Şimdi Ara

Eskişehirde... Colin Mcrae 5 & SRS yok!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, şu an eskişehir deyim .. hemen her hafta.. geziyorum ama ( genellikle esnaf sarayı son kat) Colin Mcrae 5 ve SRS (Street Racing Syndicate)i bulamadım .. alan eskişehirli arkadaşlar!! nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim..

saygılar...

• çanakkale de de yok. deli oldum.
  • netten sipariş verin diycem oda orjinal parayı gözden çıkarmanız gerekicekk söyleyin cd cilere getirtme olaylar felan olmuyomu
  • bende eskişehirdeyim ama netten indiriyorum

EMULE
  • elitetorrent te colin 5 var hızlı indirirsiniz.

torrentbytes da da srs var ordan da epey hızlı iner :)

emule den baktım 2 side var kaynak 1800 lerde ordan da freeangel kullanırsanız kesin gelir.
  • ya ben port yönlendirme zımbırtılarından hiiç anlamam... ama yine bakalım.. teşekkürler..
  • ozz_MSE eskişehirdesin hemşo sayılırız :) ben sana elimden geldigince yardımcı olurum. biliyosun artık esnaf sarayında ooyun satılmıyor. benwww.divxforever.com a üyeyim. sitede forum başlığında ed2k hakkında herşey va ordan lsd mod u kur sonra yanına cfosspeed 2.02 yi kur. port açma konusuna gelincewww.portforward.com var ordan her türlü marka modem için port açma yolları var. halen bi sorun yaşarsan pm at yardımcı olmaya çalışırım. benim şu an emulede hızım ort 24.5 k dl ona göre aynısı sendede olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnede Eskişehirliyim, burada artık oyun pek yok, gerçi ben 2 yer biliyorum ama sen arkadaşın dediğini bir dene olmazsa ben aradığın oyunları sorayım.
  • Brn Aslen Mersin liyim ama 2 senedir burda de olduğumdan Eskişehir liyim diyebilirim( AÜ ).. SRSyi buldum da.. CMR 5 i bulamadım..
    yardım...... CMR 5 lazım... SRS den pek hoşlanmadım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozz_MSE -- 8 Nisan 2005, 5:02:44 >
  • aslına bakarsan bende diyarbakırlıyım ama 4 senedir eskişehirde yaşıyorum OGÜ. verdiğin modemin ayarlarını araştıracam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.