Eskişehir'de oturuyorum. Kutusu hiç açılmamış iPhone almak istiyorum. Unlock falan kendim yapacağım. Peşin ödeme ile elden almak istiyorum. 8gb fiyat açısından tercihimdir.
Eskişehir dışında Gittigidiyor'dan alanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Jelatini açılmamış kutuda faturasıyla bulunuyor mu? Son olarak da Vodafone ile TR'de satılmaya başladığında garantimiz geçecek mi?
Faturası ile alırsan büyük ihtimal geçer diye düşünüyorum bencede jelatininde faturalı al kırması kolay zaten için rahat eder bu arada vodafone la alırsan mutlaka garantili olur ama ne zman cıkacagı belli değil henuz 1 -2 ay var sanırım
arkadaşım sen al ben ayarlarım her şeyi ;) eskişehirdeyim bende irtibata geçersin benle hallederiz eskişehirde bulamassan sana 2.el bulabilirim unlock edilmiş 8gb elimde var şu anda yok yenisini istiom dersen eskişehirde bulamassın ama sen yine sıfırını al ben sana yinede yardımcı olurum...
ikinci el > cep telefonlari > apple iphone bolumune acarsan basligi ozelliklede Eskisehirden elden almak istiyorum diye belirtirsen daha kolay bulursun satan birisi varsa
Hydrelix selam esnafsarayının en üst katında djclub da var. orada bulabilirsin ama fiyatı çok yüksek. 1150 ytl deniyor ki bence soygun bu. En temizi atla trene git ist.a ya doğubank a yada hiç uğraşmadan kadıköy de ki yazıcı han dı sanıyorum oradan al. 900 civarına alırsın. hemde ist görmüş olursun hemde daha ucuza gelir sana. Eğer cihazı incelemek istersen bana pm den yaz görüşelim. almadan önce belki cihaz hakkında yardımcı olabilirim. esk deyim bende.
0 paketinde alırsan alette bi sorun olmaz ama fatura lı bulmak zor