Şimdi Ara

eskişehir kpss kursları 3 seçenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. evrendil
    3. artı yargım

arkadaşlar bu 3 kurstan hangisi. gittiğiniz kurs burada var ise yorumlarınızı alabilirmiyim.

çoğunluk egemiz diyor.hocaları olsun, anlatım şekli olsun vs. vs. nasıldır.

önlisans için.

• Dgs- kpss önlisans kurslarına egemize gittim ve çok memnun kaldım, bu sene ihtiyaç akademi ile anlaşmalı ihtiyaç dershanelerini açtılar ve hocaların birkaçı oraya geçmiş bu kötü olmuş ama yinede egemiz derim ben çünkü eskişehirde hiçbir dershanenin egemiz kadar öğrencisine fedekarlık yapabileceğini düşünmüyorum, kaynak bakımından çok zengin, sırf verdiği kaynakları çözsen zaten iyi bi puan alabilirsin. sınava 1,5 ay kala tekrar dersleri başlıyor ve farklı hocalardan ders dinleme şansın oluyor. Anlatıma gelince sözel derslerde tekrarlı anlatım ilkesi benimsenmiş ve özellikle tarih derslerinde örnekler ve ilginç hikayelerle beraber anlatım olması akılda kalıcılık sağlıyor. Fakat hoca seçimi çok önemli ben çok şanslıydım egemizin en iyi hocalarının bulunduğu gruptaydım ve o hocalardan sadece bir hoca ihtiyaç dershanesine geçmiş. son kuruşuna kadar helal olsun dediğim tek dershane egemiz oldu, çok fazla kasmamama rağmen kpss 2010 da 84,3 puan aldım dgs de anadolu mühendislik fakültesine yerleşebildim. Hocalar hakkında bilgi almak istersen özelimden bana ulaşabilirsin.

• Eskişehirde gidilebilecek en iyi kpss kursu espark karşısında olan

Eğitimdeyiz Akademi Eskişehir

https://www.facebook.com/egitimdeyizakademieskisehir/ facebook sayfalarından bile bütün sorulara cevap verebiliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.