Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

konu içinde taştan sürekli eser elementmiş gibi bahsedilmiş stok sorunu ve fiyat istikrarı olmayışı konunun vasatın üstüne çıkmasındaki en büyük iki engel.

Her taşa bunu yapamazsınız , tek tek ben kendim seciyorum ideal olanı ,kilo ile satılmıyor manavda bunuda belirteyim ,fiyatlarda taşların kalitesine göre değişiyor tedarikcilerde.
    1500 adet taş varsa içinde sadece 300-400 taş bu ile elverişli ....
    24,90 tl içinse ben kişisel olarak kimsenin mutlu olmayacagı ürünü yapmam,yapamam ! elimden geldiği kadar fiyatı stabil tutuyorum ama imkanlar dahilinde olduğunu unutmayın ...saygılar

hocam neden mesajlarıma cevap vermiyorsunuz? bilgilerin iletilip iletilmediğini belirtsenizde rahatça uyusam?

?

sizden bana gelen e-mail yok malesef...

• Merhabalari öncelikle sanatınıza hayran kaldım diyebilirim. iki gün içinde sipariş versem 25ine kadar elimde olma durumu nedir acaba
  • Takip

Çok ilginç bir sanat
  • üstat sanalpazardan yazdım, mail attım ama cevap alamadım burdan tekrar yazayım. 13 ocakta sipariş geçmiştim. siparişin durumu nedir? masa standı kalmadı demişsin benim verdiğim sipariş için de geçerli mi bu? siparişlerin verilme sırasına riayet ediyorsunuzdur umarım. yoksa çavuş olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

üstat sanalpazardan yazdım, mail attım ama cevap alamadım burdan tekrar yazayım. 13 ocakta sipariş geçmiştim. siparişin durumu nedir? masa standı kalmadı demişsin benim verdiğim sipariş için de geçerli mi bu? siparişlerin verilme sırasına riayet ediyorsunuzdur umarım. yoksa çavuş olmayalım

Aynen, ben de sanalpazardan ilanın bitmesine az kala 15 Ocak'ta sipariş verdim. Sipariş sırasına riayet edilmiyor, rastgele seçiliyorsa sıkıntı çıkar. Zaten parasını verdiğim şeye tekrar para vermek istemiyorum. Ayrıca size hem pm, hem mail attım, daha sonra mail ulaştı mı diye sormak için tekrar pm attım. Ne pm ne de mail olarak cevap gelmedi. Yoğunsunuz biliyorum ama en azından "siparişiniz onaylandı, sıraya alındı" gibi bir şey deseniz bizim içimiz rahatlayacak. Hemen hemen herkes 14 Şubat için aldı bunları, yetişmeyecekse pek anlamı kalmıyor.

Kolay gelsin hocam, umarım en kısa zamanda dönüş yapabilirsiniz burada bekleyen herkese.

• ben yasadigim aksiligi anlatayim diger arkadaslar siparislerini ona gore versinler...mavisakalll takma adini kullanan satici ilk mesajda satis linkleri arasinda grupfoni sitesini de vermis, ben de odemeyi oradan yaptim daha sonra da yine ilk sayfada verdigi adrese gerekli bilgileri yolladim. simdi bana kendisinin ilgilenmedigini, sadece eft yada havale ile yapilan odemeler konusunda kendisi ile iletisime gecilecegini soyluyor. o halde neden ilk sayfaya bu bilgileri yazmiyorsunuz? ben simdi muhattap bulamiyorum. oradan yaptigimiz odeme de ayni tutar ve tek cekim. soyleseniz havale yapardik. ben bu isten rahatsizim. hem irtibat bilgilerinizi verin hem ben ilgilenmiyorum diyin...yok oyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arz - talep dengesine göre fiyat arttımı olmuş.

Bu hiç yakışmamış bence.

En azından bu forumdaki müşterilere fiyat artışı yansıtılmamalı.
  • hocam ben sizin şövalye artık paralı demenizden önce işlem yaptım ve size bildirdim. bizim durumumuzdakilere şövalye göndereceksiniz değil mi?
  • 16.01.2013 tarihine kadar olan donanım haber forum uyelere sovalye gonderilecektir.bu tarihden sonra malesef ücretli , ona gore sipariş verin . Teslimat tarih 10 subattır herkezin . 3 -4 gune bekleyen sipariş vermesin lütfen.bu calısma sadece 14 subata özeldir.acele hızlı iş yapmıyorum bilginiz olsun .ilk basdan dediğim gibi bu iş stokla sınırlıdır o nedende malzeme sıkıntısı fiyat artısa neden oluyor ve olacaktır .bilginize
  • quote:

16.01.2013 tarihine kadar olan donanım haber forum uyelere sovalye gonderilecektir.bu tarihden sonra malesef ücretli , ona gore sipariş verin . Teslimat tarih 10 subattır herkezin . 3 -4 gune bekleyen sipariş vermesin lütfen.bu calısma sadece 14 subata özeldir.acele hızlı iş yapmıyorum bilginiz olsun .ilk basdan dediğim gibi bu iş stokla sınırlıdır o nedende malzeme sıkıntısı fiyat artısa neden oluyor ve olacaktır .bilginize

ilk mesajda satis linkleri arasinda grupfoni sitesini de vermis, ben de odemeyi oradan yaptim daha sonra da yine ilk sayfada verdigi adrese gerekli bilgileri yolladim. simdi bana kendisinin ilgilenmedigini, sadece eft yada havale ile yapilan odemeler konusunda kendisi ile iletisime gecilecegini soyluyor. o halde neden ilk sayfaya bu bilgileri yazmiyorsunuz? ben simdi muhattap bulamiyorum. oradan yaptigimiz odeme de ayni tutar ve tek cekim. soyleseniz havale yapardik. ayrica bu siparis de 16 ocak tarihinde verildi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

16.01.2013 tarihine kadar olan donanım haber forum uyelere sovalye gonderilecektir.bu tarihden sonra malesef ücretli , ona gore sipariş verin . Teslimat tarih 10 subattır herkezin . 3 -4 gune bekleyen sipariş vermesin lütfen.bu calısma sadece 14 subata özeldir.acele hızlı iş yapmıyorum bilginiz olsun .ilk basdan dediğim gibi bu iş stokla sınırlıdır o nedende malzeme sıkıntısı fiyat artısa neden oluyor ve olacaktır .bilginize

ilk mesajda satis linkleri arasinda grupfoni sitesini de vermis, ben de odemeyi oradan yaptim daha sonra da yine ilk sayfada verdigi adrese gerekli bilgileri yolladim. simdi bana kendisinin ilgilenmedigini, sadece eft yada havale ile yapilan odemeler konusunda kendisi ile iletisime gecilecegini soyluyor. o halde neden ilk sayfaya bu bilgileri yazmiyorsunuz? ben simdi muhattap bulamiyorum. oradan yaptigimiz odeme de ayni tutar ve tek cekim. soyleseniz havale yapardik. ayrica bu siparis de 16 ocak tarihinde verildi...

Alıntı yaptığın ilanı dikkatli okursanız 16.01.2013 diyor zaten ...

Ödeme tarihiniz bellidir ,suan için panik yapmanıza gerek yok ...Kaldıki 47 taşım kaldı bu fiyata ,daha sonrası tekrar tekrar söyluyorum bu fiyata olmayacak.

Kimsenin darılmasına gücenmesine gerek yok ,maliyet ortada saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

üstat sanalpazardan yazdım, mail attım ama cevap alamadım burdan tekrar yazayım. 13 ocakta sipariş geçmiştim. siparişin durumu nedir? masa standı kalmadı demişsin benim verdiğim sipariş için de geçerli mi bu? siparişlerin verilme sırasına riayet ediyorsunuzdur umarım. yoksa çavuş olmayalım

Aynen, ben de sanalpazardan ilanın bitmesine az kala 15 Ocak'ta sipariş verdim. Sipariş sırasına riayet edilmiyor, rastgele seçiliyorsa sıkıntı çıkar. Zaten parasını verdiğim şeye tekrar para vermek istemiyorum. Ayrıca size hem pm, hem mail attım, daha sonra mail ulaştı mı diye sormak için tekrar pm attım. Ne pm ne de mail olarak cevap gelmedi. Yoğunsunuz biliyorum ama en azından "siparişiniz onaylandı, sıraya alındı" gibi bir şey deseniz bizim içimiz rahatlayacak. Hemen hemen herkes 14 Şubat için aldı bunları, yetişmeyecekse pek anlamı kalmıyor.

Kolay gelsin hocam, umarım en kısa zamanda dönüş yapabilirsiniz burada bekleyen herkese.

sipariş sırasına riayet ediliyor ,zaten gönderim tarihi 8-10 subat ..o tarihe kadar siparişler biter elinizde olur...
    Bugun sipariş verenler sovalye ucretli malesef ,yoksa 24,90 tl ye masa stand veriyorum zaten ..benim fabrikam yok ,bunu yapan herhangibir makinada yok .tel tek cm cm el işi ..lütfen yorum yazarken bunu göz önunde bulundurun .
    İçime sinmeyen hiç bir calısmayı da iş olsun diye göndermem bunuda bilin ,teslim süresinde sıkıntı yok ,olsa sipariş almam ...panik yok ,yapmayın ,yaptırmayın lütfen

• yeriniz nerde?
  • Size e-mail atmıştım.Ulaşıp ulaşmadığına dair pm de yolladım.Bana pm den geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  • Hesap numaranızı ve mail adresinizi yollayabilir misiniz? Ve pm attım ona da cevap verirseniz 30x30 olandan almak istiyorum.
  • Değerli forum üyeleri arkadaşlarım ;

17.0112013 Saat : 16:07 itibari ile 30*30 ölcülü taşlarımız stoklarımda bitmiş ,tükenmişdir.

Şuan için sadece 10 cm * 15 cm tek boy taş stokda 79 adet kalmışdır ,sipariş verebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim .
  • bende hesap numarasını bekliyorum 1 gündür, sipariş geceğim
  • quote:

arkadaslar;

İnanın cok yogun sekilde çalışıyorum ,verilen siparişlerin bir bölümünü bitirdim paketlemek için ayrı gün ayarlıyorum .
    Bu nedenle soru cevaplı gönderdiğiniz mesajlara ara ara cevap vermekteyim,

Şuanda elimdeki malzemeler oldukca sınırlı ve masa stand şovalyem bitti ,yeni stok alacağım için 16.01.2013 tarihinden itibaren 24,90 TL ye dahil olan şovalye 9,90 tl ek ücretle gönderebilirim.

O nedenle şovalye li fiyatı : 24,90+9,90 = 34,80 TL dir.

Bu konuda elimden geleni yaptım ama tedarikci nuh diyor pergamber demiyor .

Bu nedenle bu konu önemlidir...Darılmaca gücenmece olmasın :=)

Hocam ben konuyu açtığınız ilk gün sanalpazar üzerinden alım yaptım. İsim Erkut CİN mail attım. Son durum nedir bilgi alabilir miyim ?

Birde bize masa üstü tutacağı geliyor mu? Resimlerde var ona göre siparişi verdim ben yoksa bir anlamı kalmaz ki sadece bir taşın

İnşallah ilk sipariş verenlere ücretsiz olarak gelecektir.

Cevabınızı alıntı ile bekliyorum. Kolay gelsin.

• hocam bende yaptırmak istiyorum fakat 14 şubata değilde 1 martta lazım bana. bunun için de şimdiden mi sipariş vermem lazım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

quote:

arkadaslar;

İnanın cok yogun sekilde çalışıyorum ,verilen siparişlerin bir bölümünü bitirdim paketlemek için ayrı gün ayarlıyorum .
    Bu nedenle soru cevaplı gönderdiğiniz mesajlara ara ara cevap vermekteyim,

Şuanda elimdeki malzemeler oldukca sınırlı ve masa stand şovalyem bitti ,yeni stok alacağım için 16.01.2013 tarihinden itibaren 24,90 TL ye dahil olan şovalye 9,90 tl ek ücretle gönderebilirim.

O nedenle şovalye li fiyatı : 24,90+9,90 = 34,80 TL dir.

Bu konuda elimden geleni yaptım ama tedarikci nuh diyor pergamber demiyor .

Bu nedenle bu konu önemlidir...Darılmaca gücenmece olmasın :=)

Hocam ben konuyu açtığınız ilk gün sanalpazar üzerinden alım yaptım. İsim Erkut CİN mail attım. Son durum nedir bilgi alabilir miyim ?

Birde bize masa üstü tutacağı geliyor mu? Resimlerde var ona göre siparişi verdim ben yoksa bir anlamı kalmaz ki sadece bir taşın

İnşallah ilk sipariş verenlere ücretsiz olarak gelecektir.

Cevabınızı alıntı ile bekliyorum. Kolay gelsin.

lütfen 5 .sayfadaki yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.