Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tepebasi opet fiyat soyleyebilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu olmuş, bir Eskişehirli olarak takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

Tepebasi opet fiyat soyleyebilecek var mi

salı günü 2.11 di.
  • Odunpazarı civarı sorunsuz BENZİN alabileceğim yerler nereler? Gına geldi sorunlu benzinden. Geçen sene aracı sorunlu benzinden servise çektik, şimdide hissediyorum bazı yerlerden aldığım benzinle motor ya randımansız ya da rölantide falan tekliyo, yani sorunlu.
    Birde merak ediyorum Total( özellikle hilal petrol) eskiden iyi benzin satardı ama Demirören grubuna geçtikten sonra hiç yakıt almadım. Şimdi nasıl eski total mi yoksa moil gibimi yakıtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filenperno -- 14 Ocak 2016; 0:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filenperno

Odunpazarı civarı sorunsuz BENZİN alabileceğim yerler nereler? Gına geldi sorunlu benzinden. Geçen sene aracı sorunlu benzinden servise çektik, şimdide hissediyorum bazı yerlerden aldığım benzinle motor ya randımansız ya da rölantide falan tekliyo, yani sorunlu.
    Birde merak ediyorum Total( özellikle hilal petrol) eskiden iyi benzin satardı ama Demirören grubuna geçtikten sonra hiç yakıt almadım. Şimdi nasıl eski total mi yoksa moil gibimi yakıtı?

Son 15 aydır %70-80 oranında Sarar BP den alıyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı. Yolum düştüğünde de Yenikent Petrol Ofisinden almışlığım oldu. Orada da bir sıkıntı görmedim. Total konusunda da önceden sadece gaz alıyordum. Benzin hiç almadığım için yorum yapamayacağım.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schero -- 14 Ocak 2016; 0:54:42 >

• Yenikent PO, şu karakolun yanındaki Emzet petrol değilmi?
  • filenperno F kullanıcısına yanıt
    Evet

• Eyvallah hocam. PO aklımdaydı hem işimede yakın. BP aslında yüzde 2 indirimde veriyor ama kartta toplanan puanlar nasıl kullanılıyor onu çözemedim :)
    Ama sarar bp de aklımda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filenperno

Eyvallah hocam. PO aklımdaydı hem işimede yakın. BP aslında yüzde 2 indirimde veriyor ama kartta toplanan puanlar nasıl kullanılıyor onu çözemedim :)
    Ama sarar bp de aklımda olsun.

Forever karttan bahsediyorsanız eğer puan toplanabilmesi için her alışveriş sonrası kartı içeriye okutmak gerekiyor. Toplanan puanları harcamak için ise yakıt almadan önce içeriden ne kadar puanınız olduguna bakıp ona göre çekimi yapıyorlar. Sonra pompacıya slibi verdiginizde yakıtı koyuyor.

• Evet forever kart ama formalitesi çokmuş. Bir ara bp benzin deneyeyim umarım iyidir. Ama bp sarar ın tam karşısındaki total (hilal otomotiv) devir öncesi harika benzin satıyordu, demirören devri sonrası ne oldu bilmiyorum. Hem aracın sesi çok azalıyordu hem çekiş bariz artıyordu. Yeni halini denersem buraya yazarım bakalım aynımı değişmişmi.
  • Arkadaşlar yaklaşık 15 gün sonra Eskişehir yakınlarında geçeceğim. Eğer bir arkadaş Eskişehir'deki akaryakıt, market ve diğer kampanyalarını yazarsa güzergahımı değiştirip şehir içinden geçerek bu fırsatlardan yararlanmak istiyorum.

Ayrıca güzergahım üzerinde 5-6 tane vilayet var ama maalesef o illerin fırsatları burada paylaşılmamış. Geçerken o illerdeki fırsatları öğrenip burada paylaşmak istiyorum. Aslında tüm illerin fırsat kampanyaları burada paylaşılsa en azından yolu o şehirde yılda bir de olsa geçen benim gibi sıcak fırsatçılar için eşi bulunmaz bir fırsat olur. Araba bagajlarını yolda gelirken fırsatlarla doldurmuş oluruz.

Konu sahibine teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığı için, çok yararlı bir konu olmuş. Konuyu mesaj yazıp güncelleyen arkadaşlara da teşekkür ediyorum incelediğimde epey bir fırsat paylaşmışlar, güncellemeselerdi böyle fırsatlardan haberimiz olmazdı.

• 27.02.2016

GÜNCEL LPG FİYATLARI

BP SARAR(sanayi) : 2.13
    KARACAN(sanayi) : 2.12 (belirli günlerde)
    TOTAL (sanayi) : 2.31
    BP YAYLA PETROL (alpu kavşağı) : 2.19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KomutanLogar26 -- 29 Şubat 2016; 22:41:42 >
  • KomutanLogar26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler depoyu doldurma vakti gelmişti
  • Eskişehir için Lpg 1,8-1,9 lar hayal iyice kanaat getirdim. Dibimizde Ankara'ya giderken 1.84 Ankara içinde 1.90 lar dolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenikent petrol ofisi= lpg 2.08 tl

• black_raider kullanıcısına yanıt
    Rica ederim baktım foruma bayağıdır yakıt fiyatlarıyla ilgili yazılmamış bende yazayım dedim
  • Bu arada Alpu kavşağındaki Yayla Petrol Petrol Ofisiydi BP olmuş BP olduktan sonra yakıt alıpta memnun kalan olursa yazsın lütfen

Ben petrol ofisiyken almıştım gazı hoşuma gitmemişti

BP oldu acaba nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brahmi26

Yenikent petrol ofisi= lpg 2.08 tl

Sanırım şuanen uygun rakam

• 71 evler milan gaz 2.07

• Petrol Ofisi istasyonları tek tek kapanmaya başladı. Y.Emre caddesindeki kapandı önce, geçen gün Yenikent'teki kapanmıştı dün de S.hisar caddesindeki kapanmış. Bonus'un kampanyasından yararlanalım dedik bu gidişle olmayacak. Petrol Ofisi komple satışa çıkmış akıbetini bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.