Şimdi Ara

Eskilerden Bi Oyun ''THE END'' Biri Bana Yardım Etsin Bulmak İstiyorum Bu Oyunu !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskilerden Bi Oyun Nerden Baksan 10 Sene Filan Önce Oynuyodum Ben Ama Şimdi Bulamiyorum Oyunun Adı "THE END" di Bilen Hatırlayan Elinde Bulunduran Ulaşmamı Sağlayabilecek Olan Varmı Yardım Edin Banaa Lütfeenn Kaç Zamandır Arıyorum Çıldırıcam Heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1478 -- 25 Ekim 2014; 0:36:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

Eskilerden Bi Oyun Nerden Baksan 10 Sene Filan Önce Oynuyodum Ben Ama Şimdi Bulamiyorum Oyunun Adı "THE END" di Bilen Hatırlayan Elinde Bulunduran Ulaşmamı Sağlayabilecek Olan Varmı Yardım Edin Banaa Lütfeenn Kaç Zamandır Arıyorum Çıldırıcam Heralde

şu oyundanmı bahsediyorsun
     Eskilerden Bi Oyun ''THE END'' Biri Bana Yardım Etsin Bulmak İstiyorum Bu Oyunu !!!!

• kickass.to bak her oyun var.torrent olarak indirirsin.
  • zincir webmaster Z kullanıcısına yanıt
    Strateji Oyunuydu Command&conquer General Serisinin Grafik Olarak Daha Eskisi Gibi Düşün Daha Eski Yılların Bi Yapımı Generale Göre Yani Yanlış Hatırlamıyorsam Dünya Savaşı Tarzıydı
  • Araştırıyorum Bakalım İşte.
  • The Entente'dir senin bahsettiğin oyun, adını tam hatırlamıyorsun büyük ihtimal. 2004 çıkışlı 1. Dünya Savaşı temalı bir oyundur kendisi.
  • ultramarinesquad U kullanıcısına yanıt
    Hay yaşa ya allah razı olsun senden bu oyun hemen araştırıyorum sen söyleyince taşlar yerİne oturdu cok sagolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla konu strateji oyunları olunca oyunların neredeyse hepsinin en azından adını duymuşluğum var, yeni oyun da pek çıkmadığından, malum RTS sektörü öldü sayılır, eskiler kolay kolay unutulmuyor :)
  • haklısın eski oyunların tadı ayrı oluyo :)
  • En son 2007-2008 hareketli geçmişti RTS piyasası için. C&C3, Supreme Commander, Universe at War, Company of Heroes, World in Conflict, SpellForce 2 ve daha nice oyun piyasaya çıkmıştı. Ondan ani bir çöküş yaşandı malesef.
  • ya arkadaslar bende uzun suredir bu entente yi ariyorum buldugum linklerdende indiremedim nasil ulasabilirim bu oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.