Şimdi Ara

Eskişehir...SS'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah herkese eskişehirin belediye başkanı gibi adam nasip etsin ne diyelim (özellikle mersine)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

geçen yaz gittim gitmez olaydım.. tam bir rezalet.. bir de ramazandı ama ona rağmen çarşıda açık saçık bayanlar.. dışarda yemek yiyenler hatta bira denen zıkkımı içenler bile vardı işin garibi kimse de çıkıp birşey demiyor.. izmir 1 eskişehir 2 yaramaz.. türkiyemize yakışmıyor

bu kafayla mümkünse birdaha gelme

bende blcokluydu sen alıntı yapınca gördüm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Mayıs 2013; 18:41:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

İki üç yerin farklı açılardan fotoları, başka yer yok galiba

var

2 3 yer daha varmış.

yetmiyo mu? daha istiyo musun?

al o zaman

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

DAHA COK LAZIM OLURSA SOYLE

gitmiş kadar oldum saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

Kırmızı 4 ünde kırmızı 63 ünde allah belasını versin

Onu 4 yil cektim ben. 2. yil hazirliklari da yigdilar kampuse, istilaci cekirgeler gibi hem kırmızı 4 hem de yemekhaneyi gaspettiler.

Neyse ki hepsi geride kaldi...

Off birde camı açılmayan otobüs geldi mi tadından yenilmiyor

@lebron
    evet hocam
  • Küçük ama güzel bir kent beklerizzzz
  • Heh gidin gidin. Anasını ağlattılar istanbulun, biraz da eskişehirin anası ağlasın.
  • Eskişehir'e laf atanlar Eskişehir'i ve Eskişehirliler'i kıskananlardır.

Eskişehir tartışmasız Türkiye'nin en yaşanılabilir ve en güzel şehridir.

Eskişehir...SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00000001 -- 9 Mayıs 2013; 20:46:43 >
  • Zaten merak ediyordum şimdi resimleri görünce daha çok merak etmeye başladım. Bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
  • Eskişehir'de deniz mi var

vurmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

İskenderun luyum. Bursa da okuyorum. Eskişehire gittim. Bir günde herşeyi gördüm. İkinci gün heryere tek başıma gidebilecek hale geldim. Sıkıntıdan patlamam 3 gün sonra oldu. Mecburen bir hafta kaldım. Millet nasıl ayıla bayıla 4 sene okuyor anlamadım

turistik amaçla gelirseniz, yavaştan alsanız bile en fazla 1 haftada şehrin gerekli tüm mekanlarını ezbere bilirsiniz. ama buraya üni öğrencisi olmak için gelirseniz birazda sosyalseniz güzel arkadaşlıklar kurar ve mükemmele yakın bir üniversite yılları geçirirsiniz. eskişehir üniversite öğrencisi için bir şehir değil kampüs olur adeta. mahalle baskısı denilen olaya neredeyse hiç rastlamazsınız, hatta 2. yılınızda, ilk görenlerin deli gözüyle bakıp kaçacak yer aradığı, "SEVİYORUMMM" diye bağıran recep abiyle barlar sokağında karşılıklı içmeye başlar bundan en ufak rahatsızlık duymazsınız. bir bayan istediği saatte öğrencilerin kullandığı, şehrinde genelini oluşturan bölgelerde (ki neredeyse esk in tamamı) yürüyerek istediği yere gider ve bir sıkıntıda yaşamaz. gerçekten medeniyet seviyesi olarak ve okumuşluk oranı olarak çok modern bir kenttir ama hayatınızın tamamını burada geçirmeniz zordur. iş hayatınızda kariyeriniz burda ilerleyemez, daha büyük şehirlerde şansınızı denemeniz gerektiğini hemen hissedersiniz. gece hayatınız, kendinize ayırdıgınız zamanlar azaldıgında, öğrenci gibi yaşamayı bıraktığınızda size dar gelmeye baslar bu sehir. o yuzden bu koca kampüs de üniversite yaşamınızı geçirip güzel anılarla ayrılmak lazım bu şehirden.

• Bir başkadır benim memleketim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

İstanbul - Eskişehir arası en kolay ulaşım nedir? (Kişisel araba hariç)

Ulaşımda fiyat nedir?

Nereleri gezip, görmeli? (istanbulda bağdat caddesi, ortaköy-bebek, nişantaşı, taksim) mesela bu gibi yerler?

Trenle gidebilirsin 34 lira gidiş-dönüş.

Tren yok bir iki yildir

Tren yokmu eminmisiniz? Ozaman geriye sadece otobüs kalıyor sanırım.. Kaç saat sürerki?

Eminim hocam. Tren seferleri İstanbul-Eskişehir arası hızlı tren yapımı nedeniyle 2 yıllığına durduruldu. Otobüs ile 4-5 saat falan sürüyor :)

@Triple Seven

Yapayı var olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

quote:

geçen yaz gittim gitmez olaydım.. tam bir rezalet.. bir de ramazandı ama ona rağmen çarşıda açık saçık bayanlar.. dışarda yemek yiyenler hatta bira denen zıkkımı içenler bile vardı işin garibi kimse de çıkıp birşey demiyor.. izmir 1 eskişehir 2 yaramaz.. türkiyemize yakışmıyor

bu kafayla mümkünse birdaha gelme

Onun görüşü saygı duyarım ancak böyle insanların iktidara gelmez umarım. Hiç uğraşamam.

• Ankara'dan bin trene hoop 1,5 saat sonra ordasin her ay en az 1 kere giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldan sonra favorim Eskişehir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Şu resimlerde oynama var mı ?

Eskişehir...SS'li

Üstteki evler neysede, ortadaki resim venedikten kopyalanmış gibi geldi bana.
    En alttaki evler ise copy paste gibi
    Gidip görmedim merak ediyorum gerçektende böyle mi ?

ortadaki venedik vari fotoğraf fotoşop gibi ama gerçekten eskişehirde gondollar var.onlarla gezintiye çıkabiliyorsunuz

• bu arada ne güzel memleket eskişehir.burnumda tütüyor
  • quote:

O ramazanda açık saçık giyenler İstanbul'dan okuma gelen öğrencilerdir. Eskişehir'de bir tane bile ömrü hayatımda ateistte rastlamadım o kadar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

Eskişehir'e laf atanlar Eskişehir'i ve Eskişehirliler'i kıskananlardır.

Eskişehir tartışmasız Türkiye'nin en yaşanılabilir ve en güzel şehridir.

Eskişehir...SS'li

Eskidendi hocam o
  • GONDOL
     Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.