Şimdi Ara

Eskişehirde oyun takaslayan, kiralayan veya spot oyun yer satan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eskişehir olarak baya azız herhalde burda.. eskişehirde ps3 alemi nerelerde akıyo?
    Oyun takas işleri, spotçular nerde :)

• Esnaf Sarayı dışında yer bilen varsa yazsın.
  • esnaf sarayında Deep Center var ordan alıyorum bir kaç dükkan daha var ama oyun malesef sınırlı kısıtlı sayıda bekleme oluyor vs. oyun gelirse alan kapıyor en iyisi netten almak gittgidiyordan alıyorum ben
  • Deep Center'da cama yapıştırılan birkaç tane oyun dışında hiçbir şey yok. Çok pahalıya takas yapıyor; ama elimiz mecbur. Başka yer yok. Bunu bildiği için en eski oyunları bile 30-40 liraya takaslıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 1 Haziran 2010; 23:01:08 >
  • Hasan Polatkan (yeni ismi Ataturk bulvarinda) tansas karsisinda Yalin DVD var orda ben takas yapiyorum! ilgilenen arkadaslar bakabilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentata

Hasan Polatkan (yeni ismi Ataturk bulvarinda) tansas karsisinda Yalin DVD var orda ben takas yapiyorum! ilgilenen arkadaslar bakabilir!

Oyun çeşidi fazla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: wentata

Hasan Polatkan (yeni ismi Ataturk bulvarinda) tansas karsisinda Yalin DVD var orda ben takas yapiyorum! ilgilenen arkadaslar bakabilir!

Oyun çeşidi fazla mı?

aslinda tam olarak fazla degil ama cok kisa zamanda fazla olacagina eminim!
    gun gectikce oyun sayisi artiyor. en azindan her yeni cikan oyunu hemen getiriyorlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verin kargoya alın prenses store den feza dan ne uğraşıyosunuz

ben kocaelinde oturuyom istanbuldan kargoyla alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

verin kargoya alın prenses store den feza dan ne uğraşıyosunuz

ben kocaelinde oturuyom istanbuldan kargoyla alıyorum

Sipariş vereceğiz. Sonra kutusu yok, bluray çizik, kitapçık yok, jelatin yok, kargoya geç verecekler, yanlış oyun gönderebilirler, fiyatlar birbirini tutmaz, sipariş için tıkladığın oyuna elimizde kalmadı derler, kredi kartı hırsızlığı da olabilir. Güvenemiyorum. İstanbul'da yaşayanlar biraz daha şanslı.
  • eskişehir de deli gibi ps3 cafeler açılıyor. neredeyse bütün mahallelerde abartmıyorum ikişer üçer tane ps3 cafe var. eskişehir aslında öğrenci şehri ama evlerde ps3 kullanımı baya az herhaldeki ne şehirde doğru düzgün ps3 oyunu satan yerler var nede forumda ps3 kullananların sayısı fazla. millet ps3 oynamaya cafeye gidiyor herhaldeki oyun piyasası gelişmiyor. mediamarktaki ps3 kutularına bakıyorum neredeyse hiçbir değişiklik yok. geçenlerde dükkanı olup ps3 ve ps2 satan bir arkadaşla muhabbet ediyorduk "abi bizde ps2 çok gidiyor. ps3 fazla gitmiyor" diyordu bence durum bu şekilde eskişehirde

bu arada esnaf sarayında djclub ve office turk e uğrayın. orada yeni oyunlar var. 15 tl ye takas yapıyorlar ve 15 tl ye 10 günlüğüne kiralıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 12 Temmuz 2010; 22:35:32 >

• Deep Center takas için 20 lira alıyor. Bir türlü fiyat düşmüyor. Hatta normalde daha fazla alıyormuş. Senin dediğin Djclub'a gittim. Adama Resistance 2'yi verecektim. Almayı reddetti. Office Turk'ü tam hatırlayamadım.
  • Bu işin pazarı İstanbul. Prenses Store'dan uzun süredir alışveriş yapıyorum birçok oyun takasladım ve şimdiye kadar çizik yada herhangi bir problemi olan bir oyun çıkmadı. Kargo yoluyla Prenses Store'dan takas işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz dediğim gibi çizik yada benzeri bir durum olmaz zaten çizik yada benzeri sorunu olan oyunları almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 12 Temmuz 2010; 22:51:08 >
  • ben prenses storeye takasa oyun verdim

sıfır oyun gönderdiler

ne çiziği ne kutusu yok u jelatinli oyun geldi
  • Office Turk var En iyi yer Orası ben hep Ordan aliyorum oyun vs. hiçte Sorun Olmuyor Güvene bilirsin
  • Office Turk te mi esnaf sarayında ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantyouseebaby26

Office Turk var En iyi yer Orası ben hep Ordan aliyorum oyun vs. hiçte Sorun Olmuyor Güvene bilirsin

Nerede?
  • Cool playstation diye biyer var.Baya arşivleri var diye biliyorum ve bu takas satış işiyle çok uğraşıyolar
    Adres: Adalar Migros arka sokağı
  • Bizde Eskişehir takas grubu oluşturalım o zaman. Onların arşivi baya bi azdı. satın almak için hala yurtdışı en ucuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hititman -- 6 Nisan 2011; 21:19:07 >
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: hititman

Bizde Eskişehir takas grubu oluşturalım o zaman. Onların arşivi baya bi azdı. satın almak için hala yurtdışı en ucuzu.
  • Bende kocaelide çok sıkıntı çektim bu konuda istanbuldan kardeşler elektronikten alışveriş yapıyorum çok saglam ve güvenilir yukarıda bi arkadaşın dedigi gibi yeni oyunlar jelatinli geliyo tavsiye ederim google da kegames yazın internet sitesi var seckin bey harika bi insan çok ilgili..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.