Şimdi Ara

Eskişehir osmangazi Anadolu üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba Eskişehir osmangazi üniversitesi ve Anadolu üniversitesi arasında bi tercih yapmayı düşünüyorum puanım geldikten sonra.Düşündüğüm bölümler Endüstri müh. İnş. Müh. ve Elekt. Elektronik müh. Öncelikli düşüncem Endüstri mühendisliği olucak Osmangazinin mi Yoksa Anadolu üniversitesinin mi Endüstri Müh. eğitimi iyidir onu sorucaktım. Sonrasındada eğer okuyan arkadaşlarımız varsa (inşaat end. elek. müh.) zorluk olarak yada eğitim kalitesi olarak ne gibi + ları - leri vardır onları merak ediyorum okuyan arkadaşlarınız varsa onların yorumuda olabilir :D . Yorumlarınızı bekliyorum.

• Eskişehir Anadolu Üniversitesi tabiki çok daha güzeldir şehir merkezinde ortamın içindesin :) ogü köy gibi biraz uzak merkezede
  • osmangazi endüstri mezunu arkadaşım var osmangazi çok sapa yerde mühendislik fakültesi de o sapa yerinde ötesinde
    anadolu üniversitesindeki mühendislikler şehir merkezindeki yunus emre kampüsünde değil muttalip köyüne yakın 2 eylül kampüsünde
  • Anadolu Üniversitesi'nin mi mühendislikleri şehir merkezindeymiş? Ahahah yok öyle bir şey ya hepsi 2 Eylül kampüsünde. Havaalanının orada köy bile denemeyecek bir yerde in cin top oynuyor etrafında :) Sana şunu söyleyeyim kırmızı 4 otobüsü ile gidiliyor ve merkez dedikleri yerden en az bir 20 dk sürüyor. Ki bu otobüslerin dolu olup durmadığı da bir gerçek. Konum olarak Ogü daha iyi yani hemen hemen bütün otobüslerin üzerinde mühendislik yazısını görürsün Eskişehir'de. Eğitim açısından tam bilemiyorum ama birçok insandan Ogü'nün teknik alanlardaki (sayısal yani) eğitimi Anadolu'dan daha iyi duydum. Yine de okuyan biri bir şeyler yazsa daha iyi olur.
  • eniyi1234 E kullanıcısına yanıt
    Anadolu'nun yunus Emre kampüsü iyidir ( yunus emrede işletme güzel sanatlar falan var) şayet iki Eylül kampüsünde mühendislik mimarlığı var ki iki Eylül ogünün mühendisliğinden daha kötü yerde emin ol. Ayrıca ogünün oldugu yer köy falan değil gelip görmen Lazım hocam. O dedigin 5 sene önceydi. Asıl anadolunun mühendisliği köy gibi yerde tarlanın ortasında. Son olarak da belirteyim osmangazinin mühendisliği anadoludan daha iyidir, herkese sorabilirsin ki araştırmalarda da bunu gösteriyor ( Tübitak verileri vs). Yani kısacası Osmangaziyi öyle kötülemeyin bilgi sahibi olup öyle yazalım lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.