CYPHER 8 ARES 8 EDENA 12 RONARK 12 Olympia 12 BERAMUS 12 DİEZ 18 LOGOS 17 PATHOS 18 MANES 17 GİREKON 19 Xigenon 19 AKARA 23 CARNAK 23 İlgilenenler mutluluqumsun26@hotmail.com adresini ekleyebilirler.
quote:Orijinalden alıntı: AhmetSabriXigenon'a bak be hey yavrum kop gel :) Hayırlı satışlar..Alıntıları Göster sartlar ole :)
quote:Orijinalden alıntı: NeRVouS_BoYist. olsaydın carnacda almayı düşünürdüm bizim burda carnacda gb 35 ytlUpp
quote:Orijinalden alıntı: EsEsLeeCık ulen Alıntıları Göster Peh cok pahalı.X ve D gözüme takıldı o ne oyle.
quote:Orijinalden alıntı: MetalFeeledPeh cok pahalı.X ve D gözüme takıldı o ne oyle.Alıntıları Göster Ucuz bi yer bulursan banada sole woon :)
quote:Orijinalden alıntı: EsEsLeeUcuz bi yer bulursan banada sole woon :)Alıntıları Göster olimpia normal 10 gb alınca indirimi oluyor mu işde es es olması sorun :S kocaeli ist konya olsa alırdım 10 gb :D
quote:Orijinalden alıntı: recosirolimpia normal 10 gb alınca indirimi oluyor mu işde es es olması sorun :S kocaeli ist konya olsa alırdım 10 gb :DAlıntıları Göster eko danmısn sen
quote:Orijinalden alıntı: I3lanQoEX!MZodiACcypher a bak sudan ucuz ballı serverdayım ha..Hangi cafe? Gelip elden alsak?
quote:Orijinalden alıntı: recosirolimpia normal 10 gb alınca indirimi oluyor mu işde es es olması sorun :S kocaeli ist konya olsa alırdım 10 gb :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: recosir olimpia normal 10 gb alınca indirimi oluyor mu işde es es olması sorun :S kocaeli ist konya olsa alırdım 10 gb :D Kaotika116@hotmail.com Konya'dan gb satışında yardımcı olayım .
quote:Orijinalden alıntı: EtiquetteDquote:Orjinalden alıntı: recosir olimpia normal 10 gb alınca indirimi oluyor mu işde es es olması sorun :S kocaeli ist konya olsa alırdım 10 gb :D Kaotika116@hotmail.com Konya'dan gb satışında yardımcı olayım .Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: EtiquetteD quote:Orjinalden alıntı: recosir olimpia normal 10 gb alınca indirimi oluyor mu işde es es olması sorun :S kocaeli ist konya olsa alırdım 10 gb :D Kaotika116@hotmail.com Konya'dan gb satışında yardımcı olayım . Kendi isini yapmak icin konu acmanı tavsiye ederim bnm konumu kirletme.
quote:Orijinalden alıntı: ElkyHangi cafe? Gelip elden alsak?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Elky Hangi cafe? Gelip elden alsak? Elden alıcaksın saten alırsan eger