Şimdi Ara

ESKİŞEHİRDE OLANLAR YENİ YOL DERSHANESİ İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Bu yıl mezuna kaldım yol dershanesine gitmeyi düşünüyorum bu dershaneye giden arkadaşlarda nyorum bekliyorum birde hangi yayınları kullanıyorlar öğretmenleri nasıl yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eskişehir'de Eğitimin Yeni Yolu: Yeni Yol Dershanesi

Eskişehir'de kaliteli eğitim arayışındaysanız, Yeni Yol Dershanesi tam size göre! Bu saygın kurum, öğrencileri akademik başarıya ulaştırmaya kendini adamıştır.

Yeni Yol Dershanesi, deneyimli ve yetkin öğretmen kadrosuyla bilinir. Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına özel ilgi göstererek, her öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarmayı hedeflerler.

Dershanede, öğrencilere tüm konularda kapsamlı ders programları sunulur. Geniş dersliklerden modern laboratuvarlara kadar tüm tesisler, öğrencilerin rahat ve verimli bir öğrenme ortamında çalışmalarını sağlar.

Eskişehir Yeni Yol Dershanesi hakkında yorumlar, kurumun akademik mükemmelliği ve öğrenci memnuniyeti konusundaki itibarını kanıtlamaktadır. Öğrenciler, öğretmenlerin özverisini, müfredatın kalitesini ve dershanenin destekleyici atmosferini övgüyle karşılamaktadır.

Yeni Yol Okulları yorumları da kurumun tüm eğitim seviyelerinde sağladığı üstün eğitimi vurgulamaktadır. Öğrenciler, okulun akademik başarıya odaklanmasının yanı sıra öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine verdiği önemi takdir etmektedir.

Eskişehir Yeni Yol Dershanesi, eğitim hedeflerinize ulaşmanız için ihtiyacınız olan desteği ve kaynakları sunar. İster üniversiteye hazırlanıyor olun ister akademik becerilerinizi geliştirmek istiyor olun, Yeni Yol Dershanesi size rehberlik edecektir.

Bugün Yeni Yol Dershanesi'nin web sitesini ziyaret edin veya bir danışmanlık randevusu alın ve eğitim yolculuğunuzda yeni bir sayfa açın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben gecen sene yeniyoldaydım mezuna kaldım feme gittim yeniyol hakkında hocalar cok iyi tecrübeli bir ve ikinci gruba saglam hocalr giriyor yayınları değişti mi bilmiyorum ama gene itibariyle önerebilirim niye feme gittin dersen femin rehberligini arkadaşlar cok övmüştü o yüzden gittim ki pişmanım..
  • ben yeniyola gitmedim ama giden çok arkadaşım vardı. en kötü 2. gruptalardı. hocaları çok seviyorlardı övüyorlardı. kaynağı biraz kötüymüş sanırım ne kullanıyorlar bilmiyorum okyanus falan olması lazım. yani kısacası dersane kaliteli ama şöyle bi durum var eğer eğlenceli arkadaş ortamlarından eksik kalamayacak bir insansan gitmemelisin oraya mezunken. çünkü ortamı iyi olur genelde yeniyolun. mezunken de bu tarz ortamlar zaten en büyük eksidir. zaten olay dersanede değil senin kendinde bittiği için eğer hedefin yüksekse bu yıl biraz asosyal kalabileceğin bi yere gitmeni öneririm.
  • Başlarda dershaneye gitmeyi düşünmüyordum,ders almayı düşünüyordumda arkadaşlarım çok yalnız kalırsın dedi işte sonra ondan da vazgeçtim ama öyle eğlenceli bir ortam aradığım söylenemez hocaların iyi olması önemli bu yıl gauss(birey di eski adı) ismimizi değiştircez ama kadro değişmeyecek dendi hocaların çoğu gitti genç stajyer hocalar geldi ısınamadım doğrusu şimdide bir yakınım önerdi yeniyolu onun tanıdığı öğretmen arkadaşları vardı o da sordurdu yeni yolu ve pi analitik iyi demişler ikisinede gidip konuşacağım bakalım kaynaklarına felan bir sorayım bu yıl bu işi bitirmek istiyorum yorumlarınız için teşekkürler.
  • bende eskişehirdeyim. geçen sene finaldeydim. hocalar çok kalitelidir. özellikle bir kaç hoca var ellerine kimse su dökemez ama dersane imkanları kısıtlı, kaynaklarda kötü (kaynakları dışardan almak mantıklı). bu senede finale yazılabilirim (kaliteli hocalardan dolayı). senden haber bekliyorum kardeşim. bu arada dersane kaynaklarına takma pek; imkanlarını, hocalarını araştır.
  • Evet final de kıvanç hoca vardır fizikçi sayısalsan kesin biliyosundur orayı pek hoş karşılamıyorlar sadece birinci gruba önem veriyorlar diye konuşuluyor bende dershanede 1. grupta olacağımı düşünmüyorum :) falza iyi değilim yani normalim bu yıl iyi yapmak için çabalıcam bakalım.
  • pahalı o parayı özel derse ver daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gEnya

Evet final de kıvanç hoca vardır fizikçi sayısalsan kesin biliyosundur orayı pek hoş karşılamıyorlar sadece birinci gruba önem veriyorlar diye konuşuluyor bende dershanede 1. grupta olacağımı düşünmüyorum :) falza iyi değilim yani normalim bu yıl iyi yapmak için çabalıcam bakalım.

12. sınıf grubunda ilk 2 gruba önem veriliyordu. çalışıyorsan çıkarsın ilk gruplara finalde
  • Bilmiyorum şuan kararsız kaldım final dershanesine gidip birde orayla konuşayım o zaman orayıda düşünebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.