Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roi-Aic

hocam bende yaptırmak istiyorum fakat 14 şubata değilde 1 martta lazım bana. bunun için de şimdiden mi sipariş vermem lazım.?

tamamıdır sorun yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll
    tamamıdır sorun yok ...

Bende son durum hakkında bilgi almak istiyorum ancak size ulaşamıyorum hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Hocam geçen cuma sipariş vermiştim. Son durum nedir acaba? İsmim Mehmet Furkan Yaldızkaya. SanalPazar üzerinden sipariş verdim.

Kolay gelsin.

Evet işlem sırasında 8 şubat kargo tarihi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

quote:

tamamıdır sorun yok ...

sizin paket kargoya verildi sabah takip nosunu vericem pm den yada e-mailden problem yok ...
  • Önemli !

Arkadaşlar şuan için Acil Sipariş Almıyorum.

İster internetten alın ister eft/havale yapın 14 Şubat Sevgililer Günü özel bu kampanya yapılmıs olup kargo teslimat toplu olarak 8 Şubat 2013 günüdür.

Lütfen Pm atarak ve beni mesgul ederek şu tarihde bu tarihde teslim edermisiniz ,dogum günü var ,özel günüm var erken gönderin diye mesaj göndermeyiniz ? Bu talepleriniz şimdiden red edilmişdir.

Önemle rica ederim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

quote:

tamamıdır sorun yok ...

sizin paket kargoya verildi sabah takip nosunu vericem pm den yada e-mailden problem yok ...

Tamam öyleyse hocam teşekkürler sabah bekliyorum pm ya da emailden :) Kolay gelsin.
  • kolay gelsin sizinle bugun gorusmustuk ilk mailde adres unutulmusum tekrar 2.maili attim kontrol edip donerim demistiniz ama sanirin cok yogunsunuz musait olunca bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin varolkaraca81@gmail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roi-Aic

hocam bende yaptırmak istiyorum fakat 14 şubata değilde 1 martta lazım bana. bunun için de şimdiden mi sipariş vermem lazım.?

tamamıdır sorun yok ...

hocam soruma tam cevap alamadım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: asatan

kolay gelsin sizinle bugun gorusmustuk ilk mailde adres unutulmusum tekrar 2.maili attim kontrol edip donerim demistiniz ama sanirin cok yogunsunuz musait olunca bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin varolkaraca81@gmail

sizden başka herkezin e-maili geliyor lütfen pm den atın bilgilerinizi ordan alayım ben ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

quote:

arkadaslar;

İnanın cok yogun sekilde çalışıyorum ,verilen siparişlerin bir bölümünü bitirdim paketlemek için ayrı gün ayarlıyorum .
    Bu nedenle soru cevaplı gönderdiğiniz mesajlara ara ara cevap vermekteyim,

Şuanda elimdeki malzemeler oldukca sınırlı ve masa stand şovalyem bitti ,yeni stok alacağım için 16.01.2013 tarihinden itibaren 24,90 TL ye dahil olan şovalye 9,90 tl ek ücretle gönderebilirim.

O nedenle şovalye li fiyatı : 24,90+9,90 = 34,80 TL dir.

Bu konuda elimden geleni yaptım ama tedarikci nuh diyor pergamber demiyor .

Bu nedenle bu konu önemlidir...Darılmaca gücenmece olmasın :=)

Hocam ben konuyu açtığınız ilk gün sanalpazar üzerinden alım yaptım. İsim Erkut CİN mail attım. Son durum nedir bilgi alabilir miyim ?

Birde bize masa üstü tutacağı geliyor mu? Resimlerde var ona göre siparişi verdim ben yoksa bir anlamı kalmaz ki sadece bir taşın

İnşallah ilk sipariş verenlere ücretsiz olarak gelecektir.

Cevabınızı alıntı ile bekliyorum. Kolay gelsin.

lütfen 5 .sayfadaki yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz.

Saygılar

Okuduğum için size soruyorum zaten.

Açıklamanız bu mu ?

• vaay hakketen you guys have big balls.
  • ben de 16 sında sipariş verdim aynın bilgileri hotmaile gönderdim fakat siparişin alındığına dair Pm gelmedi. Sadece öğrenmek istediğim bilgilerde karışıklık olmadığı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar;

İnanın cok yogun sekilde çalışıyorum ,verilen siparişlerin bir bölümünü bitirdim paketlemek için ayrı gün ayarlıyorum .

Şuanda elimdeki malzemeler oldukca sınırlı ve masa stand şovalyem bitti ,yeni stok alacağım için 16.01.2013 tarihinden itibaren 24,90 TL ye dahil olan şovalye 9,90 tl ek ücretle gönderebilirim.

Hocam ben konuyu açtığınız ilk gün sanalpazar üzerinden alım yaptım. İsim Erkut CİN mail attım. Son durum nedir bilgi alabilir miyim ?

Birde bize masa üstü tutacağı geliyor mu? Resimlerde var ona göre siparişi verdim ben yoksa bir anlamı kalmaz ki sadece bir taşın

Saygılar

Açıklamanız bu mu ?

Sayfa 5: Bugün; 11:49:32

^^16.01.2013 tarihine kadar olan donanım haber forum uyelere sovalye gonderilecektir.bu tarihden sonra malesef ücretli , ona gore sipariş verin . Teslimat tarih 10 subattır herkezin . 3 -4 gune bekleyen sipariş vermesin lütfen.bu calısma sadece 14 subata özeldir.acele hızlı iş yapmıyorum bilginiz olsun .ilk basdan dediğim gibi bu iş stokla sınırlıdır o nedende malzeme sıkıntısı fiyat artısa neden oluyor ve olacaktır .bilginize^^

• benim sipariş ne durumda ismim fatih baştar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar;

Saygılar

Açıklamanız bu mu ?

Sayfa 5: Bugün; 11:49:32

^^16.01.2013 tarihine kadar olan donanım haber forum uyelere sovalye gonderilecektir.bu tarihden sonra malesef ücretli , ona gore sipariş verin . Teslimat tarih 10 subattır herkezin . 3 -4 gune bekleyen sipariş vermesin lütfen.bu calısma sadece 14 subata özeldir.acele hızlı iş yapmıyorum bilginiz olsun .ilk basdan dediğim gibi bu iş stokla sınırlıdır o nedende malzeme sıkıntısı fiyat artısa neden oluyor ve olacaktır .bilginize^^

Benim verdiğim siparişte ki son durum nedir diye soruyorum diğerinin cevabını aldım

O kadar çok sipariş almışsınız inşallah bir karışıklık olmaz diye diyorum yanlış anlamayın. İlk kargolar ne zaman yola çıkıyor hepsini aynı gün mü vereceksiniz (10 şubat )

• Mail gönderdim geldi mi acaba?
  • adamda sanatçı kaprisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAKİPPP DÜŞÜNME AŞAMASINDAYIM :) ÇOK BEĞENDİM HAYIRLI ÇALIŞMALAR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutakın -- 17 Ocak 2013; 23:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_wolf41

benim sipariş ne durumda ismim fatih baştar.

Daha dün sipariş geçmişsiniz ? 8 Şubat teslimat
  • 15.01.2013 de sanalpazardan siparıs vermıstım Mehmet ÜREDİ , son durum ogrenebılır mıyım hocam ? Sıkıntı yoktur ıns
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.