Bildirim
Eskişehir kırmızıtoprak uydunet kullanan??
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
108 kişi bakmış, 1 tane bile Eskişehir'li çıkmadıysa, demeki ki Eskişehir lokasyon hızlı.. Teşekkürler arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 20 Ekim 2015; 16:59:49 > -
eskieşhirliyim.vişnelik sorunsuz muhtemelen orada da sorun yoktur. ama 12 aydan fazla taahhüt vermeyin superonline geliyor ona geçersiniz. -
Hocam Online oyunlarda Ping seviyeleriniz ortalama kaç?
Superonline ile ilgili açtığım konuya senide beklerim:)
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102982781&p=5#110869922
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konudayım zaten merak etmeyin :) lolde tr server 53 ping west 60-70 arası. cs de servera göre değişmekte.
umarım bir fikir vermiştir -
Eyw hocam. Dsmart'a her ay 85₺ vermek can sıkıcı bi durum olmaya başladı. Şampiyonlar ligi icin almıştım Zamanında.. Netinden de memnun kaldığım icin, kuzu kuzu 85 veriyordum ama artık yeter 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Eskişehir de yaşıyorum konuyu takipteyim. -
Şan uydunet kullanıyorum.. Hafta sonu 10+ saat pes16 online oyanadım. Bikaç maç dışında yağ gibi aktı.. İndirme hızına diyecek laf zaten yok. Ayrıca 1080p film izlediğimde takılma da olmadı. Tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X