Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler şimdi yolladığınız resimi de gördüm gayet güzel olmuş
  • takip
  • arkadaşın emeğine diyecek yok yaptığı çalışma çok güzel görünüyor ancak kargo ile bir sıkıntı yaşadığımızdan şu an çalışma yaptığı yerde kargo ulaşımı ile ilgili bir sıkıntı olduğu için benim ürünüm halen gönderilemedi, sipariş verecek arkadaşlar son günlere sıkıştırmadan daha geniş zamanda sipariş vermesini tavsiye ederim onun dışında çalışma gayet orjinal ve güzel görünüyor.
  • Kisiligin,karakterin,siyasi gorusun vs hic biri beni ilgilendirmez.sen sanatcisin hocam.ben bunu bilir bunu soylerim.eline emegine yuregine saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavisakalll kullanıcısına yanıt
    Benim kargo hakkında bir gelişme var mı?
  • Hocam öğrenciye 45 cidden çok hiç oluru yok mu 30 olsa agustosta yaptırabilirdim yıl dönümü için ama 45 çok be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Kisiligin,karakterin,siyasi gorusun vs hic biri beni ilgilendirmez.sen sanatcisin hocam.ben bunu bilir bunu soylerim.eline emegine yuregine saglik.

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim ....Sanatçı olamadık daha ,olmaya çalışıyorum sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Hocam öğrenciye 45 cidden çok hiç oluru yok mu 30 olsa agustosta yaptırabilirdim yıl dönümü için ama 45 çok be hocam

Selamlar ;

Hangi üründen bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Hocam öğrenciye 45 cidden çok hiç oluru yok mu 30 olsa agustosta yaptırabilirdim yıl dönümü için ama 45 çok be hocam

Selamlar ;

Hangi üründen bahsediyorsunuz ?

Eskitme resimlerden bahsediyorum
  • Pastel olanlar el yapımı mı ? yoksa taşta olduğu gibi mi ? birde tek kişi ve boylarla fiyat alabilir miyim lütfen ? hangi boylarda yapabilirsiniz ?
  • Styric kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Pastel olanlar el çizimidir. Pastel boya kullanıyorum ...
  • Çizimler başladı arkadaşlar, yakında görürsünüz..
  • Arkadaşlar referans olacak bir çalışma örneği ...
    Donanım haberdeki arkadaşa yaptım , izin alınarak foruma eklenmişdir. Kendisine teşekkür ediyorum.
    Herkeze iyi bayramlar ...

Orjinal Resim ;

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler

Pastel Çizim

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 8 Ağustos 2013; 17:02:26 >

özel mesajlarınızı kontrol eder misiniz.
    sanırım artık foruma da bakmayı kestin elime bir türlü ulaşmayan ürün için bir çözüm de getirmedin sabırla genel konuya birşey yazmayım dedim hata olabilir diye neticede telafi edileceğini düşünerek ama her sabrın da sonu var arkadaşım 24 Haziran itibariyle geçtiğim sipariş 28 Ağustos itibariyle sonuçlanmadı hala

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk922 -- 18 Kasım 2013; 1:41:24 >
  • valla eline sağlık kardeşim, güzel şeyler yapmışsın. manitayla az daha yol alalım benden bi sipariş gelir. takipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk922

noldu geldimi haber.

bana soruyorsan herhangi bir cevap yada üründen bir haber yok artık bir beklentim de kalmadı arkadaşın bana verdiği numarayı aradığımda çıkan kişi de telefonda arkadaşın problemleri olduğunu vs gibi şeylerle hep geçiştirdi ama herhangi bir sonuç çıkmadı kimseyi kötülemeyi sevmem ama olan bizim eftyle gönderdiğimize oldu ondan kimseye tavsiye edemiyorum. İlla arkadaşla alışveriş yapacaksanız alıcıyı güvence altına alan sitelerden yapmanızı tavsiye ederim.

• BENDE YAPIYORUM AMA ARKADAŞLARA HEDİYE OLARAK VERİYORUM BU FORMDA BAŞKA KONULARDAYDIM TESADÜFEN GÖRDÜM . MERAK ETTİM BİZ EŞE DOSTA YAPARKEN HELAL OLSUN ARKADAŞ BAYA SİPARİŞ ALMIŞBENDEMİ AÇILSAM İNTERNET SAYFALARINA
    AYRICA GEÇMİŞ OLSUN ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamwalker

quote:

Orijinalden alıntı: turk922

noldu geldimi haber.

bana soruyorsan herhangi bir cevap yada üründen bir haber yok artık bir beklentim de kalmadı arkadaşın bana verdiği numarayı aradığımda çıkan kişi de telefonda arkadaşın problemleri olduğunu vs gibi şeylerle hep geçiştirdi ama herhangi bir sonuç çıkmadı kimseyi kötülemeyi sevmem ama olan bizim eftyle gönderdiğimize oldu ondan kimseye tavsiye edemiyorum. İlla arkadaşla alışveriş yapacaksanız alıcıyı güvence altına alan sitelerden yapmanızı tavsiye ederim.

Kesinlikle kimsenin avukatı değilim ama bu durum beni gerçekten şaşırttı. Çünkü arkadaşla 1,500 tl kadar alışverişim oldu. Hep parayı önce verdim ürünü sonra aldım.. Garip gerçekten böyle bir şey olması.. Adınıza üzüldüm geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.