Şimdi Ara

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ 2019 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümlerinizi ve geldiğiniz şehirleri yazın ekleyeyim arkadaşlar. Eskişehirliyim bu arada üni bana 1km uzaklıkta. Elimden geldiğince üni ve şehir hakkında bilgilendiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrik elektronik bolumu nasil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazikbana

Elektrik elektronik bolumu nasil hocam
    Osmangazi Üniversitesi genel olarak en iyi fakülteleri tıp ve mühendisliktir hocam. Mühendislik fak. çoğu mezunu buradaki Otosan veya Tofaş fabrikalarında mühendis olarak çalışıyor. Yani mezunları çoğunlukla otomobil sektörüne yöneliyor. Ama EEM bölüm bazında pek birşey diyemeyeceğim. EEM hakkında tek bildiğim, ESOGÜ Mühendisliğin en iyi bölümü olduğu.

• hosgeldiniz gencolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet arkadaşlar, lütfen kazananlar gelsin konuyada listeyi tutalım. wp grubu kuracağız ona göre.

• geçmiş olsun arkadaşlar ben de inşaatdayım elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
  • UOLP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimya Muhendisligi'ndenim. Sorusu olan arkadaslar varsa seve seve yardimci olurum.

• Bölümüm iktisat. Yurt durumları nasıl? Kyk'da kalmak mantıklı mı yoksa özelde mi kalmalıyım?
  • Merhaba, bölüm eee, karabayır bağlarından katılıyorum

Edit: EEE dışında zorunlu ingilizce hazırlık olan bölüm var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 9 Ağustos 2019; 23:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Merhaba, bölüm eee, karabayır bağlarından katılıyorum

Edit: EEE dışında zorunlu ingilizce hazırlık olan bölüm var mı
    bilgisayar,makine,uluslararasi iliskiler ve karsilastirmali edebiyat icin zorunlu hazirlik var ee disinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    @Phantom II teşekkürler bilgilendirme için

Akademik takvimde derslerin başlaması 23 eylül, zorunlu muafiyet sınavları sırasıyla 24-25-26 eylül diyor. Muafiyet sınavını geçen birisi bölümünde 1 haftalık ders kaçırmış olacak, önden başlayanların kendi aralarında kaynaşması da cabası. Programı ben mi yanlış yorumluyorum yoksa aynen böyle mi olacak?

Ek:

İlk dönem dersler sabit gibi bir şey dendi ama benim saydıracağım türk dili ve tarih dersleri var. İlk dönem onları saydırıp physics II falan alamaz mıyım açılan boşluğa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 16 Ağustos 2019; 10:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

@Phantom II teşekkürler bilgilendirme için

Akademik takvimde derslerin başlaması 23 eylül, zorunlu muafiyet sınavları sırasıyla 24-25-26 eylül diyor. Muafiyet sınavını geçen birisi bölümünde 1 haftalık ders kaçırmış olacak, önden başlayanların kendi aralarında kaynaşması da cabası. Programı ben mi yanlış yorumluyorum yoksa aynen böyle mi olacak?

Ek:

İlk dönem dersler sabit gibi bir şey dendi ama benim saydıracağım türk dili ve tarih dersleri var. İlk dönem onları saydırıp physics II falan alamaz mıyım açılan boşluğa?
    Muafiyet sinavini dersler baslamadan önceye cekerler merak etmeyin.Bolumde ilk hafta pek ders işlenmez zaten 1.siniflar icin.

Fizik 2 bahar donemi aciliyor,1.sinif icin en zor derslerden biri.Muaf oldugunuz derslerin yerine 2.siniftan fransizca,almanca ya da the short story dersini alabilirsin.

Siz yatay gecisle mi gectiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Özü hukuk terkim, bu sene tekrar sınava girip sayısal puanı ile buraya geldim.

• Uludağ EEM iö yerleştim

Esogü makine yazamadım diye pişman olmalı mıyın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskişehir' e geçiş yaptım.
    Eskişehir'de yaşayan, okuyan forum halkından yardımcı olmasını istiyorum Önceliğim kalacak düzgün bir yer, sosyalleşme... vs açısından.Ek olarak benim için en önemli olan konu iş konusu için yardımcı olmanızı istiyorum.Herkese güzel günler dilerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.