Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'DEKİ OTOGAZ/AKARYAKIT/MARKET FIRSATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
27
Favori
22.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul da total den alıyorum 1.79 ve de gün sınırlaması yok bunlarda para kazanıyor sonuçta ama eskişehir deki ler aç sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertanboyer kullanıcısına yanıt
    1.79 rüya gibi. Bedava gezmek gibi bir şey galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursa yolu ayten usta yanı bp 2.09
  • Opetten aldığım gazın bereketi olmuyor bi. 71 evler kavşağı shell daha iyi gibiydi. Aytemiz nasıldır?

• Eskişehirde opetlerde lpg için son fiyatları yazabilir misiniz? Akbankın kampanyası için lazım. Herhalde hepsi katılmıştır istasyon olarak

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Kampanya günleri 2,09

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Kampanya günleri hangi gün? Hepsi için mi geçerli 2.09?

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Salı, Cuma, Cumartesi. Çevre yolundaki ve sanayinin oradaki öyle. Bir de Kütahya yolunda var o da 2,09 ama sanırım farklı zamanlarda.

• Konu guncellenmiyecekse silinsin bence.

• Eskişehirliyim fakat iş gereği Afyonda yaşıyorum. Lpg konusunda Eskişehir pahalı. Afyonda 1,82Tl'den aldığım lpgyi Eskişehirde çok pahalıya almak insana koyuyor. Bu konuda Çifteler ucuz sanırım, Petrol ofisi ve Shell 1.99tlden satıyor. Yolu düşenlerin bilgisine.

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Malesef, insanların diğer şehirlerde her gün ve 2 liranın altında aldığa gaza biz belli günlerde ancak bu fiyatlarda sahip olabiliyoruz.

• Bugün Bursa yolundaki bp'den 2,03 e aldım, bp'nin tam karşısında shell vardı diğer yönde, orası 2,08'di.
    Sanayinin orada, opetin arkasındaki bp, sarar otomotivin olan, 2,08 di dün.
  • Eskişehir'de kaliteli ve en ucuz motorin nerde ve hangi günler bilen var mı?

• Konyada 1.79 tl opette aygaz ... axess kampanyalari ile 1.34 tl ye geliyor litresi...

• osman19871987 O kullanıcısına yanıt
    Resmen yuh

• Bursa yolu Ayten usta Opet 2.14
    Hemen yanındaki BP 2.12

• Eskişehir hayat pahalılığında Türkiyede yarışır zaten, iyi ki 2 tane üniversite var
  • Po garanti bonus kampanyasi 100 tl yi tamamlamak icin eskisehir merkezden otogaz alimi yapmam lazim. Kampanyaya katilan indirimli otofaz satisi olan po istasyonu lazim. Bayram icin burdayim. Bilgi veren olursa sevinirim. Esk. giriste 2.60 gibi fiyat gordum, biraz yuksek gibi. Tepebasi Po da otogaz fiyati kac ve kampanyaya dahilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhantr26 -- 15 Eylül 2016; 16:44:56 >
  • gokhantr26 G kullanıcısına yanıt
    Eskişehirde tepebaşı po çoktan kapandı,benim bildiğim Eskişehir içinde po kalmadı,aytemiz satın aldı ve po lar kapandı
  • Lpg'den Motorine geçmiş durumdayım. Eskişehir'de Lpg'yi en ucuz satan yerleri biliyorum ancak Motorin konusunda bir bilgim yok. Kaliteli ve ucuz motorin nerede var arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.