Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka yüzüne bişey yazdırabiliyor muyuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeriniz nerede acaba? Elden alma imkanımız var mı?
  • 2 tane yaptıracağım h.sonu pm atarım. Bir de dükkanınız var mı varsa nerede?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

14 şubata kadar sevgilim olursa alırım bir tane

al benden de o kadar
  • üstat illaki dijital foto mu olması lazım.. yoksa baskı olanı taratıp göndersek de olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

2 tane yaptıracağım h.sonu pm atarım. Bir de dükkanınız var mı varsa nerede?

Selamlar ,şuan sadece atölyemiz var oda dağın başında :)

izmirdeyiz efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

üstat illaki dijital foto mu olması lazım.. yoksa baskı olanı taratıp göndersek de olur mu?

selamlar

güzel baskı olursa bakarız ,olmadı söylerim zaten ....göndermeniz gerek şuan kestirmem zor ...
  • Arkadaşlar;

Özel mühürlü tasarım paketli göndericem kargoları , mühür yaptırıyorum yarına ...kırmızı olan yere mühürlü yapıcam ...otantik bişiler olsun istedim :)

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakalll -- 11 Ocak 2013; 22:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Arka yüzüne bişey yazdırabiliyor muyuz ?

malesef...:)

tüm özellik gider ..yaparız ama güzel olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

merhabalar.

10 cm x 15 cm olanı gittigidiyor üzerinden almak istesek fiyatı ne kadar oluyor?

sanalpazar.com üzerinden 29,90tl ye satın alabilirisniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

2-3 güne almak gerek. Akşam eve gidince inceleyeyim. Güzel çalışmalar yapmışsınız.

teşekkür ederim....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

Hocam sevgilimden ayrıldığım için 14 şubat için bir siparişim olmayacak fakat ilerisi için kesinlikle almayı planlıyorum.

Pm den iletişim bilgilerinizi yollarsanız sevinirim. Web siteniz yada hayran sayfanız varsa onlar da olur.

Ayrıca kampanyadan sonra fiyat tarifesi nasıl olacak onu da belirtirseniz sevinirim
    Selamlar..

selamlar...

aslında bunu sanat amaclı olarak yaparak ,sergilenen ürünlerden almak isteyenlere veriyordum ama baktımki talep özel günlere çok .böyle bir fikir beyan ettik arkadasla...
    ha satarmı satmazmı bilemiyorum ama gercekten özenerek yapıyoruz memnun olmayan beyenmeyen şimdiye kadar olmadı ....web sitemiz yada herhengibir kurulusa üye değiliz...fiyatta gayet uygun verdikki herkez mutlu olsun ,etrafındakileri mutlu edebilsin ..
    atölye kiramız masraflar cıksın elimize 3-5 kalsın yeterli....

Çok sipariş gelsede yapamam zaten aylık kota 350 tas max cıkar...şuan 250 dedim 56 adet falan sipariş geldi...onları yapıyorum ,boş kalınca yetişebildiğim kadar cevap yazıyorum ...saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Takip.Fiyat süper olmuş,umarım umduğunuz sipariş tutarını yakalarsınız.Siparişi verdikten sonra kaç gün içinde teslim oluyor acaba.30 X 30 yaptırmayı düşünüyorum ben de

30*30 a cok talep var şimdieden sipariş vermenizi tavsiye ederim son güne kalmayın derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Takip.Fiyat süper olmuş,umarım umduğunuz sipariş tutarını yakalarsınız.Siparişi verdikten sonra kaç gün içinde teslim oluyor acaba.30 X 30 yaptırmayı düşünüyorum ben de

selamlar

5 günde bitiyor ,erkende olabilri ama malum 14 şubata özel teslimatlar var erken almanızı tavsiye ederim foruma özelden özel fiyat verdim ....saygılarımla
  • Bende ilgilenmeye başladım nede olsa el emeği sıradan birşey değil.. Benim anlamadığım nokta alma işlemi herhangi bir yolla parayı size aktardıktan sonra mail ile resim yolluyoruz ve siz en geç beş iş günü içinde kargoluyorsunuz. Maili nereye atıyoruz ve siz bizim parayı yatırdığımızı nasıl anlıyorsunuz işin o kısmını çözmemde yardımcı olursanız bende sipariş geçmek istiyorum.
  • Güzel bir iş. Birde o paketi görünce tamam dedim. Bana ulaşırsanız hemen yaptırmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakalll

quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

Hocam sevgilimden ayrıldığım için 14 şubat için bir siparişim olmayacak fakat ilerisi için kesinlikle almayı planlıyorum.

Pm den iletişim bilgilerinizi yollarsanız sevinirim. Web siteniz yada hayran sayfanız varsa onlar da olur.

Ayrıca kampanyadan sonra fiyat tarifesi nasıl olacak onu da belirtirseniz sevinirim
    Selamlar..

selamlar...

aslında bunu sanat amaclı olarak yaparak ,sergilenen ürünlerden almak isteyenlere veriyordum ama baktımki talep özel günlere çok .böyle bir fikir beyan ettik arkadasla...
    ha satarmı satmazmı bilemiyorum ama gercekten özenerek yapıyoruz memnun olmayan beyenmeyen şimdiye kadar olmadı ....web sitemiz yada herhengibir kurulusa üye değiliz...fiyatta gayet uygun verdikki herkez mutlu olsun ,etrafındakileri mutlu edebilsin ..
    atölye kiramız masraflar cıksın elimize 3-5 kalsın yeterli....

Çok sipariş gelsede yapamam zaten aylık kota 350 tas max cıkar...şuan 250 dedim 56 adet falan sipariş geldi...onları yapıyorum ,boş kalınca yetişebildiğim kadar cevap yazıyorum ...saygılarımla

Hocam o zaman bi telefon numarası facebook adresi falan verin bana lazımsınız siz

Nick'inizin adını alan grubu da severim yılbaşında Tibet abiyle beraberdik canlı performansları çok çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteroldoktor -- 11 Ocak 2013; 23:36:18 >

• İlgileniyorum (30 x 30). Yardımcı olur musunuz?
  • Çok başarılı... Gerçekten tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.