Şimdi Ara

Eskişehir...SS'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tuywa

Toplu tasimasi olmayan sehir nasil avrupa sehri oluyor acaba?

Tramvay desen o kadar kalabalik oluyor ki bazi zamanlarda igne atsan yere dusmuyor keza otobuslerin de cogunlugu zamaninda gelmiyor; otobus soforlerinin hepsi kafasina gore durak olmayan yerde durup cay iciyor, kaba konusuyor-hatta gecen gun bir sofor bir yolcuya kufur etti- vs vs

Bir kere otobuse binmenizi tavsiye ederim.

Edit: eskisehir cok guzel sehir ama ulasimi gercekten berbat. Gerisine lafim yok zaten.

Bir gün bu sorunlarda düzelecek. 15 yıl önce yağmurdan alt yapı olmadığı için her yere su basardı, her yer çamur, otobüslerin egzoz gazları çevreyi kirletirdi, ulaşım derdi çilesi , kömür yüzünden zehirlenip ölen aileler , anlatmadığım birçok sorun vardı. Bunların üstesinden gelmek kolay değil. Şuan Eskişehir avrupa kenti olarak görünmekte. Bu büyük bir başarı. Bence bu şehri küçümsemek ihanettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

geçen yaz gittim gitmez olaydım.. tam bir rezalet.. bir de ramazandı ama ona rağmen çarşıda açık saçık bayanlar.. dışarda yemek yiyenler hatta bira denen zıkkımı içenler bile vardı işin garibi kimse de çıkıp birşey demiyor.. izmir 1 eskişehir 2 yaramaz.. türkiyemize yakışmıyor

Dostum neden gerdi böyle şeyler seni? Herkes ibadetini kendisi için yapıyor. Kimse kimseye bu konuda bir şeyler söyleme hakkına sahip değildir. Zıkkım içen kendine içiyor. Sanki size zararı var. Sanki ibadet yaparken başkası için yapıyorsunuz. İnsanlar bir takım kavramlara göre değerlendirilemez.
  • İyi hoşta deniz yok be. Gece sahile inip 2 bira içemedikten sonra napayım öyle şehri
  • bunlarda benden:

malum artık federasyona doğru gittiğimiz için atatürk ve milli bayramlar yasaklandı..bu sebeple eskişehir valiliği meydanın 4 bir tarafını suntalarla kapatarak atatürk heykeline çelenk konulmasını engelledi

iyi uykular gençlik !

şu kızı nasıl tavlarım barlar sokağında kaç bira içtin bizim takım şampiyon oldu mu iddia kuponum yattı mı vs vs vs yakında bunları hangi federe devlete bağlı eskişehirde yaparsınız bilemem artık !

Eskişehir...SS'li

Eskişehir...SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 10 Mayıs 2013; 5:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul yüzünden 1 sene ve öncedesinde de 1-2 ay yaşadım. İstanbulluyum ama çok seviyorum Eskişehir'i. Bölüm değiştirdiğim için mecbur olarak Çanakkale denen şehir çakması turistik köye geldim. Son senemde Anadolu Üni'de bölümüm açılsın 4 sene daha okumaya razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Aferiiin bir zamanlar mobil kotam boştu.
    Abartmayin o kadar, orta yogunlukta bir anadolu şehrine gore iyi olsa da fazla sey vaadetmiyor eskisehir.

Acaba Yunus Emre yerleşkesinde okusaydın böyle mi diyecektin
  • ben Anadolu universitesinde okudum ama buralari hic gormedim.

• Yukarıdan güzel de içinden o kadar da değil
  • Daha önce hiç gitme fırsatım olmamıştı.orada okuyan arkadaşlarımdan duyduklarım kadar ile çok güzel bir şehir oldugunu biliyordum.
    ama resimleri görünce gerçekten bir gün gidip gezmeyi çok istiyorum.
    Başkan gerçekten çok başarılı işler çıkarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

quote:

Abartmayin o kadar, orta yogunlukta bir anadolu şehrine gore iyi olsa da fazla sey vaadetmiyor eskisehir.

İnşaat mühendisliği ye'de olsa yine aynisini dusunurdum. Niye dusunmeyeyim? Okuldan cikinca yine ayni sehre gitmiyor muyuz?
    Ayrica benim 2 eylul kampusundn sıkıldığımı nereden cikardin ki? Orada ne demisim? Sehirden sıkılıyor insan.
    Benim amacim adam gibi okumak, okulun bana verecegi standart eğitimin iki katini alarak mezun olmakti, bunu da başardım. Okula zaten kari kiz ortami yapmaya gitmedigim icin ye kampüsünde olmam bir sey degistirmezdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel şehir ben iki sefer bulundum çok hoş Büyükerşen'i kutlamak gerek.
  • quote:

quote:

quote:

İnşaat mühendisliği ye'de olsa yine aynisini dusunurdum. Niye dusunmeyeyim? Okuldan cikinca yine ayni sehre gitmiyor muyuz?
    Ayrica benim 2 eylul kampusundn sıkıldığımı nereden cikardin ki? Orada ne demisim? Sehirden sıkılıyor insan.
    Benim amacim adam gibi okumak, okulun bana verecegi standart eğitimin iki katini alarak mezun olmakti, bunu da başardım. Okula zaten kari kiz ortami yapmaya gitmedigim icin ye kampüsünde olmam bir sey degistirmezdi.

Kampüsün ortamı açısından şeettim zaten. Bu arada sinir olmuş gibi bi halin var hashus hocam, sıkıldığını falan çıkarmadım ben, niye bana yükleniyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kampüsün ortamı açısından şeettim zaten. Bu arada sinir olmuş gibi bi halin var hashus hocam, sıkıldığını falan çıkarmadım ben, niye bana yükleniyorsun

yok ya sana sinirlenmedim, mobilden girerken genel olarak sinir oluyorum. dokunmatik telefonlara alışamadım, yazana kadar canım çıkıyor. bir gün kıracağım ekranını.
    mesela şu yazıyı bilgisayardan 10 kat daha uzun sürede yazardım mobilde olsam. resmen boğuşuyorum la telefonla, bizden geçiyor herhalde.

• Bundan 3 ay önce İzmir'e taşındım. Eskişehir'i çok özlüyorum kıymetini bilin şehrin :D ( İzmir şehir olarak daha iyi olabilir ama oradaki arkadaşlık ortamı çok daha iyi gerçekten )
  • hiç gitmedim eskişehire ama sanki biraz abartılıyor gibi he?
  • Eskisehir bence ideal bir sehir. Ulasim kolay.hayat pahali degil. Kiralar ucuz. Tam ogrenci sehri. Insanlari cana yakin. Belediyesi gercekten cok iyi calisiyor. Eglence parklari cok guzel.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.