Şimdi Ara

Eskişehir'de de Karma Yurtlar Ayrıldı bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir'deki kredi yurtlar kurumuna bağlı üç karma yurt kadın ve erkek yurdu olarak ayrıldı diyorlar bilgisi olan var mı?

• visitor93 kullanıcısına yanıt
    geçtiğimiz gün bir arkadaşla lafı geçti. dumlupınar yurdu kızlara verilmiş sanırım.
  • Bunu benden iyi kimse bilemez sanırım. Bayadır takipteydim.
    Eskisehir ve Dumlupınar yurdu kız yurdu oldu. Yunusemre ve Cumhuriyet yurdu ise erkek yurdu oldu. Ayrıca yüksek ücretli kalan erkek ögrenciler içinde apart kiralandı aynı degerde diye tahmin ediyorum. Ayrıca yunusemre yurdu 4 kisiye düşürülüp buzdolabı koyuldu. Aynı sekilde Dumlupınar yurdununda küçk olan A ve B bloklarıda 4 kisiye düsürüldü. Ayrıca müdürler ve çalışanlarda degisti. Tamamen haremlik selamlık söz konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtta kalan öğrenciler eskişehir'e döndüklerinde ilk hangi yurda gidecekler çoğu kişinin bu olaydan haberi olduğunu sanmıyorum
  • Orası çok karışıcak. Muhtemelen gelen herkes eski yurduna bir ugrayıp yerini ögrenip oraya gidiceklerki çok da seçenek yok bu konuda.

• Manavgat myo nun yanında bulunan karma yurtta kalmıştım orası da ayrıldı. Aslında tüm Türkiyedeki karma yurtlar ayrıldı arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.