Şimdi Ara

Eskişehirde Yaşam Nasıl? Üniversite için.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

4 yıl Eskişehir'deydim.Anadolu üniversitesinde iktisat fakültesinde.Diyceğim o ki mükemmel bir yere gidiyorsun sosyal açıdan.Hiç canın sıkılmaz.İyi arkadaşlar edinip güzelce ortamını kurduğun zaman bırakmak istemiyceksin Eskişehir'i.Porsuk MYO merkezde değil ama şehir dışıda değil.Merkeze biraz uzak sadece.Sakarya caddesi , doktorlar , adalar hala burnumda tütüyor.

Sakarya Caddesi'nin nesi burnunda tütüyor yahu? Bildiğin boş cadde Bağlar falan diyeydin bari

@MrSkimmer

Çok uzak değil demesine bakmayın. Ulaşım çok kısıtlı numaralarla sağlanıyor. Sadece Kırmızı 4 numara sık sık gidiyor oraya. Onun için de sabah erkenden kalkman lazım ki sürekli dolu geliyor. Ayrıca ingilizcen yoksa hiç bulaşma. İlla Eskişehir diyorsan yaz bizim üniversiteyi (Osmangazi Üni.) gel. Zaten iki sene geçemezsen bize postalayacaklar boşa vakit kaybetme

Evimiz oralardaydı.O yüzden hergün oralarda yürüyorduk.İnsan ister istemez özlüyor boşta olsa.

• ayrılırken okulun bittiğinde gözlerin dolacak özleyeceksin bu şehri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

eskişehir osmangazi üniversitesi türk dili ve edebiyatı 4 yıllık bölüme puanım yetiyor ikinci öğretim olarak hazırlık falanda yokmuş kiralar 500 civarı deniliyor. yurtta hayatta kalmam bekle beni eskişehir !!!!

Hocam bende orayı yazmayı düşünüyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

4 yıl Eskişehir'deydim.Anadolu üniversitesinde iktisat fakültesinde.Diyceğim o ki mükemmel bir yere gidiyorsun sosyal açıdan.Hiç canın sıkılmaz.İyi arkadaşlar edinip güzelce ortamını kurduğun zaman bırakmak istemiyceksin Eskişehir'i.Porsuk MYO merkezde değil ama şehir dışıda değil.Merkeze biraz uzak sadece.Sakarya caddesi , doktorlar , adalar hala burnumda tütüyor.

Sakarya Caddesi'nin nesi burnunda tütüyor yahu? Bildiğin boş cadde Bağlar falan diyeydin bari

@MrSkimmer

Çok uzak değil demesine bakmayın. Ulaşım çok kısıtlı numaralarla sağlanıyor. Sadece Kırmızı 4 numara sık sık gidiyor oraya. Onun için de sabah erkenden kalkman lazım ki sürekli dolu geliyor. Ayrıca ingilizcen yoksa hiç bulaşma. İlla Eskişehir diyorsan yaz bizim üniversiteyi (Osmangazi Üni.) gel. Zaten iki sene geçemezsen bize postalayacaklar boşa vakit kaybetme

Evimiz oralardaydı.O yüzden hergün oralarda yürüyorduk.İnsan ister istemez özlüyor boşta olsa.

Anladım :) Bende bir sene orada kaldım. Bilirsin belki Atacan Apart var orada. Cumhuriyet Kız Yurdu'nun yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

quote:

eskişehir osmangazi üniversitesi türk dili ve edebiyatı 4 yıllık bölüme puanım yetiyor ikinci öğretim olarak hazırlık falanda yokmuş kiralar 500 civarı deniliyor. yurtta hayatta kalmam bekle beni eskişehir !!!!

Sizin siralamalar kac hacılar bende tde giricem osmangaziyi bugun gordum puanim yetiyormus ev halkini kafalayabilirsem bende gelebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LusT

quote:

quote:

Sizin siralamalar kac hacılar bende tde giricem osmangaziyi bugun gordum puanim yetiyormus ev halkini kafalayabilirsem bende gelebilirim.

170bin hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

170bin hocam

Senin sıralama çok iyiymiş dostum daha iyi yerleride kazanabilirsin iyice araştır

ben 270 bin deyim
    araştırmalarım ve tercih robotu beni yanıltmıyorsa geçen sene kapanışı 359 bin de yapmışlar. Yani her türlü girerim diye düşünüyorum. Tabi ki nasip kısmet belli olmaz.

• Ugurcan sen baska bolume git derim 170bine duzgun bisiler gelir gibi benim siralamada 233bin bende baska secenek yok gibi

• quote:

Ugurcan sen baska bolume git derim 170bine duzgun bisiler gelir gibi benim siralamada 233bin bende baska secenek yok gibi

Ts de başka bölüm yokki hocam nereye gideyim sizce?

• quote:

quote:

Ugurcan sen baska bolume git derim 170bine duzgun bisiler gelir gibi benim siralamada 233bin bende baska secenek yok gibi

Ts de başka bölüm yokki hocam nereye gideyim sizce?

Fen edebiyattan Tarihe bakabilirdin veya turk dili ve edebiyati ogretmenligine bakabilirsin

• Kızlar teklif ediyor falan derler ya ciddi diyorum nerede ise bazı ortamlarda kızlar teklif edecek o derece çok kız var bu şehirde aşkı şehir diye boşuna demiyorlar.

• 95'li lere küçük küçük bebeler diyo kendisi 93 lü

Sen sus lan köylü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar bende bu sene üniversite tercıhı yapcam kısa zamanda ılk olarak eskısehır unı. zıraat fakultesını dusunuyorum.bılen arkadaslar fakulte nerdedır?ulasım nasıl yapılıyor fakulteye?son olarakta zıraat fakultesı kampus ıcındemı yoksa dısındamı bu konulara bılgı verebılecek arkadaslar yardımcı olabılırmı sımdıden tskkurler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.