Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son indirimden sonra Eskişehirde lpg fiyatları ne oldu arkadaşlar?Lpg nin en pahalı satıldığı illerin başında olan şehrimizdeki fiyatları sık sık paylaşalım lütfen
  • aeffes kullanıcısına yanıt
    hocma selfie çubuğu tripod başlıklıklı mı ? Yoksa sabit mi çubuğa ? Ben de a101'den almıştım da kablolu olandan ama kafası sadece açı ayarı için oynuyor vidalı olup çıkanları var bir de o açıdan sordum :D
  • Neden eskisehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

son gelen indirimle netoil 4.23 motorin

Netoil'in mazot fiyatı hep çok uygun oldu ve ben de devamlı oradan alıyorum. Aracımda ne performans düşüklüğü oldu ne de aynı miktarda yakıtla daha az kilometre gitmek gibi bir durum...
  • Küçük sanayi köşedeki opet 2,59
    arkasındaki sarar BP de aynı fiyatlarda.

daha yüksek olan yerler var ama daha ucuzunu gören olursa yazsın.
  • 71 evler kavşaktaki shell de gördüm daha yeni 2,69 lpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahya yolu opet 2.49

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi akşamlar konu süper, malesef konuyu farkedemediğimden kendım konu açmıştım. benim derdim biraz farklı arkadaşlar öğrenciyim çok fazla yol yapmıyorum ve mazotta çok harcamıyorum benım için tek kriter mazotun kalitesi ve istasyonun güvenilirliği babamın tavsiyesi üzerine yarın yola çıkarken baksan bp den ultimate ile fullemeyi düşünüyorum. öncelikli olarak bp ler fakat varsa başka istasyonlar hakkında da öneri ve görüşlerinizi alabilirsem iyi çok sevineceğim. iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 12 Nisan 2017; 18:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranoncul

mazot

en ucuz mazot sanayi karşısı sarar yanı netoil ..4.30 sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungj7

quote:

mazot

en ucuz mazot sanayi karşısı sarar yanı netoil ..4.30 sanırım

teşekkür ediyorum yanlışlıkla sadece mazot yazısını gönderdim başta :)
  • son indirimden sonra güncel otogaz fiyatları nedir arkadaşlar
  • serden kullanıcısına yanıt
    merhaba ben dün tepebaşı aytemizde 2,49 dan dolum yaptım.
  • Uygun benzin hangi istasyonda bp olsa kampanyada var

• painkiller26 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,yine en pahalı otogazı kullanan şehirlerden biriyiz yani,komşu illerde en az %10 ucuz bizden
  • Arkadaslar sanirim 40.ya sordum farkindayim kusura bakmayin fakat guzel bir yanit alamadim, fiyati onemsemeden baktigimizda istasyon guvenilirligi acisindan mazot icin guvendiginiz istasyon tavsiyeleri verebilir misiniz. Tesekkurler

• quote:

Arkadaslar sanirim 40.ya sordum farkindayim kusura bakmayin fakat guzel bir yanit alamadim, fiyati onemsemeden baktigimizda istasyon guvenilirligi acisindan mazot icin guvendiginiz istasyon tavsiyeleri verebilir misiniz. Tesekkurler

ben benzını ve lpy'yı koctasın yanındakı opetten alıyorum 1 bucuk sene oldu aracı alalı cok nadır baska yerden alırım sımdıye kadarda sorunsuz gıdıyor bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Arkadaslar sanirim 40.ya sordum farkindayim kusura bakmayin fakat guzel bir yanit alamadim, fiyati onemsemeden baktigimizda istasyon guvenilirligi acisindan mazot icin guvendiginiz istasyon tavsiyeleri verebilir misiniz. Tesekkurler

ben benzını ve lpy'yı koctasın yanındakı opetten alıyorum 1 bucuk sene oldu aracı alalı cok nadır baska yerden alırım sımdıye kadarda sorunsuz gıdıyor bakalım.

Tesekkur ediyorum cok sagolun, fakat yanlis anlamazsaniz ben de fikrimi sunayim opete karsi cidden bi antipatim var nezaman doldursam opetten araba basliyor dar dar dar calismaya ve cidden performanstan da kayip yasiyorum, ayni durum babamin dizel aracinda da gecerli, suan icin aracimda bp var baksanin oradan almistim memnun kaldim acikcasi. (Kardesim ozaman neden soruyorsun demeyin lutfen guvenebilecegim istasyonu sizlerden de duymak istedim, tavsiyeniz icin tekrar tesekkur ediyorum)

• Merhaba. bu akşam bir arkadaşımın düğünü için istanbuldan eskişehire gideceğim. uygun fiyatlı lpg nerede bulurum şehirde. bulamazsam yol üstünde gördüğüm yerlere mi yönlenmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

Merhaba. bu akşam bir arkadaşımın düğünü için istanbuldan eskişehire gideceğim. uygun fiyatlı lpg nerede bulurum şehirde. bulamazsam yol üstünde gördüğüm yerlere mi yönlenmeliyim

Eskisehir e gelmeden önce en uygun shell var şu an fiyati bilmiyorum ama uygun . Onu kacirirsaniz Koçtaş yanında opet var cumartesileri uygun fiyat oluyor

• poet2626 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür hocam. şehire girerken dikkat edeceğim. hayırlı günler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.