Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar son lpg fiyatlarini bilen varmi birde bu opetlerde belirli gunlerde indirim varmis o fiyatlari biliyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPET afişlerinde haftanın belirli günleri (Cumartesi-Pazar-Salı) 2,29 görünüyor. Diğerlerini bilmiyorum.
  • cumartesi günü lukoilden GS kart ile 2.2488 den gaz aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamon

cumartesi günü lukoilden GS kart ile 2.2488 den gaz aldim.

Gaz alımlarında lukoil taraftar kart geçerli değil maalesef
  • taradar kartın gazda ne kadar fatdasını bilemiyom da tesadüf lukoile girdim.fişimdeki fiyat 2.24
  • arkadaşlar bir ara Opet deki gaz için yağlı ve katkılı diyorlardı enjeksiyonlara sıkıntı yaşatabilir deniyordu.bu düzeltidimi bu konunun aslı varmı bilgis olan varmı
  • zamon Z kullanıcısına yanıt
    Aralık tan bu yana kullanıyorum kampanya günleri alıyorum sadece. Bir sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam. Ancak ismi bilinen bir yerden mecburen bir kere almıştım içindekini bitirmeye bile dayanamadım hemen Opet ten tekrar alıp karıştırdım ancak düzeldi. Yalnız bu Opet in pompacıları çok suratsız ve tehlikeli tipler gibi duruyor hiç sevmiyorum bu yüzden alışveriş anını. Alıp kaçasım geliyor hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuskent bp 2.18 duyrulur

• Güzel bir konu açılmış. Burada ürün fiyat bilgisi paylaşılabileceği gibi Eskişehirliler ya da orada yaşayanlar soru da sorar, bilgi sahibi olabilir. İlk soru benden olsun:

Uygun çeşidi bol bebek, çocuk oyuncağı satan dükkan biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Güzel bir konu açılmış. Burada ürün fiyat bilgisi paylaşılabileceği gibi Eskişehirliler ya da orada yaşayanlar soru da sorar, bilgi sahibi olabilir. İlk soru benden olsun:

Uygun çeşidi bol bebek, çocuk oyuncağı satan dükkan biliyor musunuz?

Hamamyolu sonunda sıcak sulara doğru olan yerler. Kosedeki yer güzeldir fakat bebek ve Çocuk oyincaginda ucuza kacmayin çoğu kanserojen

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Ben taraftar kartımla gaz alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Ben taraftar kartımla gaz alıyorum.

Gaz alırsın tabii,ama indirim alamazsın,aynı zamanda kulübe katkısı yok.Kampanya detaylarında yazıyor.
  • Yaklaşık aralıksız 3 ay boyunca Opet ten sadece kampanya günleri gaz alıyordum. Ancak bugün 3 ay önce gaz aldığım ve memnun kaldığım sanayinin oradaki Opet ile yanyana olan BP den gaz aldım 35 liralık aldım benzine ve mazota indirim geldi belki buna da gelir diye fullemedim ve 35 liraya yıkama fişi de veriyorlar. Benim evde yıkama durumum olmadığı için benim için güzel oldu. Litresi 2.18. Opet kampanya günleri 2.29. Bu hergün 2.18. İkisinden de memnunum ben hangisi ucuz verirse ondan alırım. Hayırlı akşamlar..

• serden kullanıcısına yanıt
    Taraftar kartla pompada %4 civarı anında indidirm olmakta...Benim araç benznli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Taraftar kartla pompada %4 civarı anında indidirm olmakta...Benim araç benznli...

Otogaz dışında alınan yakıt %4 indirimli haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Lukoilin benzini nasıl hocam po dan alıyorum ben hep lukoile gecsem cok farkedermi performans. Bir de bu taraftar cart ucretsiz mi başvuru yaptim internetten ama çom rahatsiz ederlermi telefonu reklam mesajlariyla biraz çekindim

• Arkadaşlar konu için elinize sağlık :)
    bu sabah geçerken gördüm muttalip cd deki Bp de lpg 2,19 TL
  • mech.engr kullanıcısına yanıt
    Benzinler TÜPRAS'tan..Performans farkı yok....
  • Bugünlerde lpg 5 kuruş inmiş deniyor. Son durum nedir, en ucuz hangisi arkadaşlar? Son bir kaç depoyu sanayideki Sarar BP den alıyorum. Yıkama fişi de veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Bugünlerde lpg 5 kuruş inmiş deniyor. Son durum nedir, en ucuz hangisi arkadaşlar? Son bir kaç depoyu sanayideki Sarar BP den alıyorum. Yıkama fişi de veriyorlar.

şu an lpg 2.21 ile lukoil de sanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.