Şimdi Ara

Eskiden en çok oynadığınız oyunlar nelerdi??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abicim en cok mario oynardm daha sonra bir oyunla tanıstım ....STARCRAFT
  • Bnde en çok mario oynardım sanırım :S
  • dave,vette
    bide daha eski olan lotus vardı. benzin bitiyodu falan yol kenarına girip durunca benzin alınıyodu o oyunu hiç unutmam çok zevkliydi 2 kişi oynayınca (windows 3.1 de oynardık)

işte o oyun
     Eskiden en çok oynadığınız oyunlar nelerdi???

https://store.donanimhaber.com/0c/31/7e/0c317e8cf164664df218fcdfd93e652c.jpg

https://store.donanimhaber.com/17/f8/db/17f8dbc165075be23ce6e9cfb9ce9b5f.jpg

http://www.sharewareplaza.com/images/screenshot/42910.gif

https://store.donanimhaber.com/a4/fd/a1/a4fda126dc1ff41597faba35a9d81285.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Gökmen -- 10 Ocak 2008; 14:29:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

kimse de Twinsen dan bahsetmedi nasıl oynamassınız yaw!sonra grim fandango vardı abes odyssey vardı süper hala oynuyorum arada sırada

evet haklısın bi de abe's odyssey wardı.telepatiyle nöbetçi canavarların beynini kontrol edioduk fln.sonra digerlerini kurtarıyorduk tek tek.ordaki bulmacaları çözmek için sabahlara kadar uğraşmıştım.şimdi cd'si ne alemde hiçbir fikrim yok.lakin şunu söyleyebilirim; oyun tek kelimeyle "harika"...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 10 Ocak 2008; 23:30:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: opbalaaa

quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

cok küçükken bende birsürü ms-dos oyunları wardı.en cok hocus pocus, jazz jackrabbit, street fighter, wolfenstein 3d, prince of persia, pacman, raptor oynardım.hatta fifa international soccer 1994 wardı bende.94 dunya kupası yani.sonraları fifa 97 gecti elime.kapalı salonda maç yapardım hep.eskiden boyle bol bol oyun bulmak zordu.3d oyun zaten yok.ben arkadaslarımla disket oyunu takas ettigim zamanları bilirim...

sonunda jazz jack rabbit oynayan biri çıktı halen sıkılmadan oynayacağım nadir oyunlardan biri

birde prince of persia 3d çıktığında ne oynamıştık haa gece gündüz tekrar tekrar

jazz jackrabbit'in ms-dos versiyonu da güzeldi.oradan oraya zıplaya zıplaya gözlerim mahvolurdu.ama bölüm sonlarındaki boss'larla karşılaşmak ayrı bir heyecan verirdi.sonra jazz jackrabbit 2 çıktı.onu da oynadım.ama ms-dos'taki kadar zevkli geçmedi.ms-dos oyunlarının farklı bir tadı vardı...

• vay be ne günlerdi...bazılarını hala çok özlüyorum...k.k.n.d.,gta(ilk),starcraft,red alert 1...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan73

vay be ne günlerdi...bazılarını hala çok özlüyorum...k.k.n.d.,gta(ilk),starcraft,red alert 1...

kknd baya ilginc gelmişti bana o zamanlar.red alert'a cok benziyordu.ayrıca gta'da baya eglenceliydi.2D, araçları helikopterden görüyor gibiydik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

quote:

Orjinalden alıntı: serkan73

vay be ne günlerdi...bazılarını hala çok özlüyorum...k.k.n.d.,gta(ilk),starcraft,red alert 1...

kknd baya ilginc gelmişti bana o zamanlar.red alert'a cok benziyordu.ayrıca gta'da baya eglenceliydi.2D, araçları helikopterden görüyor gibiydik...

gta da görevleri yapmak ne kadar eğlenceliydi.araba çal,mafyalar birbirine düşür,suikast,sabotaj,cinayet herşey vardı.
  • üstelik vice city ve san andreas'taki gibi görev tekrarı yoktu.yani kaybetmişsen, o bölümü bi daha oynayamazsın.e tabii bi de bolum başına toplaman gereken belli bi miktar para var.onları da ayarlaman lazım.yani sadece görev bitirmekle olmuyor.silah bulmak, vice city'deki kadar kolay degil.ayrıca oyunun 2D oldugunu da dusunursek, ne kadar zor bi oyun oldugunu anlayabiliriz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.