Şimdi Ara

eskişehirde senetle ps4 satan yerler neresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar günüüzde yeni kosolar var benimde beli param olduğu için ps4 konusunda senete başvuruyim dedim bu kodu sizler sormak istiyorum senetler ps4 satan yerler nereseidir acababa lütfen cevap yazın

• ev kur varsa oradan alabilirsin 2.200 tl felan galiba. Senetle alacağına gidip ps3 al 2 el en azından yüzde 50 daha fazla ödemezsin ps4 için.
  • peki başka neresi var evkur haricinde
  • Senetle bulman zor. Para biriktirip öyle al derim. Evkur'a sakın bulaşma.
  • birde arçelik te tanıdık olunca yapabiliyorlarmış öyle birşey duymuştum biyerde
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Evkurun ne kotulugu var hocam akrabamiz oradan tv alabilirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Üstün kazıklama yöntemleri. Benim için evkur casperle yarışır. Almadan önce piyasayı araştırın forumda sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kıyafet satan yer
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evkurda 100₺ urune 250₺ odersiniz, o yuzden uzak durun diyorlar. Kredi kartiniz varsa oradan baska yerden ucuza alacaginiz kesin ama yoksa yapacak birsey yok.

• Bugün kü açlığın için yarınlarındaki tokluğunu yakma.O tür yerlerden ve senetle yapılan alışverişlerden uzak dur, yoksa sağlam bir hayat dersine sahip olursun ama aldığın malı yarı fiyatına satsan bile bir o kadar da haybeden geleceğini kaybetmiş olursun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Evkurun ne kotulugu var hocam akrabamiz oradan tv alabilirde

Hocam senetle aldığın için piyasaya fiyatının çok üstüne kitleme yapıyorlar.

• Tesekkurler cevaplar icin klasik senet tuzagi yani

• Evkur pişmanlık
  • peki ya internete böyle satan yerler var mı bildiğiniz
  • aranızda ps4 kullnan kimler var
  • evkura sakın bulaşmayın.adamın ocağını söndürür onlar.
  • allah korsun evkurdan bizi onun dışından almayı düşünüyorum
  • Evkura bulasma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkuru gördümmü yolumu değiştiririm o derece yani
  • Dostum senetle alma biriktir parani oyle al bence. Zaten daha cok sey kacirmis degilsin. Senetle bisi alinmaz degil ewkur beleskur olsa bile alma. Arkadasim bak senetli taksitli alisverislerde bir taksidi ihmal ettiginde hepsini birden alma hakki doguyor. Diyelim bu urunu sana 2000 tl ye 200 taksitle verdiler. 2. Taksidi gecirdin. Hemen avukat 1800 tl den dosyayi acar. Avukat parasi kafasina gore yazar bi ihmalde bu urun sadece sana dwgil ailene kadar zarar verir karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinjaERDO -- 24 Mart 2014; 7:28:03 >
  • Sadece Evkur meselesi değil. Playstation bir keyif aracı, hayati bir hal yok. Bu yüzden ne borca girmeye değer ne de senet sepet yapmaya. Bu işler gıcırın yerindeyse güzel. Senete falan bulaşiyim deme hepsi tefeci mantığıyla çalışıyo o dertsiz başın ağrımasın.
    Senetle mecburi alışveriş yapan biri olarak tavsiyem budur..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.