynardım.ama hiç adam öldüremezdim
  • robin hood gta sa cod1
  • en çok o hani topa vurdunmu daaan diye ses çıkan maç oyunu varya ataride işte o
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

en çok o hani topa vurdunmu daaan diye ses çıkan maç oyunu varya ataride işte o

Japon Futbolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dott (bilen bilir süper bişeydi ),monkey island serileri(özellikle curse of monkey island),full throttle,maniac mansion,indiana jones fate of atlantis,anotherworld,sam&max:hit road,sonic(1-2-3), abe's Oddysee,oddysee exoddus bu oyunlar beni bitirmişti zamanında
  • Resident evil 2
    Tomb raider 1

Play station vardı mem kart yoktu ilerler ilerler kapatmak zorunda kalırdım sora yine baştan Baya zaman harcamıstım memory kart alıncaya kadar.

çok güzeldi keske bu kalitede oyunlar yapılsa 2 cd'liydi
  • dungeon keeper 2, theme hospital ve diablo 1 ve 2
  • gran turismo 2 ve final fantasy 8 final fantasy serilerini pc için bulabilsem yine oynarım ama bulamıyorum
  • "street fighter" hala sıkıldıkca oynarım!
  • hl cs duke nukem bide mk4.
  • BLOOD offf offf ne korkunçtu yaaa

sonra dosda bi oyun wardı lanborgini sürüodunuz c:games/lambor yazınca çalışıodu o yüzden adını hatırlamıyorum.

bide gene dos oyunlarından indiana jones fate of atlantis
  • DOOM
  • Red Alert 2 : Yuri's Revenge
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

hl cs duke nukem bide mk4.

MK Serileri Cıkmaya Başladıkca Oyun Dahada Garipleşiyor.Tabi Bu Benım Sahsi Gorusun.Ultimate Uzerinde Bir Kaç Çalışma Olsa Keşkede Anılarımızı Tazeleme İmkanı Bulsak.
  • cm 00/01 sabah ilk kim kalkarsa o otururdu başına en az 4 saat oynardı sonra diğeri 4 saat sonra tekrar diğeri sonra tekrar diğeri...
    abimle az çekişmedik
    beraber oynadıgımız zaman ise çok zevkliydi ben barca o real en az 6-7 sezon bitirirdik oyunda beraber way be ne günlerdi o günler tabi diger serileride oynarız hala ama bu jardelli hagi li taffarelli kadro bi başkaydı
  • çok özledim mk yı yaw...subzero,scorpion,raiden,......
  • colin mc rae rally 1, worms , prince of persia 3d, half life, superbike 2001... ah ne günlerdi be hele hl'yi arasıra gece oynardık, boruların içinden o kare kare böcekler suratımıza yapışırdı ne tırsardık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.