Şimdi Ara

Eskişehir'de Üniversite Kazananlar Buraya(TOPLULUK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Estağfurullah, sorunuz varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yunus Emre kampüsünün yanında kötü, pek bir şey yok. Spor salonları varmış ama ben onları görmedim. Dümdüz otluk alan pek de ağaç yok. Ulaşım sıkıntı değil ama uzak yürüyüp git gel çarşıyla uzak. Otobüsle uzun sürmüyor ama Eskişehir'de insan her yere kısa mesafede gittiği için İki Eylül Kampüsü biraz uzak kalıyor gibi. Ben gittiğimde hiç kampüs ortamı yok gibiydi, Amerikan futbolu maçına gitmiştim o ara maçı izleyenler felan vardı kampüs ortamı gibi onu görebildim anca. Konserler felan bu kampüste düzenleniyor, konsere gelen de çok oluyordu da bu sene öyle ünlü birinin geldiğini duymadım. Açık konuşuyim hocam pek albenisi yok gibi ama ortam kurduğun sürece pek sıkıntı olmaz zaten öğrencilerin takıldığı mekanlar hep çarşıda.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGuardian06

bencede iletişimi kaybetmeyelim eskişehir e gelincede görüşelim.buluşma ayarlayalım.ne dersiniz?

Bölümleri ve üniversiteleri liste halinde yazar mısın ilk mesajda şimdilik okullar başlayınca da dh buluşması falan düşünürüz

Tabi kardeşim yazacağım ilk fırsatta.Biraz rahatsızım konuyla ilgilenemedim :(

• Osmangazi tıp

• Osmangazi elektrik elektronik mühendisliği iö

• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 20yaşında kazandım ama olsun geç olsun güç olmasın Kazanan Arkadaşlarla Tanışmak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_238

Bende ogrenciyim 2. Sinifim Ailemden para almadan gecimimi sagliyorum. Okuk disinda stajim var fakat yetmiyor ogrenciye . Sadece geceleri yarim saatimi ayırarak para kazanmaya basladim ilk ay 120 TL aldım ve bu her ay artarak devam etmekte. Eğer tamamen zaman ayirirsaniz aylık 3000-5000 kazanmamaniz için hiç bir engel yok. Detaylı bilgi için mesaj atınız. Yardımcı olmak isterim .

Gece, yarım saat ve 120 tl meslek ne hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.