Şimdi Ara

Eskişehir A.Ü pilotaj bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
49.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu okulu bitirsem sonra herhangi bi havayolunda iş bulma şansım nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycnt6606

en düşük en yüksek
    2006-2007 10 Önkayıt 236,781 330,247
    2007-2008 10 Önkayıt 301,596 352,327
    2008-2009 10 Önkayıt 286,705 328,77
    2009-2010 10 Önkayıt 297,656 354,729
    2010-2011 15 Önkayıt 363,407 445,919

ÖSS den aldığımız puanın barajı geçmek dışında bir etkisi var mı kesin bilgisi olan var mı acaba?? sitede yayınlanan puanlar bunlar en düşük puan altında kalanlar eleniyor mu acaba?? ayrıca sözlü mulakatta sorulan sorular nedir ayrıntılı anlatabilecek olan var mı?

Tabi üniversiteye gidiyosun yani o puanı alamazsan zaten okula giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

ben bu okulu bitirsem sonra herhangi bi havayolunda iş bulma şansım nedir?

Bugün itibari ile çok çok yüksek, ama önümüzdeki yıllar ne getirir bilinemez çünkü her geçek gün açık hızla kapanıyor
  • Merhaba arkadaşlar
    Bu bölümle ilglil bu bölümü bitirmiş abilerime birkaç sorum var.
    Öncelikle THK Üniversitesi'nin pilotaj bölümünü istiyorum fakat ygs puanı yüksek alabileceğim bir puan fakat alamazsam A.Ü SHYO Pilotaj bölümünü istiyorum
    Buradaki sınavlar ile ilgili ve giren kişiler ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum.
    Öncelikle ortalama veya ortalama giren bir kişinin ilk girişte kazanma ihtimali nedir ?
    2. ise ortalama kaç kişi başvuruyor ve ilk başvuruda giren kaç kişi oluyor ?
    Şimdiden teşekkürler.
  • thy de pilot tanıdık var olur mu
  • Mülakatlarda sadece ÖSS puanına göre bi eleme yapılıyor mu ?
  • Valla bende bu sene deneyecegim. Hic ucmadim ama kurslara katildim THK'nun. Ayrica Genc Kanatlara uyeyim.
  • Arkadaşlar thy genel şartların'dan bir şey soracağım boy'a çok dikkatmi ediliyor yani şuan 1.88'im eğer 1.90'ı geçersem sorunmu olur diğerleri uyarsa bile . Birde ben 12. sınıfın başında IELTS sınavına gireceğim ,2 sene içinmi geçerli THY ingilizce sınavından muaf olmak?
  • arkadaşlar THY de pilot olabilmek için 'Yetiştirilmek Üzere Pilot Adayları' arasında olup 15 yıl mecburi hizmet vermek zorunlu mudur?
    yani THK üniversitesi pilotajlık bölümünden mezun olmak yeterli değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.