Şimdi Ara

Eskisehir Akaryakit Istasyonlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, forumda buna benzer konular var fakat eskisehir kapsamli bir konu goremedigimden ve 1 2arkadasin bana ozelden istasyon danismasi uzerine konu aciyorum.

Arkadaslar aracim dizel 1.4 hdi, en iyi istasyonu ariyorum simdiye kadar karacan opet, gencer total(ahmet kanatli karsisi), baglar shell, ogü shell denedim karari totalde kilmistim ta ki su bkm express kampanyasi arabayi oldurene kadar, totale karsi hala sempatim olmasi ve bu sorunun istasyon kaynakli oldugunu dusunmeme rahmen bp yi denemek istiyorum cunku gecen hafta babam baksanin ordaki sarar bp den ultimate dizel almis ve performans super ama cabuk bitiyor dedi, bende bp ye gecis yapmak istiyorum bp hakkinda bilgi verebilecek varsa super olur simdiden tesekkurler, saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 1 Nisan 2017; 14:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 kez total kampanyasından yararlandım. Ama bitti. Şimdi sanayinin oradaki BP'nin az berisinde eski ismi Lukoil şimdi Netoil'den alıyorum. En ucuzu orası. 1.6 e-hdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar eskisehir ici bp veya guvenilir istasyonlar hakkinda bilgi verebilecek yok mu

• Camlıkavhe nin gerisinde orda total vardı diye biliyorum ama tam nerede hatırlamıyorum.

Sehir ici tabelasindan sonra Eskisehirspor tabelası vardı,otogar yolu üzeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 2 Nisan 2017; 23:55:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Camlıkavhe nin gerisinde orda total vardı diye biliyorum ama tam nerede hatırlamıyorum.

Dostum tesekkur ederim fakat istasyonlari zaten biliyorum iyisi kotusu diye degerlendirebilecekler varsa diye acmistim konuyu

• Bursa yolundaki Shell'i tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothic_Romance

Bursa yolundaki Shell'i tavsiye ederim..

Tesekkur ediyorum deneyecegim orayida.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranoncul

quote:

Camlıkavhe nin gerisinde orda total vardı diye biliyorum ama tam nerede hatırlamıyorum.

Dostum tesekkur ederim fakat istasyonlari zaten biliyorum iyisi kotusu diye degerlendirebilecekler varsa diye acmistim konuyu

Orasını tavsiye ediyorum hocam,her eskişehire gelişimde ordan alırım ama şimdi fiyatlar nelerdir bilmem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baranoncul

quote:

Orasını tavsiye ediyorum hocam,her eskişehire gelişimde ordan alırım ama şimdi fiyatlar nelerdir bilmem.

Cok tesekkur ediyorum, bakacagim oraya da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 11 Nisan 2017; 16:45:23 >

• Arkadaslar eskisehirliler araniyor :), istanbula yola cikiyorum persembe gunu, sarar bp den almayi dusunuyorum mazotu iyi midir istasyon bazinda degerlendirmede veya hangi bp iyidir. Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.