Şimdi Ara

Eskilerden Bi Bisiklet Yenilemek Gerekir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ve yakın bi akrabam yazın bundan öncede hafta sonları köyde bisiklet sürmeyi planlıyoruz hem kilo vermeyi istiyoruz hemde yer gezmek köyde gezilcek yer var. Fakat ben çok eskiden Bianchi marka bi SHARK SF V. model bisiklet almıştı babamlar bu bisiklet hala sapa sağlam duruyor köyde engebeli arazi çokta olmasada iyi bi bisiklet mi? Yoksa iyi olmayan bi bisiklet mi özellikleri genel olarak şöyle;

Kadro: 26" YÜKSEK DAYANIMLI ÇELİK SÜSPANSİYONLU
    Maşa: SÜSPANSİYON "HL-ZOOM" 1.1/8"
    Jant: 26"X1.75 XLC STRONG ALÜMİNYUM SİYAH 36H
    Lastik: 26X1.95 53-559 SİYAH
    Vites: SHIMANO TOURNEY TX35 -21 VİTES
    Fren: V-FREN ALÜMİNYUM
    Sele: FM 5307 BIANCHI

Yeni bisikletlere mi bakmalı ucuz yollu yoksa bu bisiklet idare eder mi?

TIKLA GÖR ! LİNK !!

Bide bu bisiklete bakın linkten suyu takmalık bişi alabilir miyim ? Yer pek yok çünkü çok küçük orta kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrpoine159 -- 16 Nisan 2013; 20:00:53 >

• Bu tür bisikletler iniş amaçlı üretilir. Ancak bu kadro ve ekipman iniş için yeterli değil tabi. Sanırım sizin normal dağ bisikleti bakmanız lazım. Köy yeri dediğiniz için dağ bisikleti diyorum ama yollar çok kötü değilse şehir bisikleti de alabilirsiniz. Ayrıca ben yerinizde olsam bunu haşatı çıkana kadar kullanırdım. Çift amortisör olduğu için köy yerinde bunun sınırlarını zorlayacak yer mutlaka vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Bu tür bisikletler iniş amaçlı üretilir. Ancak bu kadro ve ekipman iniş için yeterli değil tabi. Sanırım sizin normal dağ bisikleti bakmanız lazım. Köy yeri dediğiniz için dağ bisikleti diyorum ama yollar çok kötü değilse şehir bisikleti de alabilirsiniz. Ayrıca ben yerinizde olsam bunu haşatı çıkana kadar kullanırdım. Çift amortisör olduğu için köy yerinde bunun sınırlarını zorlayacak yer mutlaka vardır.

Evet hocam hani yollar o kdr bozuk degil bazı yerleri mesela asfalt bazı yereri ise toprak tümsekli az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.