Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ne yazıkki öyle oldu arkadaşın ters zamanları bize denk geldi sanırım bende forum üzerindeki olumlu mesajlara ve yaptığı işlere inandığım için siparişte bulunmuştum neticede. Şimdi yeniden ulaştı bana arkadaş mesajla bu durumu çözümlemek adına.
  • PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk922 -- 18 Kasım 2013; 21:13:54 >
  • çizime hala devam ediyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

çizime hala devam ediyor musunuz ?

Selamlar

Çok uzun zamandan sonra tekrar foruma döndüm , 14 Şubat 2014 sevgililer günü İçin tekrar sipariş alabilirim .Sınırlı sayıda sınırlı ithal taşlarım mevcuttur...fiyat olarak aşağıda verdiğim fiyatlar geçerlidir.

20 cm * 20 cm = 145 TL ( 39 adet taş var)
    30 cm *30 cm : 165 TL ( 46 adet taş var)

Kargo fiyata dahildir.Acele eden güzel hediye verme imkanı yakalar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Selamlar

Çok uzun zamandan sonra tekrar foruma döndüm , 14 Şubat 2014 sevgililer günü İçin tekrar sipariş alabilirim .Sınırlı sayıda sınırlı ithal taşlarım mevcuttur...fiyat olarak aşağıda verdiğim fiyatlar geçerlidir.

dolar arttı böyle oldu...Hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Selamlar

dolar arttı böyle oldu...Hayırlı satışlar

Bazı çalışmalar malesef böyle , elimden geleni yapıyorum ama durum budur.
    Sevgililer gününe özel çalışma yaptırmak isteyenler ulaşşsın zaman az.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamwalker

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Konu biraz geride kalmış. Hala sipariş alıyor musunuz?

daha yeni sipariş verdim sayılır 15 gün ancak pm ve maillerime yanıt verirse arkadaş daha memnum olacağım siparişimin akıbeti hakkında bir bilgim yok ne yazıkki

Siparişi geçte olsa teslim ettim ...Gerekcemi özel pm ile gönderdim . Şuan sipariş alıyorum .. sevgililer gününe özel eşsiz bir hediye vermek isteyenlere duyrulur
  • Satış bitti herhalde 1 yıldır konuya yazan olmamış ?
  • vay be zamanında forum ahalisini uyarıyım derken bu düzenbaz satıcı yüzünden ban yemiştim, ceza almama sebep olan bu kavası ve bana ceza veren admin bozuntusunu o biçim öperim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tripod Şahin -- 6 Nisan 2015; 2:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tripod Şahin

vay be zamanında forum ahalisini uyarıyım derken bu düzenbaz satıcı yüzünden ban yemiştim, ceza almama sebep olan bu kavası ve bana ceza veren admin bozuntusunu o biçim öperim...

noldu ne demiştin zamanında? bende buraya yende yapıyorum ama arkadaşlara diye yazdım şaaaaaak yüzbaşıyken düştük bu adminler neye göre insanları cezalandırıyor anlamadım sordum ama cevap bile yazmadılar taklaşık 5 senedir burdayım birçok sayfaya üye oldum wv cady ile buldum donanım haberi etrafımda herkese tavsiye ettim kaliteli diye bu cezadan sonra açıklayıcı bir bilgide vermeyince adminler bozuldumm açıkcası

• BENDE DONANIM HABERDE YENİ BİR YER AÇTIM KAPAMADILAR.. SAGOLSUNLAR AMA RÜBBEMİ SÖKTÜLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk922 -- 29 Nisan 2015; 0:34:13 >
  • hala devam ediyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.