Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QRX

Merhaba hocam.Çok güzel bir çalışma tebrik ederim.Sevgililer günü için almayı düşünmüyorum ama ilerisi için düşünüyorum.Çünkü şu an sevgilim yok. İletişim bilgilerinizi pm atabilir misiniz?

sorun değil elbet bulursunuz gönlünüze göre birisini ...siz isteyin biz hayalinizdeki sevgiliyide yaparız :)

Çok mu iddali oldu ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Hocam Sanal Pazar üzerinden siparişimi verdim. Belirttiğiniz mail adresine resmi yolladım. Özel mesaj ilede resim ve ödeme işini hallettiğimi bildirdim. Son olarak birde buraya yazayım

Tek yapmam gereken şey göndermenizi beklemek. Kolay gelsin

Tamamdır ...merak etmeyin atolyedeyim calısıyorum zaten ,bir yandanda foruma bakıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Hocam istediğimiz resmi nasıl gönderiyoruz ve ödemeyi nasıl yapıyoruz? Açıklar mısınız?

pm gönderdim hocam

ben de bu konuda pm istiyorum.ayrıca bu gün sipariş verirsek ne zaman ürün hazır oluyor?
  • quote:

quote:

Merhaba hocam.Çok güzel bir çalışma tebrik ederim.Sevgililer günü için almayı düşünmüyorum ama ilerisi için düşünüyorum.Çünkü şu an sevgilim yok. İletişim bilgilerinizi pm atabilir misiniz?

sorun değil elbet bulursunuz gönlünüze göre birisini ...siz isteyin biz hayalinizdeki sevgiliyide yaparız :)

Çok mu iddali oldu ne

Teşekkür ederim hocam.Pm için de ayrıca teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Çok mu iddali oldu ne

Teşekkür ederim hocam.Pm için de ayrıca teşekkürler.

rica ederim :)

• Bugun yaptığım bir çalışma ...:)

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 12 Ocak 2013; 18:50:18 >
  • Çalışma gayet başarılı olmuş. Hocam inşallah bizim resimleri karıştırmazsızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Çalışma gayet başarılı olmuş. Hocam inşallah bizim resimleri karıştırmazsızın

teşekkürler ..

sevgiliiler gününde karıştırma olursa ozaman fena cuvallarız hepberaber :D

e-maile ,dekont, isim ,adres gönderdiyseniz karışmaz merak ertmeyin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Çalışma gayet başarılı olmuş. Hocam inşallah bizim resimleri karıştırmazsızın

teşekkürler ..

sevgiliiler gününde karıştırma olursa ozaman fena cuvallarız hepberaber :D

e-maile ,dekont, isim ,adres gönderdiyseniz karışmaz merak ertmeyin..

Ben sevgililer günü için değil ne zaman yollarsanız o zaman daha iyi benim için :)

Ben sanalpazar üzerinden sipariş verdim notunuzda var mıyım acaba

• Cok degisik ve guzel aklimda bulusun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ;

Önemli Uyarı :

Elimdeki taş stoklarım ve yogunlasan sipariş nedeni ile , 14 Şubata Teslim İsteyen Arkadaslarımın en gec pazartesi karar verip sipariş gecmesi gereklidir.

Stok sayısı : 450 adet (10*15 ) 224 adet (30 cm * 30 cm )
    Kalan stok sayısı : 223 adet (10*15 ) 105 adet (30 cm * 30 cm )

Saygılarımla
  • Kardeş öncelikle güzel bir şeyler yapıyorsun tebrik ederim...

sormak isteğim bir kaç şey var örnek verecek olursak şöyle bir fotoğraf yapabilir misiniz sadece örnektir
     Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler

30*30 olsun istiyorum ayrıca ayrıntıları pm den ayarlayabiliriz..
    şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

• Mesajım bulunsun. Çok hoşuma gitti. Büyük ihtimal sipariş vereceğim Sevgililer Günü için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Mesajım bulunsun. Çok hoşuma gitti. Büyük ihtimal sipariş vereceğim Sevgililer Günü için.

pm gönderdim :)
  • Ben de detayları Pm olarak alabilirmiyim, resimleri nasıl göndereceğiz, gönderdiğimiz resimlerin hepsi uygun oluyor mu, değilse nasıl haberleşeceğiz vs...?
  • detay için pm gönderir misiniz?
    tşk
  • pm attım cevap bekliyorum
  • quote:

Arkadaslar ;

Önemli Uyarı :

Elimdeki taş stoklarım ve yogunlasan sipariş nedeni ile , 14 Şubata Teslim İsteyen Arkadaslarımın en gec pazartesi karar verip sipariş gecmesi gereklidir.

Saygılarımla

Başlığı böyle ayarlayınca da oluyormuş demek. Sitedeki potansiyel yüksek olunca kampanyanın tekerrür etmesi kaçınılmaz geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Arkadaslar ;

Önemli Uyarı :

Saygılarımla

Başlığı böyle ayarlayınca da oluyormuş demek. Sitedeki potansiyel yüksek olunca kampanyanın tekerrür etmesi kaçınılmaz geliyor bana.

Başlık gercekten güzel ve hoş oldu ,arada ilk başda oluyoruz bazen dipte anlamadım ama sistem nasıl işliyor ..Taş oldukdan sonra sorun değil ...yeterki taş ocaklarında bizim aradığımız taş olsun :) özel günlere hediye imdat hattı kurmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 13 Ocak 2013; 0:17:55 >

• Hocam bende küçük boydan yaptırmak istiyorum iki adet. Nasıl gonderebilirim fotoğrafları? Birde pazartesi sipariş versem ne zaman teslim olabilir? 14 şubatta vermeyi düşünüyorum. Ama en geç 7 şubat gibi elimde olmasını istiyorum. Sıkıntı olmaz degil mi? Ödemeyi büyük ihtimalle sanalpazar üzerinden yaparım. PM atarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.