Şimdi Ara

eskişehir mi omü mü yıldırım beyazıt mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf3 sıralamam 5470 eskişehir mi yıldırım beyazıt(ing) mi yoksa yaşadığım ile yakın olduğu için samsunu omü tıpı mı yazmalıyım? bi de ingilizcem şuan çok iyi sayılmaz hazırlıkta iyi bi seviyeye ulaşıp fazla zorluk çeker miyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

• yazacaksan bilgine, eskisehir turkce, inglzce okuycam diye zorlanmazsn hem.
    cunku tıp zaten zor, ingilizce haliyle daha zor.. en rahat okuyabilcegin yeri sec..
  • Peki omü hakkında ne düşünüyorsun yakın diye orayı tercih etsem bişey kaybeder miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehirde daha güzel bir öğrencilik hayatı geçirebilecekken neden kendini samsunla sınırlayasın? üstelik elinde bu imkan varken.
  • Fulya005 F kullanıcısına yanıt
    bence kaybetmezsin, ben yakın diye eskisehiri secmistm cnku bisey kaybetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarenviaR

eskişehirde daha güzel bir öğrencilik hayatı geçirebilecekken neden kendini samsunla sınırlayasın? üstelik elinde bu imkan varken.

Haklısınız ama ankara ist izmir olmadıktan sonra diger yerler farketmiyo yakini yaz rahat edersin diyenler var kafam karisiyor aslinda ben de eskisehiri istiyorum daha cok ama emin degilim iste

• quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

bence kaybetmezsin, ben yakın diye eskisehiri secmistm cnku bisey kaybetmedim

Eskisehirde mi okuyosunuz biraz bilgi verebilir misiniz il hakkinda egitim kalitesi hakkinda?

• Fulya005 F kullanıcısına yanıt
    ozelden yazarsan cevap verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulya005

quote:

eskişehirde daha güzel bir öğrencilik hayatı geçirebilecekken neden kendini samsunla sınırlayasın? üstelik elinde bu imkan varken.

Haklısınız ama ankara ist izmir olmadıktan sonra diger yerler farketmiyo yakini yaz rahat edersin diyenler var kafam karisiyor aslinda ben de eskisehiri istiyorum daha cok ama emin degilim iste

dışarda okuyacak maddi imkanın varsa sen dinleme milleti. eskişehir öğrenci mekanı gidipte pişman olanını duymadım yani.
  • quote:

quote:

quote:

dışarda okuyacak maddi imkanın varsa sen dinleme milleti. eskişehir öğrenci mekanı gidipte pişman olanını duymadım yani.

Tesekkur ederim cevaplar icin tekrar dusunecegim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim cevaplar icin tekrar dusunecegim :)

rica ederim, iyi tercihler

• ankara takıntın vs yoksa eskişehir. Daha köklü bir üniversite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mythcomeback

ankara takıntın vs yoksa eskişehir. Daha köklü bir üniversite.

Eskişehir yazıcam galiba, teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.