Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavisakalll

transfer ile elel yapılan orta çağ tekniğidir...kilise duvarlarında bol bol görebilirsiniz .

sanırım elinizle çizmiyorsunuz. taşa baskı yapıyorsunuz. doğru anladım değil mi?
  • pm ve mail attım acil cevap bekliyorum. resim uygun değil ise başka resim göndericem. lütfen cevap yazın. cevabınızdan sonra siparişi vericem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Kargom geldi, Teşekkür ederim dostum ellerine sağlık.

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler

İlk defa forumda biri paket görüntüsünü ekledi ,teşekkür ederim :)

ürünü göreydik bi de

• öncelikle bu arkadaş çok ilgisiz birisi. kargoda kırılan ürün için yenisini göndereceğini 12 şubat tarihinde söyledi ancak hala göndermedi. bakın 12 nisan ya da 12 mart değil 12 şubat kaç ay geçmiş üstünden. burdan yazarsınız mail at pm at der ama ne mail a ne pm e cevap verir. sonra bir şekilde telefonla ulaşırsınız taş yok der ancak satışa burdan devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xarufax -- 2 Mayıs 2013; 16:28:08 >
  • ben de çok şikayetçiyim hatta burada da belirttim ve detaylı yazacaktım ancak burada bunu yazmamın akabinde hem pm'den hem mailden bana dönüş yaparak böyle bir durumda ilgili işin herkese gösterilmesi gerektiğini belirtti (bir anlamda tehdit) keza eşimin fotoğrafıydı ve böyle bir riski de göze alamazdım..

neyse, ben memnun kalmadım, nedenleri bana kalsın ki resmi burada yayımlamasın...
  • nedense hala pm den yada emailden bana geri dönüş yapmadı.bende sipariş vercektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

ben de çok şikayetçiyim hatta burada da belirttim ve detaylı yazacaktım ancak burada bunu yazmamın akabinde hem pm'den hem mailden bana dönüş yaparak böyle bir durumda ilgili işin herkese gösterilmesi gerektiğini belirtti (bir anlamda tehdit) keza eşimin fotoğrafıydı ve böyle bir riski de göze alamazdım..

neyse, ben memnun kalmadım, nedenleri bana kalsın ki resmi burada yayımlamasın...

Halen bana memnun olmadığın durum hakkında size 3 pm atmama karsın , benle paylaşmadan burdan yazmayı neden tercih ediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodehimini

nedense hala pm den yada emailden bana geri dönüş yapmadı.bende sipariş vercektim

Selamlar

şehir dışındaydım , o nedenle bugun gördüm cevapladım ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: xarufax

öncelikle bu arkadaş çok ilgisiz birisi. kargoda kırılan ürün için yenisini göndereceğini 12 şubat tarihinde söyledi ancak hala göndermedi. bakın 12 nisan ya da 12 mart değil 12 şubat kaç ay geçmiş üstünden. burdan yazarsınız mail at pm at der ama ne mail a ne pm e cevap verir. sonra bir şekilde telefonla ulaşırsınız taş yok der ancak satışa burdan devam eder.

Sanırım gözden kaçırdım bağışlayın , bana direk olarak e-mail ile ulaşırsanız derhal işleme alayım , telafi ederim , haklısınız şimdi okuyunca kendimi sizin yerine koydum ..saygılarımla
  • neden cevap vermiyorsun sorduğum soruya... senden sipariş vermem bu saatten sonra, en azından başka insanların fikri olsun. böyle satış mı olur yahu? kaç gündür cevabını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deccal?

neden cevap vermiyorsun sorduğum soruya... senden sipariş vermem bu saatten sonra, en azından başka insanların fikri olsun. böyle satış mı olur yahu? kaç gündür cevabını bekliyorum.

bataklıkların kurumasıyla olusan kayrak taşları yıllanmışlıklarını ispat eden fosilleriyle, daha doğal, daha eski ve tarihi bir şekilde resimlerinizi bekliyor...
    Fotoğraflarınız dahil istediğiniz her resmi taşların üzerinde görebilirsiniz
    Taşlarımız biraz teknik , kalıp ve mesleki sırla bezenip tamamen el yapımıdır. Hiçbir şekilde fabrikayon müdahaleye mağruz kalmamıştır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 6 Mayıs 2013; 12:12:30 >
  • Arkadaşlar ,

Şişe Abajur imalatına başlamış bulunmaktayım :)
  • quote:

Arkadaşlar ,

Hayırlısı olsun, foto varmı ?
  • quote:

Arkadaşlar ,

Hayırlı olsun. Foto görebilirsek seviniriz...

Edit : İlk sayfada varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 9 Haziran 2013; 22:36:53 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

İlk sayfaya koydum resimler ....İstediğiniz olursa şişe ismi söylemeniz yeterlidir.
  • quote:

Teşekkür ederim,

İlk sayfaya koydum resimler ....İstediğiniz olursa şişe ismi söylemeniz yeterlidir.

Kardeş 4 ay oldu ve sana o kadar mesaj atıp hatırlatmama ve senin de bana geri dönüş yapıp halledeceğim demene rağmen bana yolladığın yanlış resim ile hala ilgilenmedin.
  • Konu biraz geride kalmış. Hala sipariş alıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Konu biraz geride kalmış. Hala sipariş alıyor musunuz?

daha yeni sipariş verdim sayılır 15 gün ancak pm ve maillerime yanıt verirse arkadaş daha memnum olacağım siparişimin akıbeti hakkında bir bilgim yok ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamwalker -- 8 Temmuz 2013; 22:34:51 >
  • Selamlar

sipariş alıyorum pm atabilirsiniz..
  • Sizin iş bitti foto atıcam , standda olduğum için kargo gelemedi gitti ..Mobil bölgedeyim pm atıcam @dreamwalker
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.