Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

takibe değer
  • Yenidoğan kızım için bu şekilde bir uygulama yapılıp hediye olarak gönderildi (kızımın fotoğrafı vardı) , çok güzel yaratıcı bir çalışmaydı, hediye gönderilene kadar böyle bir şeyden haberim yoktu abuk subuk standart anlamsız hediyelerden çok çok iyi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 11 Ocak 2013; 9:57:49 >
  • ben de düşünüyorum.güzel bir hediye olur sanırım
  • Güzel gözüküyor ancak eskitme olmasa nasıl durur onu da merak ettim

Eğer çok net maliyetleriniz yoksa, sürümden kazanmıyorsanız, site komisyonlarıyla beraber 34,90 demenizi veya komisyonu ekleyip fiyat yazmanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla %3-5 oluyor, o da 1-2 lira eder.

Ara bir boy olsaymış iyi olurmuş. 10x15 ve 30x40 güzel ama biri çok küçük öteki çok pahalı

Bir de fotoğrafların nasıl durduğunu merak ediyorum. Yani sıradan telefon veya dijital fotoğraf makineleriyle çekilmiş fotoğrafların.
  • Takip
  • Hoş bir hediye olur, ben de düşünüyorum.
  • donanımhaberin potansiyelinin tam farkında olmadığınızı düşünüyorum,

ürün harika, fazla sayıda insan talep edecektir ama bence fiyatı en azından 30 liraya çekerseniz daha cazip olacaktır (en azından benim için),donanımhaber için özel fiyat diyorsunuz ama piyasa bu civarda,

eminim donanımhaberden memnun olan birçok insan size yönlendirecektir arkadaşlarını ;)
  • kendimiz resim göndermesek de halihazırda sizin yaptıklarınızdan alsak ne kadar olur fiyat ? Mesela,
    http://f1301.hizliresim.com/15/b/hunz9.jpg
    bunun fiyatı nedir ?
  • Oldukça uygun ve güzel duruyor bakalım düşünebilirim.
  • Hangi tür fotoğrafları taş üzerine çiziyorsunuz, yani bunun bir ayrımı varmı kişiyse çizemiyoruz ağaçsa çiziyoruz gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

14 şubata kadar sevgilim olursa alırım bir tane

• bulunsun o zamana kadar inşallah sipariş veririm..

biraz açıklarsanız daha iyi olur..biz istediğimiz bir resmi size gönderiyoruz işlem yapılıyor..ortalama kaç günde herşey hallolup elimize ulaşır???
  • Teknik ne? Transfer baskı üzerine boya mı kullanıyorsunuz?
  • 14 şubat - resim- sanat-sevgili içeren konu ..eyvah eyvah
    fotoşop diye diye atlayasım geliyor fena
    tamam tamam yapmıcam
  • kesinlikle takip
  • Bir kız gelse yorum yapsa nasıl bulurlar acaba böyle bir hediyeyi insan emin olamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Güzel gözüküyor ancak eskitme olmasa nasıl durur onu da merak ettim

Eğer çok net maliyetleriniz yoksa, sürümden kazanmıyorsanız, site komisyonlarıyla beraber 34,90 demenizi veya komisyonu ekleyip fiyat yazmanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla %3-5 oluyor, o da 1-2 lira eder.

Ara bir boy olsaymış iyi olurmuş. 10x15 ve 30x40 güzel ama biri çok küçük öteki çok pahalı

Bir de fotoğrafların nasıl durduğunu merak ediyorum. Yani sıradan telefon veya dijital fotoğraf makineleriyle çekilmiş fotoğrafların.

Selamlar

eskitmesiz calısmalar taş üzerinde cok soguk duruyor ..eskitmenin tekniği gercekten ck özel ve o etkiyi yaratmak zaten iş :)

10 * 15 olanlar odanın masa içinde ideal ölcüler...

Şuan için 30*30 taş elimizde var oda fiyat foruma özel standart yapabiliriz ,pahalı olduğunu sanmıyorum cünki el emeği bu işde cok var ...

Fotoda eskitme yapılıyor taşa ..

• quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Teknik ne? Transfer baskı üzerine boya mı kullanıyorsunuz?

hersey var duruma göre değişen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

bulunsun o zamana kadar inşallah sipariş veririm..

biraz açıklarsanız daha iyi olur..biz istediğimiz bir resmi size gönderiyoruz işlem yapılıyor..ortalama kaç günde herşey hallolup elimize ulaşır???

selamlar

siz istediğiniz çözünürlüğü yuksek olan bir resim (detay görebilmemiz acısından ) gönderiyorsunuz bizde bunu taşa yaparak eskitiyoruz ,hem resminiz ölümsüz oluyor ,hemde cok anlamlı bir hediye veriyorsunuz bizde 5 iş gününde kargoya teslim ediyoruz...

yani 5 günde elinizde (4. gün kargoya verilir) ...cunki yapılan işlemde 2 gün taşın beklemesi gerek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Güzel gözüküyor ancak eskitme olmasa nasıl durur onu da merak ettim

Selamlar ;

Fiyatta yogun ,istek üzerine EFT / HAVALEDE

10 cm * 15 cm = 24,90 TL
    30cm *30 cm = 39,90 TL

yaptık sadece 1 Haftalık gecerli olsun dedik :)

18 Ocak 2013 son tarih!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.