Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala aynı mı acaba girebiliyor musunz maillere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbug

Hala aynı mı acaba girebiliyor musunz maillere?

msn genel sorun vardı ,düzeldi bugun itibariyle sanırım sunucular değişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFIRSAT -- 15 Ocak 2013; 19:33:17 >
  • iyi olmuş düzelmiş :) ayrıca ilginizden dolayı teşekkür ederim, artık top sizde kolay gelsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbug

iyi olmuş düzelmiş :) ayrıca ilginizden dolayı teşekkür ederim, artık top sizde kolay gelsin :D

arkadaslar son taş stok durumu :

30*30 cm (duvar tipi): 47 adet
    10*15 cm (masa tipi ): 96 adet

Sanırım son sipariş alabileceğim tarih ; 19 OCAK 2013

Sipariş veren ,ilgili ,ilgisiz herkeze içten teşekkürlerimi sunarım ..
  • Harikaymış yha aklımda dursun. Enteresan ilk defa görüyorum.
  • Evet bugün görüştük verdiğim siparişle ilgili olarak son halinin resmini de gösterdi. Güzel duruyor arkadaşlar resimde gerçekten. Canlısı daha gelmedi ama güzel bir hediye olcak diye düşünüyorum. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Evet bugün görüştük verdiğim siparişle ilgili olarak son halinin resmini de gösterdi. Güzel duruyor arkadaşlar resimde gerçekten. Canlısı daha gelmedi ama güzel bir hediye olcak diye düşünüyorum. Ellerinize sağlık.

evet ilk teslimatları yapıyorum , cok yogun calıstım ama hepsine değdi ,umarım sevdiklerinizle mutlu 14 şubatlara şahit olursunuz :)
  • Şu an konu 5 sayfa olmuş. Teslimatlar sonrasında 2'ye katlanır. Şimdiden kilitlesekte hiç uğraşmasak mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Şu an konu 5 sayfa olmuş. Teslimatlar sonrasında 2'ye katlanır. Şimdiden kilitlesekte hiç uğraşmasak mı acaba.

Bu kilit nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 16 Ocak 2013; 2:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Şu an konu 5 sayfa olmuş. Teslimatlar sonrasında 2'ye katlanır. Şimdiden kilitlesekte hiç uğraşmasak mı acaba.

Bu kilit nedir

Konuyu kilitliyoruz, kimse mesaj yazamıyor. Ölüme terkediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Bu kilit nedir

Konuyu kilitliyoruz, kimse mesaj yazamıyor. Ölüme terkediyoruz.

sanat ve aşkın birleştiği noktada yapılırmı bu yaws

• Bende kilit, uyarı ve ban üçgeni var. Diğer aşklar beni bağlamaz. Kolay gelsin size.
  • Merhaba 30*30 cm için sanalpazar üzerinden ödeme yaparak bilgileri mail adresinize gönderdim.
  • mavisakalll, kargo bilgilerini göndermen imkanınız olacak mı alıcılara? Ona göre takip etsek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Evet bugün görüştük verdiğim siparişle ilgili olarak son halinin resmini de gösterdi. Güzel duruyor arkadaşlar resimde gerçekten. Canlısı daha gelmedi ama güzel bir hediye olcak diye düşünüyorum. Ellerinize sağlık.

evet ilk teslimatları yapıyorum , cok yogun calıstım ama hepsine değdi ,umarım sevdiklerinizle mutlu 14 şubatlara şahit olursunuz :)

bekliyoruz heyacanla hocam.

kolay gelsin
  • Stok durumu nedir, yarın sipariş versem 30x30 yapabilir misiniz? ( bugün çok yoğunum ve resim seçme imkanım mevcut değil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

mavisakalll, kargo bilgilerini göndermen imkanınız olacak mı alıcılara? Ona göre takip etsek

elbette gönderirim ....ama ben gönderene kadar kargo ulaşmıs olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Stok durumu nedir, yarın sipariş versem 30x30 yapabilir misiniz? ( bugün çok yoğunum ve resim seçme imkanım mevcut değil )

cumaya kadar sipariş vereiblirsiniz ,daha sonra duruma göre bakıcam ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Stok durumu nedir, yarın sipariş versem 30x30 yapabilir misiniz? ( bugün çok yoğunum ve resim seçme imkanım mevcut değil )

cumaya kadar sipariş vereiblirsiniz ,daha sonra duruma göre bakıcam ...

gndrdgm pm ye cvp atarmsnz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir adet pm gönderildi acil tarafından cevap bekliyoruz İnşallah 30*30 taşlarınız bitmemiştir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.