Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse mazot almıyor mu ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Kimse mazot almıyor mu ya?

ben yolum düştükçe çukurhisar'dan alıyorum eski turkuaz'dan fiyat çok uygun kaç depo doldurdum oradan bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baykun -- 30 Eylül 2016; 10:02:55 >
  • Baykun B kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir acaba?

• tepebasi aytemizde sali ve cuma mazot ve benzinde indirim var galiba. mazotta %4 ama benzini bilmiyorm
  • Eski lukoil netoil olmuş, sanayinin orda toyota sararın yanında. 3.99 tl mazot, benzin 4.99 tl. Ben denemek için mazot alırken epdk dan geldiler sürekli şikayet etmişler yan tarafındaki bp opet. bu 4. Gelişimiz mazotta sıkıntı yok dediler. Bende aldım memnun kaldım. İnşallah bu fiyattan devam eder.
  • ETİ ÇİKOLATA E kullanıcısına yanıt
    Bu haber çok iyi oldu eğer bu fiyatta tutarlarsa sürekli burdan alırım. Üstelik sıkıntı olmadığını belirtmeniz çok iyi oldu. Teşekkürler.

• ETİ ÇİKOLATA E kullanıcısına yanıt
    hocam lpg de satılıyor mu acaba bilginiz var mı

• Eskişehirde uygun giyim mağazası var mı? ayakkabı, kaban vs için?

çarşıdaki mavide indirim oluyor arasıra..

neoplus çöp magazalarin yarısı kapalı.

Özdilek nasıldır?
  • ertanboyer kullanıcısına yanıt
    Lpg yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ETİ ÇİKOLATA

Eski lukoil netoil olmuş, sanayinin orda toyota sararın yanında. 3.99 tl mazot, benzin 4.99 tl. Ben denemek için mazot alırken epdk dan geldiler sürekli şikayet etmişler yan tarafındaki bp opet. bu 4. Gelişimiz mazotta sıkıntı yok dediler. Bende aldım memnun kaldım. İnşallah bu fiyattan devam eder.

ÇOK İYİ FİYAT...
  • Çukurhisar da eski Turkuaz dediğiniz onex petrolmü.Mazot 4.26 yazıyordu ama almaya cesaret edemedim.(Diğerlerinde 4.75)Eğer sıkıntı yoksa alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mch26

Çukurhisar da eski Turkuaz dediğiniz onex petrolmü.Mazot 4.26 yazıyordu ama almaya cesaret edemedim.(Diğerlerinde 4.75)Eğer sıkıntı yoksa alalım.

ismini hatırlamıyorum ancak istanbul yönünden gelirken Çukurhisar'da sağda tek petrol. Ben 3-5 defa aldım sıkıntı yaşamadım. Daha uygun bir yer bulamassam oradan alıyorum. Ancak tanıdık vasıtasıyla aldığım bilgilere göre kendi S kasa merçedeslerine kendi mazotlarından koyuyorlarmış. :) Takdir senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baykun

quote:

Çukurhisar da eski Turkuaz dediğiniz onex petrolmü.Mazot 4.26 yazıyordu ama almaya cesaret edemedim.(Diğerlerinde 4.75)Eğer sıkıntı yoksa alalım.

ismini hatırlamıyorum ancak istanbul yönünden gelirken Çukurhisar'da sağda tek petrol. Ben 3-5 defa aldım sıkıntı yaşamadım. Daha uygun bir yer bulamassam oradan alıyorum. Ancak tanıdık vasıtasıyla aldığım bilgilere göre kendi S kasa merçedeslerine kendi mazotlarından koyuyorlarmış. :) Takdir senin

Netoil var diyorlar Sarar'ın yanında. O daha uygun diyorlar. Ondan neden almıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: Baykun

quote:

Netoil var diyorlar Sarar'ın yanında. O daha uygun diyorlar. Ondan neden almıyorsun?

Netoil'den daha ucuza satıyorlardı ama yaklaşık 1- 2 aydır oradan yakıt almadım.(denk gelmediği için) Zaten hususi çukurhisar'a gitmiyorum genellikle oradan geçerken doldurup geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baykun -- 23 Ocak 2017; 13:23:33 >

• Netoil zamlanmis haberiniz olsun

• qwert7610 kullanıcısına yanıt
    Dün 4.29 idi değişmiş mi?

• Cevap için teşekkürler.Netoil biraz ters düşüyor ama yolum düşerse her ikisindende alırım.

• son gelen indirimle netoil 4.23 motorin
  • Canlanalım gençler :)

Sprite 2,5 L + Coca Cola 250 Ml 1,99TL ESMAR BAĞLAR
    Çok Amaçlı Buff 2,75TL METRO TOPTANCI
    Airwick 2'li Koku 10TL NEO CARREFOURSA
    4'Lü Metal Set (Meyvelik,Nihale,Havluluk,Kaşıklık) 10TL NEO CARREFOURSA
    Wireless Selfie Çubuğu (Bluetooth) 9TL NEO CARREFOURSA

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.