Şimdi Ara

Eskişehir'de Üniversite Kazananlar Buraya(TOPLULUK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
  • arkadaşlar hiç öyle korkmayın trafiği falan sıkıntı değil.türkiyenin yaşanacak şehirlerinden biri hatta başlarda geliyor bence.sosyal ortamı da çok güzel.çok pahalı da değil.tabi ki pahalı yerlerde var ama öğrenciler için herşeyin bulunabileceği uygun bi yaşam alanı.
  • Anadolu iktisat :D varsa iktisatci tanisalim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esogü mmm
  • Tebrik ederim beyler, Esk güzel şehirdir seversiniz. Tek dikkat etmeniz gereken şey Esk forması dışında (özellikle dört büyüklerden) forma giymeyin giyecek olsanız bile maç izlemeye gitmeyin gerizekalı bazı heyecan arayanlar dövebilir. Kahvelerde ve düzgün yerlerde maçları izleyebilirsiniz ama sıkıntı çıkmaması için çok dikkat çekmemeye bakın ve formalı dolaşmayın.
  • anadolu hukuk
  • Anadolu Eczacılık

• tebrikler kazanan herkese eskişehirli olarak sormak istediğiniz bir şey varsa bilgilerim yettiğince cevaplamak isterim
  • Whatsapp grubu kuralım
  • Osmangazi tıp

• Osmangazi diş var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • solbek11 kullanıcısına yanıt
    bencede iletişimi kaybetmeyelim eskişehir e gelincede görüşelim.buluşma ayarlayalım.ne dersiniz?
  • Anadolu universitesi iktisat (uolp) :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGuardian06

bencede iletişimi kaybetmeyelim eskişehir e gelincede görüşelim.buluşma ayarlayalım.ne dersiniz?

Bölümleri ve üniversiteleri liste halinde yazar mısın ilk mesajda şimdilik okullar başlayınca da dh buluşması falan düşünürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAZINGA

tebrikler kazanan herkese eskişehirli olarak sormak istediğiniz bir şey varsa bilgilerim yettiğince cevaplamak isterim

Bisiklet kullanımı ne kadar yaygın eskişehirde?

• FrkN67 F kullanıcısına yanıt
    Oldukça yaygın, hatta bazı yerlerde bisiklet yolu var ve büyükşehirin çoğu yerde bisiklet kiralama noktası vardı. Bisiklet turları da düzenleniyor. Şehrin dışında da bisiklet turu yapılabilecek ormanlık alanlar var, arkadaşlarımdan ve akrabalarımdan bisikletle dolaşanlar oluyordu. Ortalık kaykayla patenle dolaşanlarla dolu zaten, bisikletle her yerde dolaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Oldukça yaygın, hatta bazı yerlerde bisiklet yolu var ve büyükşehirin çoğu yerde bisiklet kiralama noktası vardı. Bisiklet turları da düzenleniyor. Şehrin dışında da bisiklet turu yapılabilecek ormanlık alanlar var, arkadaşlarımdan ve akrabalarımdan bisikletle dolaşanlar oluyordu. Ortalık kaykayla patenle dolaşanlarla dolu zaten, bisikletle her yerde dolaşabilirsin.

Bu çok iyi oldu sağol :)

Bir öğrenci için pahalı bir kent mi diye sormayacağım ama :) ortalama bir öğrenci ayda ne kadar harcar yurt fiyatları hariç sizden bir tahmin alabilir miyim?

Hocam valla tahmini bir şey söylemek zor ama çok pahalı değil. Bazıları pahalı buluyor, son senelere göre pahalanmış ama çok göç aldı çok gelişti. Öğrenci şehri olduğu için sıkıntı olmaz herhalde, öğrencilik hayatınız güzel geçer
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Peki anladım :) Rahatsız ediyorum ama son bir şey öğrenmek istedim :D 2 eylül kampüsünü daha önce görmüşseniz eğer, gerçekten söylenildiği kadar kötü mü? ulaşım yani gidiş-dönüş denildiği kadar ssıkıntılı mı? Hiç mi albenisi yok bu kampüsün :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN67 -- 26 Temmuz 2015; 3:21:18 >
    Estağfurullah, sorunuz varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yunus Emre kampüsünün yanında kötü, pek bir şey yok. Spor salonları varmış ama ben onları görmedim. Dümdüz otluk alan pek de ağaç yok. Ulaşım sıkıntı değil ama uzak yürüyüp git gel çarşıyla uzak. Otobüsle uzun sürmüyor ama Eskişehir'de insan her yere kısa mesafede gittiği için İki Eylül Kampüsü biraz uzak kalıyor gibi. Ben gittiğimde hiç kampüs ortamı yok gibiydi, Amerikan futbolu maçına gitmiştim o ara maçı izleyenler felan vardı kampüs ortamı gibi onu görebildim anca. Konserler felan bu kampüste düzenleniyor, konsere gelen de çok oluyordu da bu sene öyle ünlü birinin geldiğini duymadım. Açık konuşuyim hocam pek albenisi yok gibi ama ortam kurduğun sürece pek sıkıntı olmaz zaten öğrencilerin takıldığı mekanlar hep çarşıda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.