Şimdi Ara

Eskisini getir, Yeniyi götür!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler...4 yıl önce aldığım kodak bir makinem var (heralde cx7300dü modeli) artık pek yeterli gelmiyor ve yeni bir makineyle değiştirmek istiyorum. Türkiye de fiyatlar ldukça yüksek ve bütcemde 350 enfazla 400 ytl civarı. Geçenlerde sony w35'e biraz takıldı gözüm fena değil gibi vee 160euro civarına yurtdışından (almanyadan) alabilirim gibi geliyor. Yeni makinanın hızlı resim çekmesi, gerçekçi ve kaliteli çekmesi (eğer betimlemelerim garip geldiyse cehaletime verin) pil ömrünün uzn olması ve rahat taşınabilir kalın birşey olmaması(örneğin at cebe götür...) benim için çok büyük bir avantaj olucak.Sizce w35 bu konuda yeterli olur mu yahut sizlerin önerileri nelerdir?Biliyorum benzeri birçok soru soruluyor fakat elimden geldiğince açık ve net yazmaya çalıştım yardım ederseniz çok mutlu olurum...

• o zaman w 35 degilde 55 al...
  • Heralde başka kimsenin sallamadığı belli neyse önerin için teşekkür ederim
  • sıfır bi casıo S600 alabılrsın dostum compact makınelerde ufaklıga onem verıyosan ve cok doga manzara tabıat resımlerıyle ugrasmıcaksna amator anlamda kullanıcaksan CASIO nun EX-s serilerine bakabılırsın S600 özellıkle su an fıyatları cok dusuk 250ytl ye kadar bulabılırsın ve cok kalıtelı vıdeo cekımı yapmakta artı cok kalıtelı bı makıne tam bı amator kullanıcıya hıtap edıyo ayrıca dunyanın en ınce ve en kucuk makınelerınden bırı
  • Fuji F50fd var. İkinci eli 425 ytl, sıfırı 475 ytl. Ben satıyorum.
    gold bilgisayarda 650 ytl.
    İncelemeni tavsiye derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: blackduck

İyi geceler...4 yıl önce aldığım kodak bir makinem var (heralde cx7300dü modeli) artık pek yeterli gelmiyor ve yeni bir makineyle değiştirmek istiyorum. Türkiye de fiyatlar ldukça yüksek ve bütcemde 350 enfazla 400 ytl civarı. Geçenlerde sony w35'e biraz takıldı gözüm fena değil gibi vee 160euro civarına yurtdışından (almanyadan) alabilirim gibi geliyor. Yeni makinanın hızlı resim çekmesi, gerçekçi ve kaliteli çekmesi (eğer betimlemelerim garip geldiyse cehaletime verin) pil ömrünün uzn olması ve rahat taşınabilir kalın birşey olmaması(örneğin at cebe götür...) benim için çok büyük bir avantaj olucak.Sizce w35 bu konuda yeterli olur mu yahut sizlerin önerileri nelerdir?Biliyorum benzeri birçok soru soruluyor fakat elimden geldiğince açık ve net yazmaya çalıştım yardım ederseniz çok mutlu olurum...

• teşekkür ederim
  • ben fuji film s5700 tavsiye ederim.uzun süredir kullanıyorum.yarı profesyonel bi makina.
    burdan bi göz at istersen topice ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_15696306/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.