Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gltknln

quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Güzel gözüküyor ancak eskitme olmasa nasıl durur onu da merak ettim

Eğer çok net maliyetleriniz yoksa, sürümden kazanmıyorsanız, site komisyonlarıyla beraber 34,90 demenizi veya komisyonu ekleyip fiyat yazmanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla %3-5 oluyor, o da 1-2 lira eder.

Ara bir boy olsaymış iyi olurmuş. 10x15 ve 30x40 güzel ama biri çok küçük öteki çok pahalı

Bir de fotoğrafların nasıl durduğunu merak ediyorum. Yani sıradan telefon veya dijital fotoğraf makineleriyle çekilmiş fotoğrafların.

Selamlar ;

Fiyatta yogun ,istek üzerine EFT / HAVALEDE

10 cm * 15 cm = 24,90 TL
    30cm *30 cm = 39,90 TL

yaptık sadece 1 Haftalık gecerli olsun dedik :)

18 Ocak 2013 son tarih!

İlk başta hayırlı olsun Allah utandırmısın diyeyim sonra bir kaç sorum olacak,

-Üründe olumsuz bir durumda nasıl bir garanti veriyorsunuz(kargo da kırılma bozulma vs.).
    -Yeriniz nerde dir.
    -Kargo ücreti hariç bir fiyat varmıdır.
    -Kendi çektiğimiz fotoğraflarda da bu güzel görünümü yakalayabilirmiyiz...
     Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler
    Başarılarınız devamı dilerim...

selamlar

eskitme zaten bu üründe işcilik demek o nedenle olmazsa olmazı zaten amacı o dur...

kargo dahil fiyat yaptık sadece foruma özel ,bu fiyattan bunu türkiyede yapacak varsa bende tanışmak isterim ciddi ciddi ,emek ve zaman isteyen bir çalışmadır...

pm gönderdim sipariş detayı için ...teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: betrayed

Merhaba , öncelikle elinize emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar sonucunda güzel görüntüler ortaya çıkartmışsınız.Benim merak ettiğim şudur ; bir den çok sayıda almak istediğimizde fiyatta değişiklik söz konusumudur? Yardımcı olursanız sevimirim , kolay gelsin.

selamlar ;,verdiğim fiyat bu işciliğe zaten bedava + kargo dahil yaptım ..yeni uyandım geceden beri sipariş yapıyorum ee..yoruluyorum :)

fazla sayıda malesef alsanızda bundan düşük olmaz...acele hiçbir iş yapmıyorum ,memnuniyet daha ön planda benim için ...saygılar
  • Hocam istediğimiz resmi nasıl gönderiyoruz ve ödemeyi nasıl yapıyoruz? Açıklar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Hocam istediğimiz resmi nasıl gönderiyoruz ve ödemeyi nasıl yapıyoruz? Açıklar mısınız?

pm gönderdim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Özel boyutlarda siparişler alabiliyormusunuz?

??
  • quote:

quote:

Özel boyutlarda siparişler alabiliyormusunuz?

??

Kış mevsimi ve taş ocakları kapalı olduğundan hammadde sıkıntısı cekiyorum ,şuan için sadece 2 ölcüde stokda elimde taş mevcuttur....onlar bile sınırlı şuan

10*15 ve 30*30 cm ... saygılar
  • quote:

Kış mevsimi ve taş ocakları kapalı olduğundan hammadde sıkıntısı cekiyorum ,şuan için sadece 2 ölcüde stokda elimde taş mevcuttur....onlar bile sınırlı şuan

Klasik bir Türk sorusu sorayım o zaman, hiç mi yok? Şöyle 60*60 falan..
  • quote:

quote:

Klasik bir Türk sorusu sorayım o zaman, hiç mi yok? Şöyle 60*60 falan..

malesef şimdi 30*30 alın bahara 60*60 yaparız

• quote:

malesef şimdi 30*30 alın bahara 60*60 yaparız

Tamam üstadım anlaştık 30*30 için, rica etsem bana pm'den banka bilgilerini geçermisiniz?
  • konuyla ilgili bilgi rica ediyorum...gonderdigimiz fotografin cozunurlugu vs onemli mi? nasil gonderecegiz? ne zaman hazir olur? odeme nasil olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

konuyla ilgili bilgi rica ediyorum...gonderdigimiz fotografin cozunurlugu vs onemli mi? nasil gonderecegiz? ne zaman hazir olur? odeme nasil olacak?

pm gönderildi.
  • Mevcut 30 luk ebat taşı 21X30 A4 ebatına getirebilirmisiniz, oluyorsa bu durum da fiyat ne olur, kargo dahil ...
  • çok güzel çalışmaler eline sağlık hocam . takip edelim konuyu
  • Hocam istediğimiz resmi nasıl gönderiyoruz ve ödemeyi nasıl yapıyoruz? Bilgi verebilirmisin? yarın veya pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • Sevgilim yurt dışında. Oraya da gönderebiliyor musunuz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabioleo

Sevgilim yurt dışında. Oraya da gönderebiliyor musunuz? :)

Selamlar kargo maliyet öderseniz fizana bile gönderirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istediğimiz resmi nasıl gönderiyoruz ve ödemeyi nasıl yapıyoruz bunun hakkında bir pm alırsam sevinirim
    30a 30 için son fiyat ne olur bir de ?
  • Merhaba hocam.Çok güzel bir çalışma tebrik ederim.Sevgililer günü için almayı düşünmüyorum ama ilerisi için düşünüyorum.Çünkü şu an sevgilim yok. İletişim bilgilerinizi pm atabilir misiniz?
  • Detayları Pm olarak alabilirmiyim? Teşekkürler
  • Hocam Sanal Pazar üzerinden siparişimi verdim. Belirttiğiniz mail adresine resmi yolladım. Özel mesaj ilede resim ve ödeme işini hallettiğimi bildirdim. Son olarak birde buraya yazayım

Tek yapmam gereken şey göndermenizi beklemek. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.