Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel eserler çıkmış ortaya ancak benim küçük ama önemli bir sorum olacak :) Örnek olarak ben bunu masaya koymak istiyorum ama ayakta durabiliyormu yoksa bir destek ilemi tutturuyorsunuz ?
  • Sabah oldumu ? Atölyede unuttuk kendimiZi sanırım ...bugün nete giremeyebilirim pazar dinleneyim diyorum ... Sipariş vermek isterseniz pm atınız tek tek dönüş yapıcam merak etmeyiniz ...
  • Sayın hocam tebrikler,çok güzel eserler ortaya koyuyorsunuz.Özellikle ayetli(igra süresi)olan çalışmanızı çok beğendim.Bu arada bizi sildin forumdonanımdan:)Olsun herkes rızkını alır:)Tekrar tebrikler.
  • elinize saglık mütiş sipariş vermek istiyorum 10*15 olandan amasada durdurmak icin ayaklık gibi bir aparatı varmı bir iletişim iban no pm atarsanız sevinirim teşekkürler ilginize
  • güzel çalışmalar.faturayı ayrı adrese kargoyu ayrı adrese yolluyabiliyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Güzel çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anesto80

elinize saglık mütiş sipariş vermek istiyorum 10*15 olandan amasada durdurmak icin ayaklık gibi bir aparatı varmı bir iletişim iban no pm atarsanız sevinirim teşekkürler ilginize

ayakta durması için standı da dahil içeriğe ben öyle sipariş verdim
  • uyanmadı mı acaba daha :D
  • arkadaşlar fotoğraf falan yaptıran varsa koyabilir mi buraya?
  • çok hoşuma gitti sipariş vermeyi düşünmüyor değilim
  • Bende siparişimi geçtim. Bu sayede 14 Şubatı da aradan çıkarttık sanırım
  • bende siparişimi verdim, şimdiden ellerine sağlık
  • HOCAM DÜKKAN YADA MEKANINIZA GELEBİLİRMİYİZ,SİZCE Bİ SORUN YOKSA.. Bİ DE YERİNİZ NERDE SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ,HAYIRLI AKŞAMLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

güzel çalışmalar.faturayı ayrı adrese kargoyu ayrı adrese yolluyabiliyormusunuz ?

Bende bunu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRoRR

Çok güzel eserler çıkmış ortaya ancak benim küçük ama önemli bir sorum olacak :) Örnek olarak ben bunu masaya koymak istiyorum ama ayakta durabiliyormu yoksa bir destek ilemi tutturuyorsunuz ?

Genişleterek tekrar ediyorum ayakta durması için aparatı yolluyormusunuz ?
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım ama satıcıya ulaşamadım
  • Yaptıran kişiler fotoğraflarını paylaşabilir mi ?
  • satınalma detaylarını bende alabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.