Şimdi Ara

Eskişehirde Yaşam Nasıl? Üniversite için.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MasumKöylü

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer porsuk myo eskişehir merkezde ise sorun olmaz diğer uniden de arkadaşların olur kız içinse clublara barlara takılırsın ben de ankarada okuyorum ama eskişehir ankaraya bin basar

Ankarada nerde okuyorsun bende Ankaradayım :D Sıktı burası gerçekten bahçeli 7, tunalı, arjantin, filistin, çukurambar, ümitköy başka biyer yok burda anasını satıyım birde üstüne üstlük bunaltıcı sıcağı

hocam ankara uni jeoloji mühendisliğindeyim okul bence güzel tandoğan kampüsümüz minik ama harika bize yetiyor hakkaten ankara bu aralar çok sıcak ben bisiklet sürüyorum arkadaşlarla turlara gidiyorum eğer o da olmasa hiç çekilmezdi valla

bakalım benim işim belli olmaz bu sene 3. kez sınava girdim hiç çalışmadan, ankara jeolojinin puanları düşük belki ek kontenjanla falan orayada gelebilirim, maden müh. veya su ürünleri müh. falanda tutabilir ankara üniversitesinde

hocam bizim bölümde madenle su ürünleri yok eğer ailenin yanında rahatça okumak istersen jeolojiye kesin gel bölüm güzel hocalar anlayışlı baya ama sadece sayısal kafayla okunmaz ezber dersleri de var ağır sayısal dersler de var bölümün önü açık bu arada
    http://www.eng.ankara.edu.tr/sayfa.php?id=NQ==

su ürünleri var ya, madenden emin değilimde su ürünleri kesin var. Geçen sene bakmıştım, oraya kapağı atmaya çalışıyodum atamadım

http://www.agri.ankara.edu.tr/su/index.php?&fNo=21 evet varmış hocam ziraat fakültesinde ama dışkapı nede olsa bi tandoğan değil bence jeoloji iyidir buyur gel

neyse bakalım olursa gelirim, asıl soruya dönelim Eskişehir nasıl?

iki yıllık okumak yerine mühendislik düşünmen daha iyi ancak illa eskişehir dersen sana şöyle diyim eskişehirden buraya ulaşım sıkıntın olmaz hızlı tren var zaten eskişehir gayet güzel bi yer eğer okul merkezde ise süper olur ev fiyatları buraya göre daha uygun arkadaş ortamını rahatça yaparsın bi sürü bar cafe falan var gezilecek gidilecek çok yeri var tam bi öğrenci şehri günübirlik bursa kütahya gibi yerlere de gidersin bence eskişehir güzel bi yer

orası öyle tabiki kardeşim ama ben inan unuttum herşeyi yani bu saatten sonra lys den adam gibi bir puan alamam, bu seneden sonra birdaha oturup çalışamamda yaş 20 oldu ben daha salaklığım yüzünden açıktayım. Neyse teşekkür ettim sana..

hocam eğer puanın tutuyosa bence bi dene alta da eskişehir myo yu yaz bence

• quote:

seni hatırladım ankarada uni bırakmıştın arkadaşlarınla ve ailenle aran iyi değildi o sen miydin ?

üni bıraktığım doğruda arkadaşla aile durumu yanlış. birde ilk defa konu açtım buraya bir yanlışın vardır.
  • Eğer yurtta kalacaksan okuldan değilde yurttan arkadaş edinebilirsin.Madem okuldakileri istemiyosun.Şimdi birşey demek zor.Herşey oraya gidince belli olacak.Karşına kimler çıkacak hayat ne getirir bilemezsin.Tamamen sürpriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Eğer yurtta kalacaksan okuldan değilde yurttan arkadaş edinebilirsin.Madem okuldakileri istemiyosun.Şimdi birşey demek zor.Herşey oraya gidince belli olacak.Karşına kimler çıkacak hayat ne getirir bilemezsin.Tamamen sürpriz.

ilk yarım dönem yurtta kalırımda sonra eve çıkarım diye umuyorum, belki direk eve çıkarım belli olmaz. Hocam istememek değilde, durumu sende biliyorsun, meslek lisesi bitirmiş vasıfsız adamlar direk 2 yıllığa gidiyor. Benden onlardan biriyim malesef. Ama illaki düzgün insanlarda vardır diye düşünüyorum. Ama 93 lü biriyle 95-96 lı biri nasıl aynı kafada olabilirki, of bilmiyorum ya hayat neler göstericek bana..
  • Herkesi bekleriz ama sen gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes A.

Herkesi bekleriz ama sen gelme
    quote:

Orijinalden alinti: Nickelback*

Herkesi bekleriz ama sen gelme

tamam
  • Valla dediğim gibi karşına kimlerin çıkacağını bilemezsin.Arkadaşlarını düzgün seçmen lazım.İyice tanı sonra samimiyet kur.Ama Eskişehir çok güzel biryer.Ben 4 yıl boyunca hiç sıkılmadım.Yapılacak şey çok gidilecek yer çok.Gece 3-4 gibi çık dışarı sokaklarda hep insan var.Hiç uyumayan bi şehir.
  • Mükemmel ya tamamen öğrenciye göre yaratılmıs bir şehir. Cok sakin, insanlar saygılı. Her yer genç. Ucuz özellikle otobus en son gittigimde 95 kurustu. İstemediğin kadar kafe,bar var. Eskişehirim anlat anlat bitiremem ben. Ben de okulu bıraktım ama ağustosta gelicem tekrar gezmek için. Bir de öğrencisiz göreyim şehri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 30 Haziran 2013; 22:42:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Mükemmel ya tamamen öğrenciye göre yaratılmıs bir şehir. Cok sakin, insanlar saygılı. Her yer genç. Ucuz özellikle otobus en son gittigimde 95 kurustu. İstemediğin kadar kafe,bar var. Eskişehirim anlat anlat bitiremem ben. Ben de okulu bıraktım ama ağustosta gelicem tekrar gezmek için. Bir de öğrencisiz göreyim şehri

'' oha resmen yavşadı .s.s ''

bakalım ya kafamda az çok canlanıyo ama benim şu 2 yıllık 4 yıllık muhabbeti kafama takılıyo neyse hayat bize ne gösterecek bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Mükemmel ya tamamen öğrenciye göre yaratılmıs bir şehir. Cok sakin, insanlar saygılı. Her yer genç. Ucuz özellikle otobus en son gittigimde 95 kurustu. İstemediğin kadar kafe,bar var. Eskişehirim anlat anlat bitiremem ben. Ben de okulu bıraktım ama ağustosta gelicem tekrar gezmek için. Bir de öğrencisiz göreyim şehri

'' oha resmen yavşadı .s.s ''

bakalım ya kafamda az çok canlanıyo ama benim şu 2 yıllık 4 yıllık muhabbeti kafama takılıyo neyse hayat bize ne gösterecek bakalım

İnsanı o kadar saygılı değil.dışarıdan gelen kekolar çingenler bozuyor şehri.hayat Ankara ya göre daha ucuz zaten oraya göre çok küçük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuz ve kaba, cahil insanlarla(öğrenciler hariç) dolu bir şehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Ucuz ve kaba, cahil insanlarla(öğrenciler hariç) dolu bir şehir.

insanlarını boşver hocam bi kabalık yaparlarsa aynısını görürler öğrencileri, hatunları, ortamı nasıl. kafam bozuk olduğu zaman gidip biyere oturup manzaraya karşı 2 bira içebilecekmiyim, veya mutlu oldugum zaman gidip istediğim gibi eğlenebilecekmiyim orası önemli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Ucuz ve kaba, cahil insanlarla(öğrenciler hariç) dolu bir şehir.

insanlarını boşver hocam bi kabalık yaparlarsa aynısını görürler öğrencileri, hatunları, ortamı nasıl. kafam bozuk olduğu zaman gidip biyere oturup manzaraya karşı 2 bira içebilecekmiyim, veya mutlu oldugum zaman gidip istediğim gibi eğlenebilecekmiyim orası önemli

Öğrenci ve karı kız ortamı güzel barlar sokağı diye bir yer var geceleri ortamı iyi oluyor.Ama eskişehirde konumu nedeniyle doğudan gelip sonradan açılan ve kezbanlaşan kızların sayısıda oldukça fazla, esmer tenlilerden uzak durursan üzülmessin.

• Bursa'dan geldim ve oldum olası Eskişehir'e alışamadım. Havasına suyuna insanına uyuz oluyorum. 1 sene Kuyubaşında kaldım ondan olabilir. Ne zaman Eskişehir'e gelsem içimden ana avrat sövüyorum. Gençlere falan dalasım geliyor yolda. Hele trafikte kavga çıkartmamak için evliya sabrı taşıyorum resmen. Kalkışta fernando alonso gibi kalkıyorum lambalarda yoksa kornayı yiyosun. Ben sevemeyeceğim sanırım Eskişehir'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro16

Bursa'dan geldim ve oldum olası Eskişehir'e alışamadım. Havasına suyuna insanına uyuz oluyorum. 1 sene Kuyubaşında kaldım ondan olabilir. Ne zaman Eskişehir'e gelsem içimden ana avrat sövüyorum. Gençlere falan dalasım geliyor yolda. Hele trafikte kavga çıkartmamak için evliya sabrı taşıyorum resmen. Kalkışta fernando alonso gibi kalkıyorum lambalarda yoksa kornayı yiyosun. Ben sevemeyeceğim sanırım Eskişehir'i

haşin erkek trafikte azeride açıyon millete cakas atıyon demi :D yapı meselesi yapacak bişey yok gardaşım
  • Eskisehirliyim diye demiyorum ama universite ortami olarak turkiyede 1 numara bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4 yıl Eskişehir'deydim.Anadolu üniversitesinde iktisat fakültesinde.Diyceğim o ki mükemmel bir yere gidiyorsun sosyal açıdan.Hiç canın sıkılmaz.İyi arkadaşlar edinip güzelce ortamını kurduğun zaman bırakmak istemiyceksin Eskişehir'i.Porsuk MYO merkezde değil ama şehir dışıda değil.Merkeze biraz uzak sadece.Sakarya caddesi , doktorlar , adalar hala burnumda tütüyor.

+1

İyi ki Eskişehir'de yaşıyorum.Gel, hayatta pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

4 yıl Eskişehir'deydim.Anadolu üniversitesinde iktisat fakültesinde.Diyceğim o ki mükemmel bir yere gidiyorsun sosyal açıdan.Hiç canın sıkılmaz.İyi arkadaşlar edinip güzelce ortamını kurduğun zaman bırakmak istemiyceksin Eskişehir'i.Porsuk MYO merkezde değil ama şehir dışıda değil.Merkeze biraz uzak sadece.Sakarya caddesi , doktorlar , adalar hala burnumda tütüyor.

+1

gelicem inşallah hocam, zaten ankarayada yakın, bir ayağımda ankarada olucak inşallah hayırlısı olur güzel insanlar çıkar karşıma..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

+1

gelicem inşallah hocam, zaten ankarayada yakın, bir ayağımda ankarada olucak inşallah hayırlısı olur güzel insanlar çıkar karşıma..

İnşallah olur.Mutlaka bekleriz şehrimize.Pişman olmayacağının garantisini veririm :)

• arkadaşlar bende bu sene mezun oldum. sonuçlarımız bugun acıklandı malum :) hemen aratırmaya basladım.
    anadolu üniversitesi inşaat mühendisliği(ingilizce) düşünüyorum. kampüs olarak eskişehirin neresinde kalıyorr ? ulaşımı nasıldır ?
    zaten sosyal ortamla ilgili yeterınce yorum var herkez aşık sosyal ortamına :D ben kampüs ulaşım ve konaklama hakkında bilgi almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.