Şimdi Ara

Eskişehir’de Hangi ISS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yakın zamanda Eskişehir’e taşınıyorum ve burada en sorunsuz şekilde hangi ISS’den internet alabilirim öğrenmek istiyorum.

Şehri bilenler için Yenibağlar bölgesine yerleşeceğim. Mümkünse 100mbps internet almak istiyorum. Biliyorum 100mbps göremeyeceğim ama işte mümkün olan mantık dahilindeki en yüksek hıza sahip olmak amacım. 100mbps down’a rağmen upload’un 4mbps olması midemi bulandırsa da şu noktada başka seçeneğim yok gibi gözüküyor. En azından paket kaybının mümkün olduğunca az olduğu bir internet kullanmak istiyorum. Ping’den ziyade bu durum beni eski evimde çok ciddi şekilde etkiliyordu çünkü.

Hangi ISS’yi önerirsiniz? Taahüt saçmalığı olmadığı için Turknet düşünüyordum ama çok şikayet var. Her türlü fikre ve öneriye açığım. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 17 Aralık 2019; 22:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adresine bağlı eskisehirde kablonet superonline vodafone fiber olan yerler var turknet yapa olan yerlerde var eğer varsa fiberlerden biri yoksa hepsi aynı sayılır istediğini seçebilirsin

Edit: ben millenicomla 100 mbps alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 17 Aralık 2019; 22:40:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Adresine bağlı eskisehirde kablonet superonline vodafone fiber olan yerler var turknet yapa olan yerlerde var eğer varsa fiberlerden biri yoksa hepsi aynı sayılır istediğini seçebilirsin

Edit: ben millenicomla 100 mbps alıyorum
    Eskişehir’de misiniz? Upload’unuz nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kablo hangi İSS’nin?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.