Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commandostigre

Petrol Ofisi istasyonları tek tek kapanmaya başladı. Y.Emre caddesindeki kapandı önce, geçen gün Yenikent'teki kapanmıştı dün de S.hisar caddesindeki kapanmış. Bonus'un kampanyasından yararlanalım dedik bu gidişle olmayacak. Petrol Ofisi komple satışa çıkmış akıbetini bilen var mı?

Hocam tepebaşındaki birmotun oradaki po da kapanmış
    Bonus kampanyası için uğrayayım dedim, kapalı
    aytemiz olacakmış orası, yazı asmışlar.
  • dextrr kullanıcısına yanıt
    Yenikent' tekine de Aytemiz açılacak diye yazı asmışlar.
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Bahsi konu petrol istasyonları Zeytinoğlu şirketine ait. Zeytinoğlu'nun Eskişehir'de toplam 10 adet istasyonu vardı. Lakin istasyonlar, Zeytinoğlu şirketinin sahip olduğu ESBANK'ın geçmişte TMSF'ye devredilmesi nedeniyle TMSF eline geçti ve hepsi tek tek satılıyor. Neredeyse hepsine de Aytemiz Petrol açılacak.
  • cglynfrk kullanıcısına yanıt
    Faaliyette olan PO istasyonu kaldı mı Eskişehir' de?
  • 22.03.2016

Güncel

Baksan BP 2.15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 2.17 - 2.50 dalgalanması nedir çözemedim ben aydınlatacak biri var mi acaba? Ayni istasyonda bazen 2.17 görüyorum bazen 2.50

• vyc kullanıcısına yanıt
    Indirim günleri var..

• Hocam nezamandir bu indirim günleri nerden öğrenirim araştırdım bulamadım bişey

• Tepebaşı'nda Otokoç'un yanında eski Po'nun yerine açılan Aytemizde salı ve cuma günleri lpg ve galiba diğer yakıtlarda indirimli. Geçen salı lpg yi 1.99 dan almıştım.
  • vyc kullanıcısına yanıt
    Salı cuma c.tesi

• quote:

Orijinalden alıntı: banx

Tepebaşı'nda Otokoç'un yanında eski Po'nun yerine açılan Aytemizde salı ve cuma günleri lpg ve galiba diğer yakıtlarda indirimli. Geçen salı lpg yi 1.99 dan almıştım.

Yakıt kalitesi nasıl lpg de?

• Eskisehir firsat konusunda zayif diye dusunuyorum.iki eylul karşısındaki milangazda genelde dip fiyat ama km/TL kiyasinda cazipligi kalmiyor.km tl olarak en idealini sali cuma indirimleri ile shellde benim kanaatim tabiki...

• Eskişehir'de en uygun Organize'den şehir merkezine giderken 71 evler kavşağının tam karşısında kalan Shell'de, Koçtaş Opet Salı-Cuma-Cumartesi günleri indirim diyor, söylediğim istasyon Opet'in indirimli fiyatından bile aşağıya satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

Eskisehir firsat konusunda zayif diye dusunuyorum.iki eylul karşısındaki milangazda genelde dip fiyat ama km/TL kiyasinda cazipligi kalmiyor.km tl olarak en idealini sali cuma indirimleri ile shellde benim kanaatim tabiki...

shell nerede ?
  • yani eskiden ordaki petrol ofisinden alıyordum ara ara da opet den alıyorum ben pek bir fark görmedim. bir kerelik alıp deneyebilirsiniz. beğenmezseniz tekrar almazsınız. fiyat olarak eskişehirdeki en uygun yer herhalde şuan.
  • gaz olarak en hesaplıları emek tarafındaki ve ankara yolundaki 2 bp olarak görünüyor..
    litre fiyatı 2.14
  • Yenikent Gaffar Okan karakolunun yanındaki Aytemizde LPG 1.99TL
  • Tepebaşı Eczacılık fakültesi yolunda Metro, Banio'ya dönerken Otokoç yanındaki Aytemiz'de de Salı, Cuma 1,99

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eskişehir de salı cuma sevdası nedir anlamadım her gün yap madem indirimli satacaksın

• ertanboyer kullanıcısına yanıt
    Aynen sanki çok ucuz da batacak diğerleri. Ankara’da 1,80 e gördüm hem de hergün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.