Şimdi Ara

Eskisi Gibi Dışarıdan Yemek Yiyiyor musunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Evet yiyorum tayland da günde 60-70 tl filan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg otomobilimiz yerli ve milli direksiyonda dünya lideri kuduran kıskanan her yer de belli yerli değil milli değil diyenler kendileri ne kadar yerli ;)

Benim herhangi bir iş gelirim olmadığından bana pek bir değişen olmadı. Tabiki hayat pahalılığı herkesi etkiliyor ama çok fakir veya zenginsen ekonominin etkileri azalıyor. Hiç bir gıdanın tadı tuzu kalmadı paranın da değeri kalmadı pahalılık almış başını gidiyor.

Ama baktığında eskiye oranla daha çok dışarıda yemek yiyorum. Togg otomobilimiz yerli ve milli ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serenas kullanıcısına yanıt
    quote:

Esnaf görünümlü bir fırsatçı tarafından çarpılma olasılığı yüksek.

normalde evde yemek yapıp yerim. geçen şehir dışından döndüm ve evde yemek yok, hadi dışarıdan yiyeyim dedim. minicik bi lokanta buldum. karı koca işletiyor. kuru pilav cacık çorba dörtlüsüne 200 TL hesap çıktı. etsiz yemek bak bu. öyle çarpıldım :) hemen Google haritalardan yazdım hesabı. çaktım 1 puanı.
    quote:

Paradan da ziyade enayi yerine konulmayı kabullenemiyorum.

aynen öyle. bahsettiğim mekanda adam bana canım dedi düşün :) kurumsal bi restoranda yaşanmayacağın birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Kasım 2023; 11:13:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Benim manita var onda kalıyorum hocam kuzeyde 😁işiniz rast gitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.