Şimdi Ara

Eskişehir'de iyi bildiğiniz Renault özel servisleri.(yetkili servis değil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir'de iyi bildiğiniz Renault özel servisleri.(yetkili servis değil) kimler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Eskişehir'de iyi bildiğiniz Renault özel servisleri.(yetkili servis değil) kimler var.

Hocam bende arıyorum bi Renault servisi ? Bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadist26

quote:

Eskişehir'de iyi bildiğiniz Renault özel servisleri.(yetkili servis değil) kimler var.

usta çok ama güvenilir mi bilmiyorum, servise triger seti değişecek dedim 1064 TL hesap çıkardılar biraz pazarlıkla 750 tl ye düştüler aynı işi işcilik dahil 325 tl ye yapacak usta var hemde reno servisinden ayrılmış. bugün frenci zafere gittim arka balataları değiştirdim, balatalar fren piston lastikleri değişti kampanalar tornalandı, 170 tl ödedim. şimdi sırada yağ ve filitre değişimi var ve yağ, polen hav filitresi 7*3=21 tl. 5 litre elf 10w-40 yağ 62,5 tl toplamda 83,5 tl tutuyor ve değişim de ücretsiz küçük sanayide yiğitcanlar yada teksanda ki merkezlerinde. irde fenni muayene geldi 230 tl, bu ay hapı yuttuk valla trigerde değişecek en az 1000 tl para lazım.

• quote:

quote:

quote:

usta çok ama güvenilir mi bilmiyorum, servise triger seti değişecek dedim 1064 TL hesap çıkardılar biraz pazarlıkla 750 tl ye düştüler aynı işi işcilik dahil 325 tl ye yapacak usta var hemde reno servisinden ayrılmış. bugün frenci zafere gittim arka balataları değiştirdim, balatalar fren piston lastikleri değişti kampanalar tornalandı, 170 tl ödedim. şimdi sırada yağ ve filitre değişimi var ve yağ, polen hav filitresi 7*3=21 tl. 5 litre elf 10w-40 yağ 62,5 tl toplamda 83,5 tl tutuyor ve değişim de ücretsiz küçük sanayide yiğitcanlar yada teksanda ki merkezlerinde. irde fenni muayene geldi 230 tl, bu ay hapı yuttuk valla trigerde değişecek en az 1000 tl para lazım.

Hocam bende megane 2 var dizel aracın ivmelenmesi yavaşladı turbo yada turbo hortumunda bisey oolabilir diye şüpheleniyorum o yüzden bundan anlayabilecek bi usta arıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende megane 2 var dizel aracın ivmelenmesi yavaşladı turbo yada turbo hortumunda bisey oolabilir diye şüpheleniyorum o yüzden bundan anlayabilecek bi usta arıyorum

küçük sanayide isuzu servisinin arka tarafında lada parçacısının karşısında rodop köftecisinden yukarı çıkın ışıklara gelince continental lastikcinin oradan sola dönün sağ tarafta reno servisinden ayrılma Hüseyin usta var ona bir gidin. bir çok taksici ona gidiyor.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler taksiciler gidiyorsa iyi ustadır :) bide renaulttan ayrıldıysa iyi yanı.trigeri iyi yaptırmışsin valla.araç ne bu arada dostum @engin_er_26

• quote:

Hocam teşekkürler taksiciler gidiyorsa iyi ustadır :) bide renaulttan ayrıldıysa iyi yanı.trigeri iyi yaptırmışsin valla.araç ne bu arada dostum @engin_er_26

clio III 1,5 dci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.