Şimdi Ara

Eskişehir...SS'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

geçen yaz gittim gitmez olaydım.. tam bir rezalet.. bir de ramazandı ama ona rağmen çarşıda açık saçık bayanlar.. dışarda yemek yiyenler hatta bira denen zıkkımı içenler bile vardı işin garibi kimse de çıkıp birşey demiyor.. izmir 1 eskişehir 2 yaramaz.. türkiyemize yakışmıyor

bu kafayla mümkünse birdaha gelme

Onun görüşü saygı duyarım ancak böyle insanların iktidara gelmez umarım. Hiç uğraşamam.

Konu kapanacak şimdi ama bunları yazmak zorundayım:

Bazı zihniyetler yurakarıdakileri gibi Eskişehir'i veya Belediye başkanını sevmemelerinin sebebi,sırf Atatürkçü olduğu için,akpli olmadığı halde yıllardır başkan kalıp başarılı işlere imza attığı için sevmezler,zaten yakın zamanda indirmeye çalıştılar adamı bunların zihniyeti,ama tutmatı...
    Herzaman yaptıkları şey suç atım baskı kurma ve yıldırma politakaları...

Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li
     Eskişehir...SS'li

Eskişehir başkanı hakkında ekişeden yorumlar:
    sakaryalıyım ama son 8 senedir eskişehirdeyim. yani son 8 senedir 2 şehrin gelişimleri arasında ki farkı yaşayarak gördüm. çok sevdiğim sakarya'da bir bok gelişmezken hiç sevmediğim eskişehir deliler gibi gelişiyor.
    yerli turist sayısı tavan yapmış, adam akıllı ne elektrik ne su kesilir, küçük şehir olduğundan mütevellit adam akıllı trafik de olmaz, öğrenci sayısı tavan yapmış ki çevre illerde okuyup eskişehir'de yaşayanlar da var. hiç bir boktan anlamıyorsanız bile, dininiz diliniz ırkınız ne olursa olsun şu işleri yapan insana saygı duyulması gerekir. havası suyu yolu kötü şehri bu hale getirip insanların "aşk-ı şehir" demelerini sağlayan insandır, hocamızdır. gönüllerin cumhurbaşkanıdır.

yılmaz büyükerşen gibi bir efsaneye sahip olan şehir. orta büyüklükte bir anadolu şehrisinizdir, şehrin içinden porsuk geçiyordur ama senelerce çok kötü değerlendirilmiştir, trafik sıkıntınız vardır, isminiz ülkede iyi anılmıyordur... sonra bir adam gelir, ama boş adam değildir bilirsiniz, anadolu üniversitesi eski rektörüdür, eskişehirin kendi çocuğudur, kültürlüdür, şehri biliyordur, planları vardır ve sadece güvenirsiniz...

sonra, aradan 5 sene geçmiştir bir bakarsınız şehir tamamen farklı bir şehir olmuş. şehir içi ekonomi hareketlenmiştir, şehir "şehir turizminde" önemli bir yol katetmiştir, toplu taşıma sorunu tramvayla rahatlatılmıştır, porsuk temizlenmiştir, şehirde kültürel aktiviteler oldukça üst düzeye çekilmiştir ve herkesin hayran olduğu bir şehir ortaya çıkmıştır. aradan biraz daha zaman geçer ve şehriniz artık bir marka haline gelmiştir. bbc bütün bu işleri düzenleyen adamı kahraman ilan etmiştir, şehir ve belediye başkanı her yerden ödüller alıyordur ve siz eserlerine bakıp gurur duyuyorsunuzdur. bilirsiniz ki bu bir takım oyunudur ve kaptana güvenmek gerekir *. biz takım olarak her zaman kaptana güvendik ve sıra bize geldiğinde onun arkasında olduğumuzu hep gösterdik. hep bizimle olman ve hep eskişehirin başında olman dileğiyle sayın büyükerşen! bu ülkenin senin gibi büyük ustalara çok ihtiyacı var!

biz kötüleyeduralım eskişehir'e kattıkları bbc world'ün bile gözünden kaçmamış çağdaş vizyona sahip değerli insan. bbc world news tarafından seçilen dünya çapında 12 şehrin ve başarılı yöneticisinin anlatıldığı '12 şehir ve kahramanı' isimli belgeselin bu sabahki bölümünde yer almıştır

http://www.gercekgundem.com/?p=411405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Mayıs 2013; 21:36:56 >

• deniz olmayan şehir, şehir degildir.
    en azından benim için öyle.
    şahsen karadenizli oldugum için hep deniz ihtiyacı duyuyorum :)
    ayrıyetten izmitte yaşıyorum ama eskişehir daha güzel izmitten kabul ediyorum.
    tek artısı izmitin sadece deniz'i olması başka birşeyi yok hep sanayi :)
  • quote:

geçen yaz gittim gitmez olaydım.. tam bir rezalet.. bir de ramazandı ama ona rağmen çarşıda açık saçık bayanlar.. dışarda yemek yiyenler hatta bira denen zıkkımı içenler bile vardı işin garibi kimse de çıkıp birşey demiyor.. izmir 1 eskişehir 2 yaramaz.. türkiyemize yakışmıyor

Oha ?!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler eskisehir bulusmasi yapak mi

• bende gitmek istiyorum çok beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

ben yerlisiyim kaçmak istiyorum artık ama bu videodan sonra bi garip oldum

aynen ben de bi değişik hissettim

• quote:

beyler eskisehir bulusmasi yapak mi

çok iyi olur aslında

• quote:

Hay senin kafanın tasına S.ke sürülcek akıl yok sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_a_student

quote:

çok iyi olur aslında

bi ara konu actim da kimseden ses cikmadi tekrar ayarlayabiliriz ama

• Yok be göründüğü kadar iyi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

çok iyi olur aslında

çok güzel olur. forumda eskişehirliler vb. konu var mı ? hiç rastlamadım da ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok iyi olur aslında

çok güzel olur. forumda eskişehirliler vb. konu var mı ? hiç rastlamadım da ben.

var ama aktif degil cok. gelecek varsa burdan duyrulur diyelim artik napcaz

• Eskişehir bu kadar güzelmiydi ya
  • quote:

bas git lan bu ulkeden irana mi gitcen nereye gitceksen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondris

quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

1- Konu yanlış yerde.
    2- Orada ki su yani porsuk çayını hiçbir zaman temiz görmedim.
    3- Şelale park dedikleri yerde akan şelale göremedim.
    4- Barlar sokağı dedikleri yer berduşların yeri.
    5- Diğer parklar , şehir planlaması ise oldukça iyi.

Çaya girmeyeceğimize ya da içmeyeceğimize göre temiz olması önemli değil bu bir.
    Şelale park denilen yerde çoğu zaman şelale akar. ki bu yapay şelaledir. Gerçek bir şelalenin olmayacağını ilkokul çocukları da bilir. bu iki.
    barlar sokaı dedikleri yer berduşların yeri. eee? biz bütün berduşlar olarak giriyoruz. bu üç.
    diğer parklar güzel. evet. bu da dört.

1- Yanında bankta otururken ya da o kayık mı desem ne desem onla gezerken gelen koku gördüğün pislik seni mutlu ediyorsa ne mutlu.
    2- Ben gerçek sanmıştım aydınlattın beni qnq sağol dünyam aydınlandı.
    3- Daha güzel hale getirilebilir en azından sevgilinle kardeşşinle ablan da vs rahat bir şekilde gidebileceğin bir yer olabilir. Öyle insanlar olabilir.
    4- Evet gerçekten iyi. Ayrıcı kaldığım pansiyon yer hizmet oranına göre çok ucuzdu Emre Palas Otel de ki abime buradan selamlar göndermek istiyorum.

• insan fotoğraflara bakarken gururlanıyor.
    düşünün bu belediye akp'li değil.
    izmir belediyesinin tam tersi çalıp çırpmadan, yolsuzluk yapmadan, "hükümet bizi sevmiyooo" diye zırlayıp halkı uyutmaya çalışmadan iş yapıyorlar.
    bin kere helal olsun.

her yıl illerin genel bütçeden nüfuslarına göre aldıkları pay açıklanır. hiç bir şehire haksızlık yapılması söz konusu değil. iş bilenin, kılıç kuşananın demişler. bu halk belediyelerimizden namussuzluk ve boş laf değil iş bekliyor. zaten belediye seçimlerine az kaldı, çalışan yine kazanacaktır.

helal olsun eskişehir !
  • Kesinlikle mükemmel
  • apartmanlar sıradan dandik şehir apartmanı olmasa çok daha güzel olurdu şehir.
  • Biri hamamyolunu koyabilir mi? Haftasonu eskişehirden bu konuyu hortlatabilirim belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.