Şimdi Ara

Eskitme Taşa Fotoğraf - Eski Mısır Tabletleri & Fresk Çalışması - El Çizimi Portreler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
65
Favori
51.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

donanımhaberin potansiyelinin tam farkında olmadığınızı düşünüyorum,

ürün harika, fazla sayıda insan talep edecektir ama bence fiyatı en azından 30 liraya çekerseniz daha cazip olacaktır (en azından benim için),donanımhaber için özel fiyat diyorsunuz ama piyasa bu civarda,

eminim donanımhaberden memnun olan birçok insan size yönlendirecektir arkadaşlarını ;)

Fiyatı yogun istek üzerine 250 adete kadar düzenleme yaptık

10 * 15 = 24,90 TL
    30 * 30 = 39,90 TL

Kargo hersey dahil dedik ...ama inanın burda harcanan zaman ve emek cok fazla ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

kendimiz resim göndermesek de halihazırda sizin yaptıklarınızdan alsak ne kadar olur fiyat ? Mesela,
    http://f1301.hizliresim.com/15/b/hunz9.jpg
    bunun fiyatı nedir ?

Malesef onların hepsi sipariş olduğu için gönderimleri yapıldı :(
    aynısı istesenizde olmaz ,el yapımı hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

Hangi tür fotoğrafları taş üzerine çiziyorsunuz, yani bunun bir ayrımı varmı kişiyse çizemiyoruz ağaçsa çiziyoruz gibi?

Taşlar ocaklardan geliyor ,secerek alıyoruz ,değişmekte...ne gelrse bahtımıza :)
  • Çok güzel bir çalışma, kesinlikle takip. :)
  • Çalışmalar çok iyi, emeğinize sağlık çok beğendim ve başarılı buldum, el emeğinin fiyatı biçilmez ama ücreti çok uygun geldi bana. Mümkün olursa 16-17'si gibi sipariş geçmeyi düşünüyorum ve takip ediyorum. Tekrardan elinize sağlık, kolay gelsin :)
  • merhabalar.

10 cm x 15 cm olanı gittigidiyor üzerinden almak istesek fiyatı ne kadar oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine34

Çalışmalar çok iyi, emeğinize sağlık çok beğendim ve başarılı buldum, el emeğinin fiyatı biçilmez ama ücreti çok uygun geldi bana. Mümkün olursa 16-17'si gibi sipariş geçmeyi düşünüyorum ve takip ediyorum. Tekrardan elinize sağlık, kolay gelsin :)

bekleriz efendim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

merhabalar.

10 cm x 15 cm olanı gittigidiyor üzerinden almak istesek fiyatı ne kadar oluyor?

gittigidiyor.com üzerinden

29,90 TL ( 10*15 )

44,90 TL (30*30 )
  • 2-3 güne almak gerek. Akşam eve gidince inceleyeyim. Güzel çalışmalar yapmışsınız.
  • 30 x 30 icin resim secicem, parayi onden gondermeme gerek var mi?

• harika bir şey ya
  • Ben de sizi tebrik ederim. Bu tip el emegi calismalara destek vermek gerek hele ki sevgililer gunu geliyorken

Tekrar ellerinize saglik ben de resim ayarlayip iletisime gececegim

• Bende sevgililer gününde bundan hediye etmek istiyorum.Onun için takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 11 Ocak 2013; 17:34:28 >
  • Takip.Fiyat süper olmuş,umarım umduğunuz sipariş tutarını yakalarsınız.Siparişi verdikten sonra kaç gün içinde teslim oluyor acaba.30 X 30 yaptırmayı düşünüyorum ben de
  • pm yolladım hocam :)
  • Fiyat güzel olmuş şimdi, zaten gelen talepten de göreceksiniz onu :) 10 lira ucuz fiyat belirlemekle iyi yaptınız, şimdi 35 liraya satacağınızın kat kat fazlasını satabilirsiniz diye düşünüyorum. 30x30 boyda gayet güzel, şuan için fotoğraf yok elimde, ben de yaptıran arkadaşların yorumlarına göre yaptırabilirim.
  • Hocam sevgilimden ayrıldığım için 14 şubat için bir siparişim olmayacak fakat ilerisi için kesinlikle almayı planlıyorum.

Pm den iletişim bilgilerinizi yollarsanız sevinirim. Web siteniz yada hayran sayfanız varsa onlar da olur.

Ayrıca kampanyadan sonra fiyat tarifesi nasıl olacak onu da belirtirseniz sevinirim
    Selamlar..
  • 15 ocakta alinir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.