Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım sanırım işler çok yoğun olduğundan bize vakit ayıramıyorsun. 3 gündür bi cevap alamadık. Neyse Allah satı pazar versin.

İyi çalışmalar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Üstadım sanırım işler çok yoğun olduğundan bize vakit ayıramıyorsun. 3 gündür bi cevap alamadık. Neyse Allah satı pazar versin.

İyi çalışmalar,

son iki gündür malesef öyle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: ender10000

http://www.grupfoni.com/Antalya/tas-baski-2 Şöyle bir link buldum resimler sizinkilerden fakat siz baskı değil boyama diyyorsunuz burda ki fırsatta baskı diyor anlamadım ben olayı alıpta eline ulaşan arkadaşlar fikir belirtebilirlerse sevinirim...

grupfoni çalışmalarımaza destek verip fırsat bölümüne koydu...

kendilerine cok tesekkur ederiyorum burdan ..

Bence grupfoni böyle şeylere destek vermez. Onlar sadece cebine bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam istediğimiz resmi nasıl gönderiyoruz ve ödemeyi nasıl yapıyoruz? Açıklar mısınız?
  • quote:

quote:

http://www.grupfoni.com/Antalya/tas-baski-2 Şöyle bir link buldum resimler sizinkilerden fakat siz baskı değil boyama diyyorsunuz burda ki fırsatta baskı diyor anlamadım ben olayı alıpta eline ulaşan arkadaşlar fikir belirtebilirlerse sevinirim...

Hocam baskı-boyama olayına bir açıklık getirebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: FKD

quote:

quote:

özel teknikler var ...calısmalara bakın lütfen ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özel teknik derken baskı mı boyama mı, onu soruyorum Çalışmalarınıza baksak da anlamayız ki özel teknik işte, siz bize basitçe söyleyin baskı üzerine veya boyama ile diye Mesala fotoğraf makinemizle çekilmiş, kendi fotoğrafımızı nasıl aktarıyorsunuz taşa, asıl merak ettiğim bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özel teknik derken baskı mı boyama mı, onu soruyorum Çalışmalarınıza baksak da anlamayız ki özel teknik işte, siz bize basitçe söyleyin baskı üzerine veya boyama ile diye Mesala fotoğraf makinemizle çekilmiş, kendi fotoğrafımızı nasıl aktarıyorsunuz taşa, asıl merak ettiğim bu

hepsi var ...öyle diim

• Arkadaşlar akil var mantik var. Yaptiklari tabiki baski olacak. O resimleri sadece el emeği ile çizse 25 lira yerine 25.000 liraya satar. Resmi taşa basip üstünde biraz calisip güzel bir görünüm elde ediliyor. Bence fazlasiyla güzel.

Zaten bunlarin sadece cizerek yapildigini düşünen hangi kafa ile yaziyor anlamiyorum. Ben siparisimi verdim bekliyorum. Eger örnekler gibi olursa zaten mükemmel bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar hotmail demi sorun var ...1 saatten beri e-maiillere ulaşamıyorum ? sizdede aynımı anlamadım gitti..

The service is unavailable.

ibaresi cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Arkadaşlar akil var mantik var. Yaptiklari tabiki baski olacak. O resimleri sadece el emeği ile çizse 25 lira yerine 25.000 liraya satar. Resmi taşa basip üstünde biraz calisip güzel bir görünüm elde ediliyor. Bence fazlasiyla güzel.

Zaten bunlarin sadece cizerek yapildigini düşünen hangi kafa ile yaziyor anlamiyorum. Ben siparisimi verdim bekliyorum. Eger örnekler gibi olursa zaten mükemmel bence..

Tamam da baskı makinesiyle taşa basıp veriyorsa albüme koyduğumuz fotoğraftan ne farkı kaldı? Kağıda basılmış taşa basılmış çok bir fark yaratmaz benim için. Üstelik almayı düşünen birçok kişi hediye olarak alıyor sanırım, makineyle taşa basılmış fotoğraf çok da ilginç bir hediye değil bence. El emeği ile A4'e çizilen kara kalem portreler de bu fiyata satılıyor, o yüzden yapım tekniğini sorma hakkımız olduğunu düşünüyorum. Kaldi ki mavisakalll da baskı demedi, ikisinin birleşimi dedi. Muhtemelen makineyle çektiğimiz fotoğraflar baskı ağırlıklı, örnek resimlerdeki araba gibi göreceli olarak daha basit olanlar boyama ağırlıklı oluyor. Böyle birşey söylenmedi, benim tahminim, bu konuda net bir açıklama yok o yüzden ben de merak ettim. Yoksa ben de biliyorum tamamen el çizimi olmadığını.

• quote:

Açıkçası grupfoniden 19.90a sattığınız bir ürünü "foruma özel" 24.90'a satmanızı garipsedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkftp

quote:

Açıkçası grupfoniden 19.90a sattığınız bir ürünü "foruma özel" 24.90'a satmanızı garipsedim.

taş ocakları kapalı kış mevsimi malum ,elinde olanlarda bunu firsat bilerek pahalı veriyor ...

örnek domatesin kilosu şimdi 3 tl olduğu gibi...

Malesef türkiyenin gercekleri var yeni bişey değil ben hiç şaşırmamdım sizin kadar ...

• quote:

quote:

Arkadaşlar akil var mantik var. Yaptiklari tabiki baski olacak. O resimleri sadece el emeği ile çizse 25 lira yerine 25.000 liraya satar. Resmi taşa basip üstünde biraz calisip güzel bir görünüm elde ediliyor. Bence fazlasiyla güzel.

Tamam da baskı makinesiyle taşa basıp veriyorsa albüme koyduğumuz fotoğraftan ne farkı kaldı? Kağıda basılmış taşa basılmış çok bir fark yaratmaz benim için. Üstelik almayı düşünen birçok kişi hediye olarak alıyor sanırım, makineyle taşa basılmış fotoğraf çok da ilginç bir hediye değil bence. El emeği ile A4'e çizilen kara kalem portreler de bu fiyata satılıyor, o yüzden yapım tekniğini sorma hakkımız olduğunu düşünüyorum. Kaldi ki mavisakalll da baskı demedi, ikisinin birleşimi dedi. Muhtemelen makineyle çektiğimiz fotoğraflar baskı ağırlıklı, örnek resimlerdeki araba gibi göreceli olarak daha basit olanlar boyama ağırlıklı oluyor. Böyle birşey söylenmedi, benim tahminim, bu konuda net bir açıklama yok o yüzden ben de merak ettim. Yoksa ben de biliyorum tamamen el çizimi olmadığını.

''Tamam da baskı makinesiyle taşa basıp veriyorsa albüme koyduğumuz fotoğraftan ne farkı kaldı? Kağıda basılmış taşa basılmış çok bir fark yaratmaz benim için. Üstelik almayı düşünen birçok kişi hediye olarak alıyor sanırım, makineyle taşa basılmış fotoğraf çok da ilginç bir hediye değil bence''

Bunların makina ile yapıldığına ,Foto kagıt baskı ile taşa yapılan bu işlemi görsel olarak bir tuttugunuz, hiçbir farkı olmadığını söylediğiniz
    değerli sanat ressam arkadaslarımızın A4 kagıdına yaptığı emeklerini 24,90 TL ye fiyat biçtiğiniz için sizi donanım haber forum sitesinde ayrıca bizzat kutlamak isterim ...!

Eminimki yuzbinler ve sanatla uğrasan dostlarımız sizi tek tek tebrik edecektir. Saygılarımla

• quote:

quote:

Sizin düşündüğünüz gibi çizimle birebir aynısını yapıp 24 liraya kimse satmaz. Saatlerce pür dikkat çizeceğin birşeyi 24 liraya satabilirmisiniz? Mantıklı düşünün.

Bunlar taşa baskı yapılıyor, sonra üzerine boya vs. çeşitli bilimum malzemelerle eskitme yapılıyor. Satıcı bu yüzden karışık teknik diyor. Baskı da var elle eskitme de var çünkü. Yalnız neyi sorguluyor millet anlamadım. Kargo dahil 24 lira ufak bir hatıra işte. 100 lira vermiyorsunuz ki el çizimi isteyin. He istiyorsanız da bulamazsınız söyleyeyim.

• @mavisakalll Öncelikle karakaleme bu fiyatı ben biçmedim, 12€'ya Roma'da resim çizdirdi arkadaşım, fiyatı ben belirlemedim, zaten o fiyata çiziyor adam. Yanlış hatırlamıyorsam 20-25 dk'da çizildi, çok da güzel oldu, eğer trene geç kalmasak ben de çizdirecektim. İkincisi söylediğimi tekrar okuyun makineyle baskı yapılıp veriliyor demedim, eğer böyleyse benim için taşa basılmış-kağıda basılmış çok da önemli değil dedim. Nasıl yapıldığını iki cümleyle açıklamak size zor geldi, ben de kendim fikir yürütmek zorunda kaldım. Verdiğiniz cevaplara bakın bir, tamam anladım meşgulsünüz de ilgili satıcı dediğimiz şey de bu değil.

Burda kraldan çok kralcı arkadaşlar var, anlamıyorum yani, alacağımız ürünün nasıl yapıldığını sormak suç mu? Hala daha yok elle çizim olur mu bu fiyata, tabi ki baskı diyenler var. Muhatap olmadığınız sorulara cevap verme gereği duymayın lütfen, ben satıcı arkadaşa sordum, açık bir cevap vermedi, benim için konu kapandı.

• arkadaslar bu hata mesajı neden olur acaba bilgi verecek olan varmı ?

resim ekledim bakarsanız lütfen ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 15 Ocak 2013; 17:31:26 >

• Hocam şu linkten bi bak belki sizin bağlı olduğunuz sunucu bakımdadır

https://status.live.com/detail/hotmail
  • quote:

arkadaslar bu hata mesajı neden olur acaba bilgi verecek olan varmı ?

resim ekledim bakarsanız lütfen ..

Hotmail outlook update olmadı mı? siz hala eski versionu kullaniyorsunuz. Bundan olabilirmi acaba? hotmail.com girdiğiniz zaman outlook.com'a yükselt. Seçeneği vr denermisiniz.? Alakasız ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: nbug

Hocam şu linkten bi bak belki sizin bağlı olduğunuz sunucu bakımdadır

https://status.live.com/detail/hotmail

baktım durum aynı

Hotmail
    Şu anda Hotmail hizmetinde bir sorun var.
    Ayrıntılar
    Sorun E-postalara erişimle ilgili sorun yaşıyoruz. E-posta iletilerinizin tümünü göremeyebilirsiniz. 15 Oca 16:40
    Sorun bildir
    Burada listelenmeyen bir sorun yaşıyorsanız, lütfen sorunu raporlayın. Son çözülen sorunları görmek için Geçmiş sayfasına gidin.

Bu bilgi yararlı oldu mu?
    Düşüncelerinizi bize iletin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.