Şimdi Ara

Eskiden olduğu gibi oynayabileceğimiz 45-80x Interlude server kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler malum tatile girdik. çok sıkıldım canım çok fena lineage oynamak istiyor. ama o son çıkan sürümleri interludeden beri takip etmiyorum.(edemiyorum çok hızlı , etmek de istemiyorum ve kınıyorum) c3-c4-c5-interlude den başkası bana lineage gibi gelmiyor. birsürü server var ama siz benim ne demek istediğimi anladınız. böyle bir server varmı en azından eğlenelim biraz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 30 Mayıs 2012; 17:03:09 >

• aynı durumda olan ben, fırsat buldukça 35-100x arası en fazla interlude client olacak sekilde server arıyorum,elimden geldiğince servera girip test etmeye çalışıyorum. ucube diyebileceğimiz charlar olmadan, itemi en fazla adena kasarak alabileceğimiz,donatesi sade yada normal playerin ulaşamayacıgı item olmadan eğlence-pvp ortamı olab bir server ben bulabilirsem buraya yazarım..oynayanlar varsa da belirtirse sevinirz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

aynı durumda olan ben, fırsat buldukça 35-100x arası en fazla interlude client olacak sekilde server arıyorum,elimden geldiğince servera girip test etmeye çalışıyorum. ucube diyebileceğimiz charlar olmadan, itemi en fazla adena kasarak alabileceğimiz,donatesi sade yada normal playerin ulaşamayacıgı item olmadan eğlence-pvp ortamı olab bir server ben bulabilirsem buraya yazarım..oynayanlar varsa da belirtirse sevinirz :)

adena değil de Craft da olabilir(orjinal hali değil tabiki de , 2-3 haftada yapılabilecek setler, 1haftada yapılabilecek weap.lar vs.vs) daha uzun oynanabilmesi için :D. custom itemi bol olmayan bir serveri da eklersek dediklerine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 30 Mayıs 2012; 17:27:56 >
  • evet craft olayı son beğendiğim serverda farm alanlarında "make s grade item" ve silahların heads,blades,shafts normal olarak drop oluyodu.. 1-2 gün içinde kasılıyodu itemler dediğin gibi..bu şekilde de olabilir. şuan l2damage, l2family, l2easyarena orta/high rate pvp serverin systemlerini indirdim girip bakıcam sırayla rapor sunarım :)
  • Sizi anlamıyorum nedir bu interlude tutkusu belki interlude oynamadım bilemiyorum ama bildigim bişi varsa l2 öyle hergün başka servere girerek hergün başka bi server test ederek oynanmaz neyse herkezin kendi zevki rengi tartışılmaz ama size interludecilere önereceğim tek bir server var l2dex in nostalgia serveri başka yerde zaman harcamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 30 Mayıs 2012; 18:21:37 >
  • şudur ki, kamael ve daha üstü clientler olunca,özellikle private high rate serverlerda işin içine kamael bufflar,extra bir sürü paramatre giriyor.Takdir edersinki offical gibi private serverlerde herşeyi dengede tutabilmek,hileyi hurdayı önleyebilmek,devasa statsların oluşmamasını sağlayacak admin ve yöneticiler bulmak kolay değil. ee eskiisi gibi c3-c4 server bulamayacıgımıza göre şuan en sade,maziyi en güzel yaşatabilecek client interlude.Nispeten tadı daha düzgün,daha az uğraşılcak bufflar,statlar, hele bi de custom item yoksa,aşırı donate yoksa gelde oynama.. Ücretsiz offical serverlda ne level ne de item kasacak irade,zaman,istek olmadıgı için biz de interludeye yöneliyoruz. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
  • l2sublimity
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Es-l2 var c4 nostarji istersen :)
  • Zamanı 5 yıl öncesine geri alıyorum şimdi ona göre değerlendirin,

Aldım.

• yokmu ya :(
  • bende yana döne server arıyorum sublimity var çok kalabalık boğuyor beni kasma alanları dolu guildler sağlam pek şans verecek gibi değiller onun dışında pek oynanacak yer yok

Aslında yanıma benimle beraber 10 kişi bulsam 500-600 kişilik serverlar var orda rahat mücadele ederim fakat milleti bulamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorien35 -- 6 Haziran 2012; 16:45:05 >
  • Arkadaşlar şuan 75x bir interlude serveri test edip oynuyorum.Sanki umut ışığı var :) Artılarını eksilerini yazayım girip bi system indirip bakarsınız.
    Server ismi :L2Livehttp://www.l2lvs.com/index.php?pag=info
    Server kayıt:http://www.l2lvs.com/index.php?pag=cadastro

Artılar; Serverda custom item yok,Oyuncu potansiyeli gayet iyi,Aşırı statlar yok,çünkü item enchant çocuk oyuncagı değil, İtemlerinizi adena+aa+event medal toplayarak yapıyorsunuz. Event medallar tüm moblardan 1-4 arası düşüyor,event kazanırsanız 150geliyor.
    Eksileri;Sanırım server başlayalı biraz olmuş,İnglizce bilen oyuncu az lakin çok da lazım değil,ilk başlayan oyuncuda az da olsa aa ve medal sıkınıtısı oluyor,hemen aksiyona girmek yok :D

Şimdilik böyle uzun süre geçiremedim o yüzden yüzde yüz tavsiye demiyorum,ama bi girip bakın derim.Eski l2 extreme hafası görür gibi oldum. Oyunda nickim şuanlık Lordi, iyi oyunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorien35

bende yana döne server arıyorum sublimity var çok kalabalık boğuyor beni kasma alanları dolu guildler sağlam pek şans verecek gibi değiller onun dışında pek oynanacak yer yok

Aslında yanıma benimle beraber 10 kişi bulsam 500-600 kişilik serverlar var orda rahat mücadele ederim fakat milleti bulamıyorum...

372mb patchi var dedim bu ne diye? sonra bi baktım, interlude plus client yazıyor. Interludeyle alakası yok önermem

aAmiQo l2lvs bakıyorum teşekkürler

kayıt oldum ama şifre yanlış diyor oyuna giremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 8 Haziran 2012; 14:04:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

bende yana döne server arıyorum sublimity var çok kalabalık boğuyor beni kasma alanları dolu guildler sağlam pek şans verecek gibi değiller onun dışında pek oynanacak yer yok

372mb patchi var dedim bu ne diye? sonra bi baktım, interlude plus client yazıyor. Interludeyle alakası yok önermem

Sayın CrashBone alıntı yapıp yazdığınız mesajı anlamadım kusura bakmayın rica etsem daha açık yazarmısınız şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

Arkadaşlar şuan 75x bir interlude serveri test edip oynuyorum.Sanki umut ışığı var :) Artılarını eksilerini yazayım girip bi system indirip bakarsınız.
    Server ismi :L2Livehttp://www.l2lvs.com/index.php?pag=info
    Server kayıt:http://www.l2lvs.com/index.php?pag=cadastro

Artılar; Serverda custom item yok,Oyuncu potansiyeli gayet iyi,Aşırı statlar yok,çünkü item enchant çocuk oyuncagı değil, İtemlerinizi adena+aa+event medal toplayarak yapıyorsunuz. Event medallar tüm moblardan 1-4 arası düşüyor,event kazanırsanız 150geliyor.
    Eksileri;Sanırım server başlayalı biraz olmuş,İnglizce bilen oyuncu az lakin çok da lazım değil,ilk başlayan oyuncuda az da olsa aa ve medal sıkınıtısı oluyor,hemen aksiyona girmek yok :D

Şimdilik böyle uzun süre geçiremedim o yüzden yüzde yüz tavsiye demiyorum,ama bi girip bakın derim.Eski l2 extreme hafası görür gibi oldum. Oyunda nickim şuanlık Lordi, iyi oyunlar :)

aAmiQo oyunu güzel incelemişsin ne kadar önce açıldığından ziyade başlanacaksa tek tük değil toplu başlanmasından yanayım en azından birbirimizi anlayacağımız insanlar olursa baş edebiliriz diye düşünüyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Sayın CrashBone alıntı yapıp yazdığınız mesajı anlamadım kusura bakmayın rica etsem daha açık yazarmısınız şimdiden teşekkürler...

l2 sublimitynin patchi 372mb. ve içinde ilerdeki clientlerden kalma arayüz var. oyun içi dışında arayüz tamamen değişmiş. interludeyle alakası kalmamış.

aAmiQq l2lvs (l2 live [önerdiği server]) e bakıyorum teşekkürler

sonra oyuna girip denedm, kayıt oldum login yapamadım şifre yanlış deyip durdu.

ekleme : l2 live oynayamayanlar (şifre sorunu yaşayanlar), şifrelerini tamamen sayılardan yapsınlar şifre kabul ediyor

• L2live de şifreleri full sayisal yapsam da bir türlü kabul ettiremedim oyuna şifreyi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorien35 -- 9 Haziran 2012; 1:04:36 >
  • hatayı oyunun login pencerisinde mi aliyorsunuz? yoksa sitede register bölümünde mi?
  • registeri normal şekilde aldıktan sonra
    Cadastro efetuado com sucesso
    mesajını alıyorsunuz
    oyunda da loader tarzı zımbırtıdan girişi yapıyoruz.L2.exe de olur farketmez.
    k.adı ve şifreyi yazdıgımda sorunsuz girdim fakat alfabetik bi durum varsa hatayı aldım sadece nümerik yaptığımda sıkıntı yaşamadım.

örnek olarak
    acc : offline33
    şifre: 123321
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.