Şimdi Ara

NFS MostWanted Oyun Sonu Sorunu 'Bmw yok'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilindiği gibi mw eski bir oyun fakat hala benim gibi oynayanlar var..:D neyse.. oyunun sonunu getirdim.Mia polis kimliğini gösterdi.Anahtarı attı.Polisler geldi falan .. Kovalamacaya bmw ile başlamak yerine oyunu bitirdiğim carrera gt ile başladım.Polisleri de denize düşürdüm.Fakat BMW hala ortada yok..
    Gerçekten sadece oyunun sonunu merak ettiğim için oynamıştım acaba BMW nasıl geliyor diye fakat ortada ne BMW var ne bişe..Bana yardım ederseniz sevinirim..

• benim bildiğim razor ile yaptıgın yarışı kazanınca bmw yi alıyorsun tam o sırada polisler basıyor ve bmw ye atlayıp kaçmaya başlıyorsun. haritayı çevreleyen geniş ana yolunun orda bir stat var ve dışa doğru bir yol gidiyor o yol hep inşattaydı polisden kaçarken o yola girmen gerek ve polisleri düşürmen gerek orda ardından bmw sende oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

benim bildiğim razor ile yaptıgın yarışı kazanınca bmw yi alıyorsun tam o sırada polisler basıyor ve bmw ye atlayıp kaçmaya başlıyorsun. haritayı çevreleyen geniş ana yolunun orda bir stat var ve dışa doğru bir yol gidiyor o yol hep inşattaydı polisden kaçarken o yola girmen gerek ve polisleri düşürmen gerek orda ardından bmw sende oluyor.

arkadaşım bahsettigin kısmı bmw m3gtr la yapıyorsun arkadaş haklı orda arabayı alman lazım yani ama arasıra bi bugdan dolayı oluyor sanırım önceki bi saveden
    tekrar oyna arkadaşım belki düzelir.
  • ya aslında bu 50 yeni araba yamaları falan olur ya ben ondan atmıştım acaba o yapar mı ?
  • Arkadaşım ben neden olduğunu biliyorum önceden oyunu bitirince geliyor BMW M3 GTR tüm kariyerleri sil yeniden başla bir daha al BMW M3 GTR'ini
  • bmw m3 gtr yi alamayanlar mw yeniden kurun oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV HerYerde Aynı Araba Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.